Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Πως να βάλλω εικονιδια στο cbox της σελίδας μου;

Καιρό ήθελα να σας γράψω για το πως μπορείτε να βάλετε διάφορα εικονίδια στο cbox σας. Πήρα την αφορμή από έναν φίλο μου ο όποιος  με ρωτησε γι΄αυτό,  οπότε αποφάσισα και εγω να σας γραψω πάνω σε αυτό.
Λοιπόν δείτε τις οδηγίες:
  1. Ανεβάζεις την εικόνα που θες στο http://tinypic.com. Όταν την ανεβάσεις μην αποσυνδεθείς από εκεί.
  2. Συνδέεσαι στο cbox σου
  3. Ύστερα πας στο cbox options και smiles
  4. Αργότερα αντιγράφεις από το tinypik της εικόνας σου αυτό που λέει "Direct Link for Layouts" και το επικολλάς στα smiles
  5. Αν θέλεις προαιρετικά γράφεις και κάτι στο code και διπλα στη συντομευση
  6. Tέλος πάτα save και είσαι έτοιμος.
Αν δε σου δουλευει ή δε καταλαβαίνεις κάτι, άσε μου ένα σχόλιο

Το άκρως επικινδυνο Πασχαλινό Έθιμο

Ότι χειρότερο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς , είναι την Ημέρα της Αναστάσεως να χάνονται ανθρώπινες ζωές από τα Βεγγαλικά .Συγκεκριμένα, έχουν χαθεί 3 άτομα σε Μεσσηνιά,Ηράκλειο και Σαντορίνη ενώ άλλα 12 βρισκονται στο νοσοκομείο, εκ των οποίων το ένα είναι μόλις 12 ετων κοριτσάκι. Πως μετά οι συγγενείς από τα θύματα να γιορτάσουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως;

Ας ευχηθούμε να μην έχουμε και άλλους νεκρούς! Αρκετοί έχουν χαθεί από αυτό το επικινδυνο έθιμο, το οποίο αυτό δεν καν ελληνικό έθιμο. Ελληνικό έθιμό είναι μόνο οι τουφεκιές.

Χριστός Ανέστη

Καλώς σας βρήκα και  πάλι. Μόνο ελπίζω, να μην φάγατε πολύ αρνάκι γιατί πρώτον το απότομο ποτέ δε κάνει καλό, δεύτερον σα Χριστιανοί που είμαστε χρειάζεται εγκράτεια και τρίτον και τελευταίον σαν Έλληνες που είμαστε ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ . Θα συνεχίσουμε να ανεώνουμε καθημερίνα το ιστιολογιό μας από εδώ και πέρα.