Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BIG BROTHER ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ...

ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Προγραμμα πληρους φακελωματος ολων των πολιτων που θα θεωρουνται απο τις αρχες ως απειλη,ετοιμαζει στη Γαλλια ο Νικολα Σαρκοζι,το οποιο μαλιστα μετα την εφαρμογη του θα προωθηθει και στο Ελληνικο Κρατος προς εξεταση και ενσωματωση....Πιο συγκεκριμενα,στο Edvige θα καταγράφονται όλοι όσοι «είναι πιθανό να διαταράξουν τη δημόσια τάξη»και είναι άνω των 13 ετών.

Mεταξύ αυτών είναι όσοι δραστηριοποιούνται στην πολιτική, οι συνδικαλιστές,άτομα κλειδιά του επιχειρηματικού κόσμου,εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και, φυσικά, ιδρύματα και θεσμοί κοινωνικού,ψυχαγωγικού και θρησκευτικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το σχέδιο, τα στοιχεία του Edvige θα διαχειρίζεται το νέο γραφείο πληροφοριών του γαλλικού κράτους, το οποίο φέρει τον τίτλο «Direction Centrale du Renseignement Interieur».

Μην σας φανει περιεργο,αν στο επομενο χρονικο διαστημα,με το προσχημα καποιου τρομοκρατικου χτυματος, που θα γινει εντελως τυχαια στην Ελλαδα,ή σε καποια Ευρωπαϊκη χωρα...μιλαμε για ενα παρομοιο ή ακομη και για το ιδιο προγραμμα φακελωματος των πολιτων,το οποιο θα πηγαινει προς ψηφιση στη Βουλη...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

«Αυτό που επιχειρεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο κ. Χριστόφιας δεν είναι περίπατος. Εμείς υποχρεούμεθα όλοι να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του, τις ενέργειές του, την μέθοδο την οποία επέλεξε», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπρου, Μάρκο Κυπριακού.
«Θέλω να ελπίζουμε στα καλύτερα αν και δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης, ωστόσο όπως είπε, «βρισκόμαστε στο πλευρό της κυπριακής κυβέρνησης».
Από την πλευρά του, ο κ. Κυπριανού είπε ότι ενημέρωσε τον κ. Καρατζαφέρη για τη νέα φάση στην οποία εισέρχεται το Κυπριακό και τις συνομιλίες, για τις ανησυχίες και τις δυσκολίες που υπάρχουν και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.
Ο Κύπριος ΥΠΕΞ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. για τη συμπαράσταση και τη στήριξη που παρέχει στην κυπριακή κυβέρνηση και τον κυπριακό λαό «σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία».

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δύο πολίτες σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν στο ανατολικό Αφγανιστάν, όταν πύραυλος που εκτοξεύτηκε από αεροπλάνο του ΝΑΤΟ, δεν βρήκε το στόχο του και χτύπησε ένα σπίτι σε κατοικημένη περιοχή.Το ΝΑΤΟ με ανακοίνωσή του δήλωσε ότι ο στόχος ήταν μια στρατιωτική θέση των Ταλιμπάν στην επαρχία Κόστ, αλλά ο πύραυλος παρουσίασε μια «δυσλειτουργία» και έπεσε σε απόσταση περίπου 2,5 χλμ από το στόχο του.Έντονη είναι η οργή στους πολίτες του Αφγανιστάν, αφού έχουν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΛΑΒΡΟΦ: Ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΨΕΜΑΤΑ

Ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών κ. Λαβφόφ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Γεωργίας κ. Σαακασβίλι ότι είπε για μια ακόμη φορά ωμά ψέματα. Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη τύπου που έδωσε την Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, παρουσία του κ. Σαρκοζί, του κ. Μπαρόζο και του κ. Σολάνα, ο κ. Σαακασβίλι είπε για μια ακόμη φορά ότι η Ρωσία ξεκίνησε τον πόλεμο και όχι η Γεωργία.

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Εκπρόσωπος του ρωσικού ναυτικού, ο πρώτος τη τάξει καπετάνιος κ. Ντιγκάλο, δήλωσε με έμφαση την Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2008, ότι το ρωσικό ναυτικό εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη δύναμη, έτοιμη να απωθήσει οποιαδήποτε απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας, αλλά και να απαντήσει επαρκώς σε κάθε επιθετική πράξη.Το σχόλιο έρχεται μετά την ειρωνική δήλωση εκπροσώπου του υπουργείου εξωτερικών των Η.Π.Α., του κ. Μακ Κόρμακ, σε σχέση με την ανακοίνωση της Ρωσίας για την αποστολή πολεμικών πλοίων στην Καραϊβική για κοινή άσκηση με τη Βενεζουέλα. Ο κ. Μακ Κόρμακ είπε γελώντας ότι, αν η Ρωσία πράγματι σκοπεύει να στείλει πλοία στην Καραϊβική, αυτό σημαίνει ότι βρήκαν μερικά πλοία που μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί.«Μην ξεχνάτε ότι το ρωσικό ναυτικό έχει πυρηνικά υποβρύχια και πλοία ικανά να διεξάγουν εκπαιδευτικές αλλά και πολεμικές αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο», τόνισε ο κ. Ντιγκάλο. «Η επιστροφή του ρωσικού ναυτικού στους ωκεανούς του πλανήτη είναι πλέον γεγονός, είτε το δέχεστε, είτε όχι», απάντησε στις Η.Π.Α.

Κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών… «Η Ωραία Ελλάς»

Με Την… Ευγενική Χορηγία Της… «Φίλης» Ευρώπης και τις ευλογίες των φιλεύσπλαχνων πολιτικών μας.

Σε όποια γωνιά της Ελλάδος και αν βρεθεί κανείς θα δει ότι είναι γεμάτη ξένους! Οι πιο πολλοί απ’ αυτούς φυσικά παράνομοι. Η «φίλη» Ευρώπη δεν βλέπει και με τόσο άσχημο μάτι την παρουσία τόσων πολλών ξένων στην Ελλάδα, αφού οι περισσότεροι από αυτούς σκοπό έχουν μέσω της χώρας μας να εγκατασταθούν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Έτσι λοιπόν έφθασαν στο σημείο μέχρι και να χρηματοδοτούν την παραμονή στην πατρίδα μας παρανόμων ξένων. Επίσημα ο Υπουργός Εσωτερικών Παυλόπουλος εξήγγειλε την δημιουργία και νέων «Κέντρων Υποδοχής Μεταναστών»(ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!) στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση…Αυτή η «συνεργασία» δεν είναι τίποτε άλλο από ατέλειωτα κονδύλια, που κάποιοι επιτήδειοι θα διαχειριστούν.Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για παράνομη είσοδο στην χώρα, αλλά για κυριολεκτική εισβολή, η οποία γίνεται με την ανοχή ολόκληρου του πολιτικού κόσμου.Οι μόνοι που ωφελούνται είναι οι κερδοσκόποι από τα μαύρα μεροκάματα της πείνας και οι λακέδες της «παγκοσμιοποίησης», που θέλουν την καταστροφή του Εθνικού κράτους.Θέλουν την Ελλάδα σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης. Θα τους το επιτρέψουμε;

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ;

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΓΕΝΟΥΣ ΘΙΒΕΤ ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ, ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΑΧΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ NSA ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ"

ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Η.ΠΕ.Ι ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ

anti-metatron

Θυμηθείτε οτι εκεί στο Θιβέτ ειναι η η ερημος τάκλα μακάν όπου μέσα στο λευκό οικό οικο βρίσκεται η λευκη αδελφτότητα οι οποίοι διοικουν τον κόσμο.

Παντρεμένος ποδοσφαιριστής τα έχει με τον πρόεδρο της ομάδας του



Μα καλά το θέμα της ημέρας δεν το πήρε κανένας χαμπάρι; Ποδοσφαιριστής και μάλιστα γνωστός που είναι παντρεμένος τα έχει με τον πρόεδρο της ομάδας του! Μιλάμε για Βόρεια Ελλάδα. Ναι. Έτσι λέει η Αθλητική της Θεσσαλονίκης. Και μάλιστα αναφέρει ότι θα επανέλθει σε λίγες ημέρες. Πως θα το κάνει; Γούστο τους καπέλο τους. Λογαριασμό δίνει μόνο στην γυναίκα του. Αλλά εδώ κάτι μυρίζει. Πως μια εφημερίδα βγαίνει με τέτοιο πρωτοσέλιδο; Σαν να απειλεί. Κινείται σε τεντωμένο σχοινί.


Είναι δηλαδή...στα όρια αλλά αν το δημοσιεύσει θα ξεφύγει. Βέβαια ας το βάλει να μάθουμε και εμείς ποιος ποδοσφαιριστής γουστάρει τον πρόεδρο του. Ρε, τι γίνεται στον κόσμο. Υπάρχει και gay πρόεδρος σε αυτό το ανδρικό άθλημα;

ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε ένθετο της «Ελευθεροτυπίας» για τα βιβλία στο παρελθόν είχαμε διαβάσει ότι κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «Πάλι δικά μας. Λαογραφία, ιδεολογία και η διαμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας». Το βιβλίο έχει την υπογραφή του εβραϊκής καταγωγής, όπως φαίνεται από το όνομα Χέρτσφελντ, και παρουσιάζεται ως εξής: «Κοινωνικός ανθρωπολόγος που ασχολείται εδώ και μια εικοσαετία με ελληνικά εθνογραφικά ζητήματα (πολλές μελέτες του έχουν ως θέμα τους τη λαϊκή παράδοση των κρητικών χωριών), ο Michel Herzfeld δοκιμάζει με το ανά χείρας έργο του μία ιστορική αναδρομή στα ηρωικά χρόνια της λαογραφίας στον τόπο μας - όταν λόγιες προσωπικότητες όπως ο Σπυρίδων Ζαμπέλιος, ο Εμμανουήλ Βυβιλάκης ή ο Νικόλαος Πολίτης προσπαθούσαν να αποδείξουν στην Ευρώπη των Μεγάλων Δυνάμεων τους άρρηκτους δεσμούς των Νεοελλήνων με τους αρχαίους προγόνους τους. Δύσκολη, σε κάθε περίπτωση, και δύστροπη εποχή: με τον Φαλμεράιερ να διαλαλεί προς πάσα κατεύθυνση το σλάβικο αίμα που αρχίζει να τρέχει στις φλέβες των νεότερων Ελλήνων μετά τις διαδοχικές αλλόφυλες εισβολές κατά τη διάρκεια της βυζαντινής κυριαρχίας».
Ώστε έτσι, λοιπόν, οι μεγάλοι Έλληνες λαογράφοι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για να αποδείξουν ότι οι νεοέλληνες είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, ενώ δεν είναι, σύμφωνα με τον Χέρτζφελντ! Όλα αυτά δε μέσα στα πλαίσια του Εθνικισμού…

Η «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ»Συνεχίζοντας την παρουσίαση του βιβλίου του Χέρτζφελντ, η «Ελευθεροτυπία» γράφει τα παρακάτω:«Ο Herzfeld δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία (το δηλώνει, άλλωστε, ρητώς και κατ’ επανάληψιν) πως μια τέτοια προοπτική δεν μπορεί παρά να λειτουργήσει στο πλαίσιο μιας αμιγώς εθνικιστικής σκόπευσης, που σύρει και κρατάει ευθεία και αδιατάρακτη σε όλο το μήκος της τη συνδετική γραμμή μεταξύ των χωρικών του αγώνα του ‘21 και της κλασικής Αθήνας του Περικλή, του Πλάτωνα και του Θουκυδίδη».Δυσαρεστεί πολλούς, λοιπόν, η φυλετική συνέχεια του λαού μας και προσπαθούν με κάθε τρόπο, με βιβλία, ιδεολογήματα και ψεύδη να αποδείξουν ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι Έλληνες. Και φυσικά σε αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι είναι οι λεγόμενοι «προοδευτικοί».

Την σκυτάλη από την «Ελευθεροτυπία» πήρε αργότερα η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», που στο ειδικό ένθετό της «ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ» είχε ένα ολόκληρο άρθρο του προαναφερόμενου Χέρτσφελντ, τον οποίο παρουσίαζε ως καθηγητή ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Φυσικά ο Χέρτσφελντ δεν είναι ανθρωπολόγος, αλλά κοινωνικός ανθρωπολόγος, εκπρόσωπος στην πραγματικότητα μιας ψευδο-επιστήμης, η οποία δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματική ανθρωπολογία, την φυλετική ανθρωπολογία. Με άλλα λόγια, προσπαθούν να ομιλήσουν περί φυλών και βιολογικής συνεχείας χρησιμοποιώντας κριτήρια κοινωνιολογικά! Περιττό να πούμε ότι αυτή η «επιστήμη» άνθισε τον πρώτον στην Σοβιετική Ένωση.Ο Χέρτσφελντ, λοιπόν, στο άρθρο του που δημοσιεύετε στο ένθετο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» και που έχει τίτλο μια γνήσια ελληνική τραγωδία, προσπαθεί να μας πει ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτε άλλο από Χριστιανούς ελληνόφωνους, που μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, προσπάθησαν να αποκτήσουν εθνική συνείδηση με μία ψεύτικη σύνδεσή τους με τους Αρχαίους! Το πλέον τραγικό είναι ότι αυτά που λέει ο Χέρτσφελντ, τα υποστηρίζουν και αρκετοί καθηγητές Πανεπιστημίων στην Ελλάδα όπως ο γνωστός Λιάκος, η Ευθυμίου και άλλοι…Καθόλου τυχαία η αναφορά από τον αρθρογράφο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» Χέρτσφελντ στον εβραίο τερατολόγο Μπερνάλ, ο οποίος υποστηρίζει ότι τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό δημιούργησαν αφρικανοί! Εντελώς ανιστόρητα ο Χέρτσφελντ μας λεει ότι οι ίδιοι οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν για την καταγωγή τους ότι ήταν σημιτική και αφρικανική!!! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει είναι εντελώς αυθαίρετο αστήρικτο και αστείο. Όμως, η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» το δημοσίευσε σε ένα ένθετο σοβαροφανές, που διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, που αγνοούν δυστυχώς την Ιστορία και έτσι το ψέμα μεταφέρεται σε ένα σημαντικό μέρος του λαού μας. Επιπλέον, στο απόσπασμα που παραθέσαμε παραπάνω, υποστηρίζει ότι οι Έλληνες αναγκάστηκαν να κρύψουν ό,τι οικείο υπήρχε στην ζωή τους, πράγμα, που ασφαλώς δεν ισχύει. Σε αυτό το θέμα επανέρχεται και παρακάτω γράφοντας τα εξής:«οι νεώτεροι Έλληνες αναγκάστηκαν να αποβάλουν ως ξένα προς τη ταυτότητά τους όσα στοιχεία του σημερινού πολιτισμού τους έδειχναν την επιρροή τουρκικών, αραβικών, αλβανικών, σλαβικών και άλλων δήθεν μη αρχαίων ελληνικών πηγών, και να δεχτούν αντίστροφα ως δικά τους τα προϊόντα του κυρίως βαρβαρικού νεοκλασικισμού που έφτασαν μαζί με τον Όθωνα».Όλα αυτά βεβαίως βρίσκονται μόνο στην φαντασία του κοινωνικού ανθρωπολόγου του Χάρβαρντ, που δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, δεν γνωρίζει τον λαϊκό πολιτισμό της Ελλάδος, που οι ρίζες του φτάνουν βαθιά στην ελληνική αρχαιότητα. Όσο για κάποια ξένα στοιχεία, που πράγματι υπάρχουν στην παράδοσή μας, αυτά όχι μόνο δεν τα πολέμησε το κατεστημένο, αλλά τα προώθησε με κάθε τρόπο. Εάν ήξερε την ιστορία του λαϊκού πολιτισμού του Έθνους μας ο Χέρτσφελντ δεν θα τα έλεγε όλα αυτά. Αντίθετα ο Ελληνισμός του 19ου αιώνος είχε παραδόσεις, μύθους, τραγούδια, δοξασίες, που ήταν πέρα για πέρα προερχόμενα από την Αρχαία Ελληνική παράδοση. Στη συνέχεια του κειμένου του ισχυρίζεται ότι οι μεγάλοι λαογράφοι του νεοτέρου Ελληνισμού, που συνέλεξαν τις παραδόσεις του, λειτούργησαν σε διατεταγμένη αποστολή προσπαθώντας να εδραιώσουν την Ελληνική ταυτότητα και πλαστογραφώντας τις δοξασίες και τους μύθους της δημοτικής μας παραδόσεως. Γράφει δε χαρακτηριστικά:«Στην αρχαιοδιφική εκστρατεία να καθαριστεί (όπως η γλώσσα) ο σημερινός ελληνικός πολιτισμός από κάθε ίχνος «μη ευρωπαϊκής» επίδρασης (σύμφωνα πάντα με την εντελώς εξωγενή αισθητική του νεοκλασικισμού), η λαογραφία έγινε ο κατ’ εξοχήν χώρος για την επιστημονική ανάδειξη της αδιάσπαστης πολιτιστικής συνέχειας των σημερινών τότε Ελλήνων με τους αρχαίους. Ξένοι και ντόπιοι λαογράφοι έψαχναν πυρετωδώς για να ανιχνεύσουν κάθε παραλληλισμό μεταξύ της αρχαίας λογοτεχνίας και των σημερινών δημοτικών τραγουδιών και παραμυθιών που θα μπορούσε να συμβάλει μια για πάντα στην εδραίωση της επίσημης ελληνικής ταυτότητας».Είναι προφανές ότι ο κοινωνικός ανθρωπολόγος Χέρτσφελντ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δεν ξέρει τι του γίνεται…Προς τι όμως αυτή η επιμονή διαφόρων «καθηγητών» και μάλιστα τόσων διαφορετικών πολλές φορές επιστημών, να αποδείξουν με κάθε τρόπο ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι των Αρχαίων; Μήπως το ξεθεμέλιωμα της ιστορίας μας είναι το πρώτο βήμα για τον αφανισμό του λαού μας; Μήπως τελικά αυτός ο λαός, ο Νέος Ελληνικός, που στις φλέβες του κυλά ακόμη σήμερα (όσο και αν το αρνούνται διάφοροι Χέρτσφελντ) το ευγενικό αίμα των Αρχαίων Ελλήνων είναι τόσο σπουδαίος και τόσο επικίνδυνος για τα σχέδιά τους ακόμη και στην κατάσταση της έσχατης παρακμής που βρίσκεται

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκοπιανές τερατολογίες: Στα αρχαία σλαβικά(!!!) δίδασκε ο Αριστοτέλης σύμφωνα με τις υπηρεσίες αναζήτησης της βιβλιοθήκης του Αμερικανικού Κογκρέσου

Σύμφωνα με τις τερατολογίες της σκοπιανής προπαγάνδας η Πελοπόννησος είχε κατοικηθεί από Αιγύπτιους, Αιθίοπες και Αφρικανούς και επιγραφές στην Κρήτη του 1700 π. Χ. «είναι γραμμένες σε προ-σλαβική γραφή». !!!

Ενάντια σε κάθε σοβαρή ιστορική μελέτη, ενάντια στα ευρήματα της αρχαιολογίας, οι Σκοπιανοί επιμένουν ότι είναι οι κατ’ ευθείαν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Όλα αυτά ενώ είναι γνωστό ότι η βασική εθνική τους ταυτότητα (γλώσσα, καταγωγή) είναι αναμφίβολα σλαβική. Θα ήταν δυνατόν σε μια ακραία περίπτωση να ισχυριστούν ότι είναι «εκσλαβισθέντες Έλληνες» και αυτό ίσως να έχει μία βάση εις ό,τι αφορά ένα μέρος του πληθυσμού. Σίγουρα έχει βάση εις ό,τι αφορά τους δίγλωσσους μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνος συμπατριώτες μας της Μακεδονίας. Επιχειρώντας, λοιπόν, να δώσουν επιστημονική χροιά και βάση στους ανιστόρητους ισχυρισμούς τους, έχουν προχωρήσει σε τέτοιες τερατολογίες που είναι αδιανόητο να συλλάβει ανθρώπινος νους! Σύμφωνα με τις τερατολογίες τους μάλιστα η Πελοπόννησος είχε κατοικηθεί από Αιγύπτιους, Αιθίοπες και Αφρικανούς!!!

Μάλιστα επιχείρησαν αυτή την πρωτοφανή ανοησία να την «αποδείξουν» και με μία ανθρωπολογική μελέτη, με βάση ένα αντιγόνο, μελέτη την οποία συνέτριψε ο καθηγητής της γενετικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Τριανταφυλλίδης.Όμως δυστυχώς οι ανιστόρητες αυτές παλαβομάρες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος που αλλού; Στην νέα Σιών, που είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής…

Στην βιβλιοθήκη του Αμερικανικού Κογκρέσου στις υπηρεσίες αναζήτησης για το λήμμα «μακεδονική γλώσσα» μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι «τα παλαιότερα γραπτά μνημεία παγκοσμίως είναι στα αρχαία μακεδονικά» και «οι Μακεδόνες είναι αυθεντικοί Βαλκάνιοι, σε αντίθεση με άλλους λαούς της περιοχής». Ακόμη ισχυρίζονται ότι το βραχμανικό αλφάβητο στο οποίο είναι γραμμένη η ινδική Βέδα, «είναι παράγωγο του προϊστορικού μακεδονικού φωνητικού αλφαβήτου, στο οποίο γράφτηκαν τα παλαιότερα γραπτά μνημεία στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των ευρημάτων στο σπήλαιο Mas d’Azil της Γαλλίας που χρονολογούνται στο 25000 π. Χ.»!!!Τα παραπάνω υποστηρίζει ο Vasil Ilyov, που γεννήθηκε στην Καστοριά το 1941, σπούδασε αρχιτεκτονική στο Κίεβο και εργάστηκε ως συντηρητής και τεκμηριωτής αρχαιολογικών ευρημάτων στα Σκόπια. Σε άλλη του εργασία υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι: -«Επιγραφές στην Κρήτη (1700-1400 π. Χ.) «είναι γραμμένες σε προ-σλαβική γραφή». -«Οι Μακεδόνες είναι ο παλαιότερος λαός με τη δική του γλώσσα και το δικό του φωνητικό αλφάβητο» και «πλούσια μυθολογία» στην οποία περιλαμβάνονται ο Δίας, ο Ποσειδώνας, ο Άδης, η Δήμητρα, η Εστία «δηλαδή οι 12 θεοί του Ολύμπου μεταξύ των οποίων και ο Μακεδών». -Αρχαία μακεδονική προ-γλώσσα μιλούσαν πολλές φυλές όπως «Φοίνικες, Ετρούσκοι, Πελασγοί, Λέλεγες, Κρήτες, Ινδοί»! Στην αρχαία μακεδονική είναι γραμμένη και η ξύλινη επιγραφή που ανακαλύφθηκε στο Δισπηλιό Καστοριάς. Ο Vasil Ilyov μας λέει ότι την αποκωδικοποίησε και το περιεχόμενο δείχνει πως οι Μακεδόνες ήξεραν από το 5260 π. Χ. να χτίζουν πάνω από το νερό. Στα αρχαία σλαβικά(!!!) μακεδονικά δίδασκε και ο Αριστοτέλης, «ο Μακεδόνας φιλόσοφος του πανεπιστημίου στα Στάγειρα».Μιλάμε περί πρωτοφανών ανοησιών χωρίς όριο! Άλλωστε είναι γνωστό το επίπεδο της μορφώσεως των παγκόσμιων αφεντικών της έναντι του Ατλαντικού ακτής. Στην χώρα των γκάνγκστερς και των κάου-μπόις είναι άλλωστε που ανθεί και η θεωρία της μαύρης Αθηνάς, σύμφωνα με την οποία η θεά Αθηνά ήταν μαύρη και οι αρχαίοι Έλληνες αφρικανοί! Η θεωρία αυτή στην οποία έχουμε αναφερθεί με άρθρα μας στο παρελθόν εμπνεύστηκε από έναν εβραίο ερευνητή, τον Μπερνάλ και διδάσκεται σε πολλά πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κ. Μεντβέντεβ είπε στον Γάλλο πρόεδρο κ. Σαρκοζί ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις θα αποχωρήσουν πλήρως από τη Γεωργία, όταν φτάσουν οι παρατηρητές της ΕΕ και πιο συγκεκριμένα δέκα μέρες μετά την άφιξη των παρατηρητών. Διακόσιοι παρατηρητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να αναπτυχθούν στην περιοχή.Επίσης συμφωνήθηκε εντός επτά ημερών να αποχωρήσουν οι ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται σε σημεία ελέγχου ανάμεσα στο λιμάνι Πότι και την πόλη Σενάκι.Ακόμη ο κ. Μεντβέντεβ τόνισε ότι η απόφαση της Ρωσίας να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας είναι αμετάκλητη. Η διαδικασία της αναγνώρισης άρχισε και επιταχύνεται, είπε, και σε ποιο στάδιο οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ενταχθούν σ’ αυτή τη διαδικασία, εξαρτάται από αυτές.Ο κ. Σαρκοζί επίσης έδωσε στον κ. Μεντβέντεβ μια επιστολή από τον κ. Σαακασβίλι, όπου δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει βία εναντίον της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας.

liakonews.blogspot.com

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ

Την Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008, πρέσβης της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ δήλωσε ότι η Ρωσία μπορεί να διακόψει τελείως τις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ, αν γίνει δεκτή η Γεωργία στο πρόγραμμα Membership Action Plan του ΝΑΤΟ ως μελλοντικό μέλος.Να θυμίσουμε ότι στη σύνοδο του ΝΑΤΟ που έγινε τον Απρίλιο, δεν έγινε δεκτή η Γεωργία, ούτε η Ουκρανία, σ’ αυτό το πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί το πρώτο βήμα για να ενταχθεί κάποια χώρα στο ΝΑΤΟ.

ΑΝΑΡΧΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ



βλέπετε ότι οι αναρχικοί όπως πάντα ειναι αυτοί που δεν σέβονται την ιδιωτικη περιουσία του αλλουνού.σε αντιθεση με εθνικιστές οι οποιοί ποτέ δεν προξενησαν επεισόδια σε πορείες του.

Και βλέπετε ότι το κράτος δεν κάνει τίποτα για όλα αυτά που συμβαινουν στις πορείες αναρχικών.αλλά τα έχουμε πει χιλιάδες φορές κρατος και παρακρατως πάνε χεράκι-χεράκι