Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

η Ιστορία που δεν μας δίδαξαν ποτέ!

Παρακάτω σας παραθέτω ένα βίντεο του Λιακόπουλου, ονομαζόμενο ως " Η Ιστορία που δεν μας δίδαξαν ποτέ".  Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή κάτι άλλο να μου πείτε, αφήστε το ελεύθερα. Μονο μια θερμή παράκληση, αποφύγετε αν θέλετε σχόλια τύπου " Έλα ρε συ τώρα, με τον κάθε πατριδοκάπηλο", "Ότι θέλει, λέει ο κάθε φαντασιόπληκτος" και άλλα παρόμοια. Απλά, αν διαφωνείτε κάπου, πείτε το μου με στοιχεία και ενδείξεις.



Πότε θα σταματήσουν πια αυτοί οι τραυματισμοί;

Από την αρχή της σεζόν,από τα προκριματικά ακόμα για το champions league, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα με τους Τραυματισμούς. Η ομάδα από τότε εως τώρα κατεβαίνει στους αγώνες χωρίς κάποιους βασικούς παίκτες. Οι αριθμοί με τους τραυματίες παίκτες κυμαίνονται από 2 εώς 8 και 9. Θυμάμαι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του champions league που για να συμπληρώσει ενδεκάδα o προπονητής, έπαιρνε παίκτες από την ομάδα των Κ21, όπως Φετφατζίδης,Νικλητσιώτης και Κατσικογιάννης. Παρ' ολ΄αυτά, οι τραυματισμοί δεν έχουν σταματήσει ακόμα να τυραννούν τον Ολυμπιακό. Οι τραυματισμοί συνεχίζονται και εν έτει 2010 με κυριότερα γεγονότα να μένει 2 μήνες εκτός ο Γκαλέτι και τώρα όπως ενημερώθηκα πριν λίγο εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 βδομάδες θα μείνει και το νέο μετγραφικός μας αστέρι,ο Ντάτολο. Σε αυτό φέρει μερίδιο ευθύνης και ο Μπάντοβιτς, επειδή , ενώ του ζητούσε ο Ντάτολο να τον κάνει αλλαγή στα τελευταία λεπτά , ο κ. Μπάντοβιτς δεν τον άλλαξε.

 Θέλω, να κλείσω ευελπιστώντας πως θα μειωθούν αυτοί οι τραυματισμοί να τυρρανούν την ομάδα και ότι στις 17 και 21 Μαρτίου που ο Θρύλος αντιμετωπίζει Μπορντό & Παναθηναικό, η ομάδα να έχει στο ρόστερ της όλους τους παίκτες της ομάδος, αν και αυτό όπως όλα δείχνουν δε μπορεί να συμβεί ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Και ας δώσει η διαιτησία και κανένα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού.