Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Να ποοι είναι οι γερμανοί του NPD

Να λοιπόν αγαπητοί μου ψευδοεθνικιστές Έλληνες ποιοι είναι υποτιθέμενοι εθνικιστές της Γερμανίας που συμπαθούν την Ελλάδα μας.

Οι σκατοναζί του NPD έκαναν συγκεντρωση μπροστά στο προξενείο της Ελλάδος στη  Γερμανία. Αναλυτικοτερα: η συγκέντρωσή τους έχει σκοπό όχι να καταγγείλει την δημόσια διαφθορά που υπάρχει και στην Ελλάδα, όπως και στην Γερμανία, αλλά να απευθυνθεί στα πιο χυδαία οικονομιστικά αισθήματα των Γερμανών, καταφερόμενο κατά των Ελλήνων γενικά. Όπως ανακοινώθηκε και η είδηση είναι απολύτως ακριβής: «Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ελληνικό Προξενείο στο Ντύσελντορφ, έχει αναγγείλει το γερμανικό κόμμα NPD σήμερα. Με σύνθημα «τα γερμανικά χρήματα σε γερμανικές υποθέσεις-καμία οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα», το γερμανικό κόμμα μεταξύ άλλων, αναφέρει σε μία λαϊκίστικου ύφους ανακοίνωσή του ότι οι Έλληνες χάρις σε πλαστογραφημένα στοιχεία που παρουσίαζαν,

"ΣΤΡΟΦΗ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Να και ενα ευχαριστο νέο.

Στροφή των καταναλωτών στα εγχωρίως παραγόμενα προϊόντα, ως αντίδραση στην οικονομική κρίση, φαίνεται ότι παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στην ελληνική αγορά.

Σχολιάζοντας τις σχετικές πληροφορίες και εκτιμήσεις, ο πρόεδρος του Βιομηχανικού Τμήματος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Δημήτρης, Δημητρίου, δήλωσε προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τα εξής:

"Παρ' όλο που δεν έχουμε ακόμη στη διάθεσή μας ολοκληρωμένη εικόνα με σχετικά στοιχεία, υπάρχουν ενδείξεις ότι κατ' αρχάς στον κλάδο των τροφίμων καταγράφεται στροφή του ελληνικού καταναλωτικού κοινού στα εγχωρίως παραγόμενα προϊόντα, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, λόγω της οικονομικής κρίσης. Η τάση αυτή δεν έχει γενικευτεί, ωστόσο μπορούμε να υποθέσουμε, με βάση τις υπάρχουσες ενδείξεις, ότι οι καταναλωτές θα επιλέγουν σε μεγαλύτερη κλίμακα τα ντόπια προϊόντα, στον βαθμό που αυτά ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και είναι ανταγωνιστικά. Ευκταίον είναι να συμβεί αυτό σε ευρεία κλίμακα, καθώς η ελληνική βιομηχανία δοκιμάζεται σκληρά από τις επιπτώσεις της κρίσης, περισσότερο ίσως από οποιονδήποτε άλλον τομέα της ελληνικής οικονομίας".

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Βιομηχανικού Τμήματος του ΕΒΕΑ θέτει γενικότερο θέμα στήριξης της εγχώριας βιομηχανίας από την Πολιτεία. "Πρέπει, επιτέλους, το κράτος να παράσχει στην ελληνική βιομηχανία τη στήριξη που μπορεί, όπως πράττουν όλα σχεδόν τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, φυσικά χωρίς να παραβιάζουνται οι κοινοτικοί κανόνες ανταγωνισμού. Οι κρατικές προμήθειες είναι ένας μόνο από τους τρόπους με τους οποίους το κράτος μπορεί να τονώσει την εγχώρια βιομηχανική δραστηριότητα", καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μάθατε όλοι τις κακό έπαθε η ομάδα μας χθες από τον Άρη! 2-0 τον μπούλο πήραμε για οσους δεν το μαθαν ακόμα. Δεν θα αναφερθω παραπάνω απλώς σας παρουσίασω τι δηλωσε χθες ο Γεωργατος στην προσωπική του σελίδα στο fb:

«Διάλυση! Έτσι τον κάνανε οι τσατσορουφιάνοι που είναι μέσα και δουλεύουν! Όσο για του χρόνου, μία από τα ίδια και χειρότερα!!! Ψεύτες, όλοι σας, βολεμένοι! Ανύπαρκτοι!!! Το ξύλο έρχεται, όμως, όχι να το τρώμε εμείς και όσοι ήταν, που κάναμε δύο ήττες το χρόνο και μας γαμ…!
Όταν είμαστε στις επάλξεις της πρώτης γραμμής, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, μέχρι και πρόεδροι, δεν μετράει τι έχουμε κάνει, αλλά τι κάνουμε συνέχεια! Άρα στα καλά και στα άσχημα θα υπάρχει κριτική και σκληρή μάλιστα. Άμα φύγουμε από την πρώτη γραμμή, ναι, τότε θα αποθεώνεσαι για ό,τι έκανες!!! 
Και κάτι τελευταίο. Το ’95-’96, τα άλλαξε όλα μέσα στην ομάδα και τα αποτελέσματα τα είδαμε για μια 12ετία! Αν δεν τα αλλάξει όλα και δεν καθαρίσει παίκτες και πρόσωπα, βλέπω χειρότερα κι απ’ τα πέτρινα χρόνια»!Ο Γρηγόρης Γεωργάτος