Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BIG BROTHER ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ...

ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Προγραμμα πληρους φακελωματος ολων των πολιτων που θα θεωρουνται απο τις αρχες ως απειλη,ετοιμαζει στη Γαλλια ο Νικολα Σαρκοζι,το οποιο μαλιστα μετα την εφαρμογη του θα προωθηθει και στο Ελληνικο Κρατος προς εξεταση και ενσωματωση....Πιο συγκεκριμενα,στο Edvige θα καταγράφονται όλοι όσοι «είναι πιθανό να διαταράξουν τη δημόσια τάξη»και είναι άνω των 13 ετών.

Mεταξύ αυτών είναι όσοι δραστηριοποιούνται στην πολιτική, οι συνδικαλιστές,άτομα κλειδιά του επιχειρηματικού κόσμου,εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και, φυσικά, ιδρύματα και θεσμοί κοινωνικού,ψυχαγωγικού και θρησκευτικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το σχέδιο, τα στοιχεία του Edvige θα διαχειρίζεται το νέο γραφείο πληροφοριών του γαλλικού κράτους, το οποίο φέρει τον τίτλο «Direction Centrale du Renseignement Interieur».

Μην σας φανει περιεργο,αν στο επομενο χρονικο διαστημα,με το προσχημα καποιου τρομοκρατικου χτυματος, που θα γινει εντελως τυχαια στην Ελλαδα,ή σε καποια Ευρωπαϊκη χωρα...μιλαμε για ενα παρομοιο ή ακομη και για το ιδιο προγραμμα φακελωματος των πολιτων,το οποιο θα πηγαινει προς ψηφιση στη Βουλη...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: