Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΙΧΩΡ

ΙΧΩΡ είναι η ουσία εκείνη που κάνει τους Ελληνες να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ρέει ατελείωτα στο Ελληνικό αίμα, είναι σταθερή, γήινη και αιώνια.

Αναφέρεται σε κείμενα του Ομήρου ("... ρέε δ' άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσην..., Ιλιάς Ε340), του Πλάτωνα ("... Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρα συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα ..., Πλάτων : Τιμαίος 39,3) και του Πυθαγόρα ως "θείας ουσίας" που υπάρχει στο αίμα των Ελλήνων και τους προστατεύει από κάθετί που θα μπορούσε να προκαλέσει αλλοίωση ή μετάλλαξη στο γενετικό τους κώδικα. Μάλιστα πρόσφατες έρευνες μιας νέας σχετικά επιστήμης, της Αστρογενετικής, έδειξαν ότι οι Έλληνες "... είχαν και έχουν τα ισχυρότερα, ακεραιότερα και μη επιδεχόμενων επιρροών, αλλοιώσεων και μεταλλαξιακών επιδράσεων, αναπαραγωγικά, μνημειακά, νοητικά, φυλετικά βιοκύτταρα όντα κα ιόντα που συγκρατούν τον γενετικό κώδικα". Φυσικά δεν κάνουν λόγο για την ουσία αυτή για ευνόητους λόγους.

Η λέξη ΙΧΩΡ εξηγείται ως εξής :
Ι = σταθερό
Χ = γήινο (σταθερό)
Ω = αιώνιο
Ρ = ροή χωρίς τέλος

Η ουσία αυτή ύπάρχει μόνο στην Ελληνική φυλή γιατί οι Έλληνες διαφέρουν από όλους τους άλλους ανθρώπους. Δεν έχουν καμμιά σχέση με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, όπως την περιγράφη ο Δαρβίνος ή ο,τιδήποτε άλλο σχετικό, για τον απλούστατο λόγο ότι η Ελληνική φυλή είναι εξέλιξη των Ανδρομέδειων, που πριν μερικά εκκατομύρια χρόνια, μαζί με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, κατοίκησαν στη Γη. Η περιοχή που διάλεξαν για να μείνουν τότε ονομάσθηκε ΣΕΛΛΑΣ ή ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ (σύμφωνα με τον συγγραφέα Κεραμυδά Ανέστη) και οι απόγονοί τους, οι Έλληνες κατάφεραν να αναγεννήσουν τον πλανήτη υλικά και πνευματικά. Δυστυχώς όμως διάφοροι σεισμοί και καταποντισμοί έπληξαν το "ξανθό" Ελληνικό γένος με αποτέλεσμα ο πολιτιμός αυτός να διακόπτεται. Το σίγουρο όμως είναι ότι πάντα σωζόταν ο Ελληνισμός και οι Ε-λληνες, με το ΙΧΩΡ στο αίμα τους, πάντα θα αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια εκείνων που θέλουν να δαμάσουν το ανθρώπινο γένος και να το υποτάξουν στη θέλησή τους. Η Ελληνική φυλή είναι ιερή και αυτό μπορεί να το αποδείξει εύκολα η ιστορία.


Εσφραγίσθησαν οι δίαυλοι επικοινωνίας και ηνοίχθη Πύλη προς έλευσιν κυνός 7ης Ταξιαρχίας



ΤΟ ΑΝΑΒΙΩΣΚΕΣΘΑΙ ΠΡΟΣΔΩΚΟΥΣΙΝ