Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Καλόπουλος 55, Ολυμπιακός 53, ΠΑΟΚ 53

Με τον 12ο παίκτη ο Παναθηναικός, δηλαδή τον καλόπουλο, πέρασε νικηφόρα από την Νέα Σμύρνη επικρατώντας του Πανιωνίου με 2-0. Απόρώ πως δεν ντρέπονται οι παίκτες της ομάδας του  Παναθηναικού με τέτοια ρεζιλίκια. Είχαμε τον καραγκούνη ως μέγα βουτηχτή, τώρα έχουμε και το μαθητή του, τον Νίνη, ο οποίος με μια βουτιά κέρδισε πέναλτι που μόνο ο  Καλόπουλος θα μπορούσε να δει

 Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το πρωτάθλημα ισοβαθμόντας με εμάς στη δεύτερη θέση. Χθες πέρασε θριαμβευτικά με 3-0 νίκη στα πηγάδια απένταντι στην Σκοντα Ξάνθη.

 Ας περάσουμε σε εμάς.
Πήραμε μια νίκη μετα δυσκολίας με σκορ 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο. Η ομάδα αν και νίκησε, δεν ικανοποίησε σε γενικές γραμμές, ωστόσο μπορεί να υπάρξει και ως δικαιολογία πως ήταν το τρίτο παιχνίδι μες στην βδομάδα. Ήταν αγχωτική η νίκη όπως δήλωση και ο Μπόσο αλλά πολύ σημαντική. Η ομάδα επιβάλλεται να κάνει 7 νίκες ακόμα σε ισάριθμα παιχνίδια ώστε να στεφθεί και πάλι πρωταθλητρια.

 Η νίκη σε εικόνες και βιντεο! Τα παρακάτω είναι "κλέμενα"  από το gavros.gr

 







Κα γιατί όχι διπλό στο ΟΑΚΑ;

Σήμερα η ομαδάρα μας στο μπάσκετ θα παίξει κόντρα στον ακατανόμαστο στις 10 η ώρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει παίξει 2 φορές με τον λαγό στο μπάσκετ και έχει ισάριθμες νίκες.

Τους έχουμε νικήσει σε ΣΕΦ και ΕΛΛΗΝΙΚΌ. Και γιατί όχι και στο ΟΑΚΑ σήμερα; Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να τους νικήσουμε στην έδρα τους, αλλά πρέπει. Αν τους νικήσουμε και στην έδρα τους, τους έχουμε τελειώσει και το πρωτάθλημα βάφεται κόκκινο και στο Μπάσκετ. Βέβαια , υπάρχουν και οι γύροι των play off όπου εκεί παίζονται όλα. Όμως σε περίπτωση νίκης σήμερα, πιάνουμε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αν λήξει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με εμάς πρώτους τότε έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, δηλαδή θα νικήσουμε στα πλεη οφ περισσότερες φορές τον Βάζε λο στο σπιτι μας. Αντιθέτως αν χάσουμε, θα αναγκαστούμε να κερδίσουμε τον Βάζελο περισσότερες φορές εκτός έδρας κατά τη διάρκεια  των πλέυ οφ.

Συμπεραίνοντας, ότι και να γίνει σήμερα να ξέρετε πως το πρωτάθλημα είναι ήδη κόκκινο στο Μπάσκετ

Aκολουθούν μερικές φωτογραφίες ύστερα από την κατακτηση του κύππελου:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

¨Ενα παλιό δικό μου βίντεο!