Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Κλαίω λόγω στεναχώριας

Κλαίω για τον Ολυμπιακό.
Κλαίω γιατί τερματίσαμε 5οι!
Πείτε με φανατικό, πείτε με πορωμένο όμως κάποιοι από εσάς με συλλυπούστε καθώς καταλαβαινετε την μεγάλη στεναχώρια. Ο ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αεκ με 2-1 και σε συνδυασμό με τη νικη του Άρη επί του ΠΑΟΚ , ο Ο Ολυμπιακός τερματίζει 4ος στα πλέη οφ και συνάμα 5ος στο πρωτάθλημα. Ποιον να πάω να αντικρίσω αυριο; Το πολύ-πολύ να παίξω και ξύλο αν μου πει κανείς κακιά κουβεντα για την ομάδα.Στεναχώρια και απογοήτευση! Το χειρότερο απ΄ολα τρέχουν οι αναμνησεις στο ενδοξο μας παρελθόν!
Είναι δύσκολο να γραψω μετά την λήξη του αγώνα κάποια  πράγματα και αυτό που νιώθω.
Όσοι είστε αντι-ολυμπιακοί είναι πολύ δυσκολο να καταλάβετε αυτό που βιώνουν οι γαυροι αυτές τις ώρες . Τί να κάνουμε; Είμαστε και οι πιο φανατικοί φιλάθλοι σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, δεν κλαίω επειδή χάσαμε από το ΑΕΚάκι. Σιγά το πράγμα. Αλλά για το οτι ο Ολυμπιακός τερμάτισε 5ος και θα αναγκαστει να ξεκινησει τις προετοιμασίες για τα προκριματικα του ουέφα γυρω στις 10 Ιουλίου. Πολυ νωριτερα θα ξεκινησουν και οι προετοιμασίες.

Ποιος παίκτης θα επιθυμησει τον Ολυμπιακό αυτη την σεζόν;Ειδικά με αυτη την οικονομικη κρίση! Πάω βαση λογικης, βεβαια εγω ελπιζω ακριβως το αντίθετο, δηλαδη οτι κάποιος παικταρας θα μας επιθυμήσει!

Οι παίκτες μας θα έχουν κουραγια να ανταπεξέλθουν στην νέα σεζον εφ΄οσον θα αναγκαστουν να ξεκινησουν πάλι πολύ νωρίς;Ίσως να ηταν πολύ καλυτερα αν δεν βγαίναμε καθόλου στην Ευρώπη και ξεκινουσαν οι ετοιμασίες στα μέσα Ιουλίου. Μήπως θα ηταν καλύτερο να αποσυρθει η ομάδα από το Ουέφα και να μην κουραζεται τζάπα ωστε να πάρει του Χρόνου το Νταμπλ;

Εισαι στο μυαλό κάτι μαγικό!!!!
Οσο με στεναχωρεις 
τόσο με πορώνεις!

Για την Επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων από την Τουρκία

Σήμερα, τιμούμε την ιερή μνήμη των θυμάτων της Ποντιακής Γενοκτονίας. Των 353.000 Ελλήνων του Πόντου που εξοντώθηκαν συστηματικά και βάσει οργανωμένου σχεδίου από το τουρκικό κράτος στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Από αυτό μάλιστα το τουρκικό κράτος του οποίου το σημερινό αποτελεί την άμεση πολιτική και ιδεολογική συνέχεια. Με ένα όργιο οργανωμένης βίας, μαζικές σφαγές, εκτελέσεις και δολοφονίες, διωγμούς και εγκλήματα «ατάκτων», μαζικές εκτοπίσεις, τάγματα εργασίας κ.α. συντελέστηκε σε λιγότερο από 10 χρόνια (1914 -1923) ένα φρικτό και απάνθρωπο έγκλημα που ντροπιάζει συνολικά την ανθρωπότητα, για να ακολουθηθεί λίγο αργότερα με την σφαγή και εξόντωση των Αρμενίων και των Μικρασιατών Ελλήνων με τους ίδιους πάντοτε αυτουργούς.

Ενώ μας έκαναν όλα αυτά οι Τουρκαλάδες, η πολιτική ηεγεσία της χώρας μας
ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ (στις παννελήνιες) ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ''ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ''!!!
ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ...





Είκονα από τα Αμελε Ταμπουρου (ταγματα εργασίας) εκει οπου υστερα από εξοντωτικές συνθήκες εργασίας ξεψυχουσαν οι Έλληνες του Πόντου!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

#1 - Από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου οφείλεις να διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες ώστε να ξέρεις τι συμβαίνει στο Μουντιάλ και να μπορείς να παίρνεις μέρος σε συζητήσεις. Αν δεν το κάνεις θα σε κοιτάνε με μισό μάτι ή απλά θα σε αγνοούν. ΜΗΝ παραπονεθείς αν δε σου δίνει κανείς σημασία.

#2 - Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ η τηλεόραση είναι δική μου, δική μου, δική μου. Ανά πάσα στιγμή. Χωρίς εξαιρέσεις.

#3 - Δεν με πειράζει αν πρέπει να περάσεις μπροστά από την τηλεόραση κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού εφ'όσον συρθείς στο πάτωμα και δεν μου αποσπάσεις την προσοχή. Αν αποφασίσεις να σταθείς γυμνή μπροστά μου βεβαιώσου ότι δε θα πουντιάσεις γιατί δε θα έχω χρόνο να σε πάω στο γιατρό ή να σε νταντεύω. Άσε που όλο το χειμώνα, που είχε κάθε λογής λαλακία το βράδι, είχες πονοκέφαλο ή περίοδο...τώρα μου θυμήθηκες να τη δεις Τζούλια?

#4 - Όταν έχει αγώνα θα είμαι τυφλός, κουφός και μουγκός - εκτός αν χρειαστώ κι άλλη μπύρα ή κανένα σάντουιτς. Δε θα 'σαι στα καλά σου αν περιμένεις να ακούσω αυτά που έχεις να πεις, να ανοίγω την πόρτα, να απαντάω στο τηλέφωνο ή να σηκώσω το μωρό που μόλις έπεσε από το δεύτερο όροφο...ξέχνα το.

#5 - Όταν θα πηγαίνεις για ψώνια να κανονίζεις ώστε να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον 2 εξάδες μπύρα στο ψυγείο όπως επίσης και πολλά σνακ. Α, και μην κάνεις γκριμάτσες όταν έρχονται οι φίλοι μου για να δούμε κάποιο ματς. Σε αντάλλαγμα θα σου επιτραπεί η χρήση της τηλεόρασης μεταξύ 12-6 το ξημέρωμα, εκτός και αν έχει επανάληψη κάποιου καλού ματς.

#6 - Please please PLEASE αν είμαι εκνευρισμένος γιατί η ομάδα μου χάνει ΜΗΝ μου λες ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι ή ότι είσαι σίγουρη πως θα κερδίσουν την επόμενη φορά. Αν το κάνεις θα θυμώσω κι άλλο και θα σε αγαπάω λιγότερο. Δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις περισσότερα για το ποδόσφαιρο από μένα και τέτοιου είδους εμψυχώσεις θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή διαζύγιο!

#7 - Είσαι καλοδεχούμενη να κάτσεις μαζί μου για να δούμε -έναν- αγώνα και μπορείς να μου μιλήσεις στο ημίχρονο, μόνο όταν θα 'χει διαφημίσεις και μόνο αν το σκορ με ευχαριστεί. Ξαναλέω, ΕΝΑΝ αγώνα, οπότε μη σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις το Μουντιάλ σαν μια φτηνή δικαιολογία για να περνάμε όλη τη μέρα μαζί!

#8 - Αν νομίζεις ότι θα κάνουμε έρωτα αυτόν τον μήνα...είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μοναδική περίπτωση ένα στα πεταχτά, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, φυσικά.

#9 - Τα replay των γκολ είναι πολύ σημαντικά. Δε με νοιάζει αν τα έχω δει ή όχι ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

#10 - Πες στους φίλους σου να μην κανονίσουν οποιουδήποτε είδους συγκεντρώσεις που απαιτούν την παρουσία μου γιατί:
1ον: Δεν θα πάω
2ον: Δεν θα πάω, και
3ον: Δεν θα παω.

#11 - Οι εκπομπές μετά τους αγώνες που δείχνουν τα καλύτερα στιγμιότυπα είναι εξίσου σημαντικές με τους αγώνες. Μην σου περάσει από το μυαλό να πεις "Μα...τα έχεις ξαναδεί αυτά, βάλε να δούμε dancing with the stars"... Μαμούνια. Ξέχασες κι όλας τον κανόνα #2?

#12 - Απαγορεύονται διά ροπάλου εκδηλώσεις θαυμασμού όπως: "Αχ τι γλυκούλης που είναι αυτός ο Messi" όταν θα πανηγυρίζει το 5ο γκολ της Αργεντινής στον αγώνα με την Ελλάδα.

#12.1 (by Labros Rig!) Όσες θεωρείτε ως το απόλυτο αρσενικό τον Cristiano Ronaldo...κάντε υπομονή μέχρι το τέλος της Πορτογαλίας πρoτού αρχίσετε τις φιλοφρονήσεις...για ακόμη μια φορά θα βάλει τα κλάματα!

#13 - Τέλος, εκφράσεις του στυλ "Ευτυχώς το μουντιάλ είναι μόνο κάθε 4 χρόνια" κράτα τες για τον εαυτό σου, γιατί πριν το καταλάβεις θα 'χουν αρχίσει τα προκριματικά του Champions League.


Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία σας!
Με εκτίμηση,
Οι άντρες του κόσμου

==============

Καιιιι, επειδή δεν έχουμε φάει ακόμα το βρίσιμο της αρκούδας από το αντίθετο φύλο...ας ακολουθήσουμε και μεις τη "δημοφιλή" τακτική των extra μέτρων!

#14.1 - Αν έχουμε σχέση από απόσταση μη μπεις στον κόπο να μου στείλεις sms "ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ" επειδή αμέλησα να απαντήσω στα 4 προηγούμενα sms σου. Τζάμπα μονάδες βρε κουτό αφού ξέρω ότι το λες ψέματα!...ελπίζω...

#14.2 - Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μου ο Φλοξ δυστυχώς δεν έχει μάθει ακόμα να χρησιμοποιεί την τουαλέτα, οπότε...έλα δεν χρειάζεται να το πω, το μάντεψες! 3 φορές τη μέρα είναι μόνο. Αμαρτία τώρα να μαζεύεις κουραδάκια από τη μπουχάρα. (Αν ο Φλοξ είναι μεγαλύτερος από Τσόου Τσόου όπου "κουραδάκια" βάλτε "κουραδούκλες". Αν είναι μολοσσός και βάλε...χαίρομαι που δεν είμαι εσύ)

#14.3 - Και επειδή ξέρω ότι πάλι θα διαλέξεις τη χειρότερη στιγμή για να ρωτήσεις για το καταραμένο το offside πάμε ένα ρεπετισιόν: Φαντάσου ότι ο φραπές είναι ο επιθετικός, το κινητό ο τελευταίος αμυντικός και ο αναπτήρας η μπάλλααααα...όχι...ΟΧΙ! Ο ΦΡΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ!

#15.1 (by Themis Zinas!) Το θέμα της καθαριότητας για την διάρκεια του Μουντιαλ δες το σαν τα 500ευρα στο πορτοφόλι σου...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Μην ακούσω απογευματιάτικα ή βραδιάτικα ηλεκτρικές και πλυντήρια ούτε η μάνα σου δε σε γλυτώνει!

#15.2 (by Themis Zinas!) Άντρας που δεν βλέπει μουντιάλ προκειμένου να μαμήσει την κοπέλα κάποιου άλλου είναι τουλάχιστον μικροτσούτσουνος, άμπαλλος και κατάπτυστος.

πηγή