Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Κλαίω λόγω στεναχώριας

Κλαίω για τον Ολυμπιακό.
Κλαίω γιατί τερματίσαμε 5οι!
Πείτε με φανατικό, πείτε με πορωμένο όμως κάποιοι από εσάς με συλλυπούστε καθώς καταλαβαινετε την μεγάλη στεναχώρια. Ο ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αεκ με 2-1 και σε συνδυασμό με τη νικη του Άρη επί του ΠΑΟΚ , ο Ο Ολυμπιακός τερματίζει 4ος στα πλέη οφ και συνάμα 5ος στο πρωτάθλημα. Ποιον να πάω να αντικρίσω αυριο; Το πολύ-πολύ να παίξω και ξύλο αν μου πει κανείς κακιά κουβεντα για την ομάδα.Στεναχώρια και απογοήτευση! Το χειρότερο απ΄ολα τρέχουν οι αναμνησεις στο ενδοξο μας παρελθόν!
Είναι δύσκολο να γραψω μετά την λήξη του αγώνα κάποια  πράγματα και αυτό που νιώθω.
Όσοι είστε αντι-ολυμπιακοί είναι πολύ δυσκολο να καταλάβετε αυτό που βιώνουν οι γαυροι αυτές τις ώρες . Τί να κάνουμε; Είμαστε και οι πιο φανατικοί φιλάθλοι σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, δεν κλαίω επειδή χάσαμε από το ΑΕΚάκι. Σιγά το πράγμα. Αλλά για το οτι ο Ολυμπιακός τερμάτισε 5ος και θα αναγκαστει να ξεκινησει τις προετοιμασίες για τα προκριματικα του ουέφα γυρω στις 10 Ιουλίου. Πολυ νωριτερα θα ξεκινησουν και οι προετοιμασίες.

Ποιος παίκτης θα επιθυμησει τον Ολυμπιακό αυτη την σεζόν;Ειδικά με αυτη την οικονομικη κρίση! Πάω βαση λογικης, βεβαια εγω ελπιζω ακριβως το αντίθετο, δηλαδη οτι κάποιος παικταρας θα μας επιθυμήσει!

Οι παίκτες μας θα έχουν κουραγια να ανταπεξέλθουν στην νέα σεζον εφ΄οσον θα αναγκαστουν να ξεκινησουν πάλι πολύ νωρίς;Ίσως να ηταν πολύ καλυτερα αν δεν βγαίναμε καθόλου στην Ευρώπη και ξεκινουσαν οι ετοιμασίες στα μέσα Ιουλίου. Μήπως θα ηταν καλύτερο να αποσυρθει η ομάδα από το Ουέφα και να μην κουραζεται τζάπα ωστε να πάρει του Χρόνου το Νταμπλ;

Εισαι στο μυαλό κάτι μαγικό!!!!
Οσο με στεναχωρεις 
τόσο με πορώνεις!

4 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

δυστυχως απο το καλοκαιρι φωναζαμε εγω και ο θεμης και καποιοι αλλοι αλλα ειμασταν μειοψηφια
θελω να δω τωρα να βγει κανενας μαλακας και να πει οτι ξερει τη κανει ο κοκκαλης
τιποτα αλλο

Ἀχιλλεῦς είπε...

Ξέρει τι κάνει ο Κόκκαλης, δεν θα πω!
Δεν μπορώ μάλλον να το πω, καθως γνωριζουμε όλοι και ο ιδιος οτι εφταιξε!
Να αναλάβει την κατάσταση ειναι πολύ δυσκολα τωρα τα πράγματα!

Εγω ημουν υπέρ του Κόκκαλη, τώρα όχι και τόσο. Αλλά από την άλλη ποιος μεγάλος δεν κάνει λάθη;
«Ουδείς αλάνθαστος». Ελπίζω να ξαναδουμε τον παλιό καλό Κόκκαλη που όλοι τον ετρεμαν!

Elias P. είπε...

Καλησπερα θΕΟΔΩΡΕ.Ο παλιος καλος Κοκκαλης πάει μας τέλειωσε. Δεν υπάρχει σάλιο, σεντ, φράγκο. Του χρόνου θα παιζουμε με τα πιτσιρίκια και προπονητη πάλι το Μποζο.

Eddie 21 είπε...

To aekaki poy les soy exei riksei mia 7ara ksegirismeni poy einai kai to rekor sta metaxy mas