Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σχετικά με Καντάφι , Ισλαμοποίηση Β Αφρικής, Ισραήλ, Ρωσία, Τουρκια

Απλά και γρηγορα θα σας εκφράσω την αποψή μου, πάνω σε αυτό τρέχον ζήτημα. Τι ακριβώς παίζεται;
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή
Μπουμπάρακ (Αιγυπτος): τόλμησε και σήκωσε κεφάλι στους Αμερικάνους.--> πρέπει να φυγει από την εξουσία.
Καντάφι: το ίδιο με τον παραπάνω... τόσο καιρό έπαιζε με το μέρος των Αμερικάνων και των Ευρωπαίων ωσπου μια μέρα αποφάσισε να σηκωσει κεφάλι και να εκμεταλευτεί μονος του το πετρελαιο και τα εσοδά του. «Οπότε αφου δεν υπακούει, ας φυγει και αυτος από την εξουσία»

Τι βλέπουμε ως εδώ, ύστερα από αυτο το χαμό που γινεται στη Β. Αφρική;
Καταρχάς όλα είναι ελεγχόμενα από τους σιωνιστές...
Πάνε να αποδυναμώσουν όλους τους κυριους και βασικούς εχθρούς του Ισραήλ. Το Ισραήλ θα στριμωχτεί πάρα πολύ από το ολοένα και αυξανόμενο μουσουλμανικό κίνημα. Μονο που όταν κάποιος πιέζεται πάρα πολύ, κάποια στιγμη εξεγειρεται. Και τότε ίσως -λέω- (χωρις να βάζω το χέρι στη φωτιά) θα συμμαχήσει η Ρωσία με το Ισραήλ (κοιτώντας η πρώτη πάντα τα συμφεροντα της) και πολεμόντας με την Τουρκία, η οποία ως γνωστόν ειναι συμμαχος με τα υπόλοιπα μουσουλμανικά κράτη. Αναμένεται επομένως να γινει φοβερή χαμός. Τέλος, να προσθέσω ακόμα πως και την τυχη της Λυβύης θα ακολουθήσουν   και άλλες χώρες.

Όσα έγραψα παραπάνω, είναι απλές και ταπεινές σκέψεις  μου χωρίς να αναγκάζω κανέναν να τις αποδεχθεί. Πάντως να ξέρουν πώς οσα λένε οι προφητείες μέσα θα εκπληρωθουν κατά γράμμα. και οι προφητειες μιλάνε για ρωσσοτουρκικό πόλεμο. Κάποτε πρέπει να γινει και αυτός, έτσι δεν ειναι;
Και ακόμα μιλάνε και για κάποιον παγκοσμιο κυβερνητη.... κάποτε δεν πρέπει να ΄ρθει και αυτός ο λεχρίτης;