Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ

Χθες στην Καλαμάτα ο Γιώργος καρατζαφέρης στην ομιλία του δήλωσε "ότι όσο ο ΛΑΟΣ ήταν στην κυβέρνηση, οι μνημονιακοί και οι συνεργάτες τους μας έδιναν πολύ υψηλά ποσοστά. Μόλις όμως αποχωρήσαμε και βρεθήκαμε απέναντί τους πανικοβλήθηκαν και θέλησαν να μας τιμωρήσουν. Αυτό όμως δεν θα περάσει γιατί ο λαός και μνήμη έχει και κρίση και ξέρει ότι το μόνο Πατριωτικό κόμμα, το μόνο κόμμα που δεν υποκλίθηκε στην κ. Μέρκελ και τα τσιράκια της, το μόνο κόμμα που βάζει πρώτα και πάνω από όλα την Ελλάδα, είναι ο ΛΑΟΣ. Νίκη του ΛΑΟΣ σημαίνει ότι η Μέρκελ δεν κάνει πλέον κουμάντο στην Ελλάδα"


Με πιο απλά λόγια , ο Καρατζαφέρης ειπε: "γραφτε στα αρχίδια σας τις δημοσκοπήσεις, καμία σημασία μην δίνετε σε αυτές. Είναι ανακριβείς. Μην αγχώνεστε. Θα μπούμε στη βουλή και μάλιστα με διπλάσιασμένα τα ποσοστά μας.  Χρηματοδοτούνται απέξω για να μας χτυπήσουν. Εμείς όμως δεν φθειρόμαστε"

Πράγματι έτσι είναι τα πράγματα.
Ουτε η χρυσή αυγή έχει 15 % ούτε η Δημ. Αρ 13% ούτε ο ΛΑ.Ο.Σ. 1,5% όπως ονειρεύονται κάποιοι.
Οι εφημερίδες ως γνωστόν πρόσκεινται στην αριστερά και προσπαθούν με κάθε μέσο να χτυπήσουν το ΛΑ.Ο.Σ. ενώ ένα από τα πιο συγχρονα μέσα διεστρεβλωσης της πραγματικότητας ειναι το ιντερνετ. Στο τελευταίο όταν γίνεται κάποια δημοσκόπηση, μπουκάρουν όλα τα  troll και εκτοξεύουν τα ποσοστά της χ.α. όσο δεν ονειρεύονται ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί της.

Γιατί ομως , θα αναρωτηθεί κανείς, τόσο σπρώξιμο στην χρυσή αυγή και όχι σε κάποιο άλλο κομμα; 

Ο κόσμος , ο ελληνικός λαός , σε ποσοστό 60+% συμφωνεί με τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. Οι πιο παραπλήσιες θέσεις προς το ΛΑ.Ο.Σ. είναι αυτές της χ.α. και υστερα αυτές του Καμμένου ( τον τελευταίο δεν θα τον αναφέρω άλλο, για να μην γαμησω και την συζήτηση) . Επομένως, τι πιο λογικό από το να ψήσεις κάποιον να ψηφίσει χρυσή αυγή (χαμένη ψηφος δηλαδή) και όχι ΛΑ.Ο.Σ.; 
Η χρυση αυγή ούτως ή άλλως δεν θα μπει μέσα στη βουλή, καθώς δεν θέλει η ίδια, οπότε αυτό που απομένει είναι να κοπούν όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφος από το ΛΑ.Ο.Σ. και να μεταφερθούν σε κάτι εξωκοινοβουλευτικό.
Και ένας άλλος λόγος που χτυπάνε το ΛΑ.Ο.Σ. στις δημοσκοπήσεις και γενικότερα προωθούν τα μικρότερα κομματα είναι οτι οσα κόμματα συγκεντρωσουν ποσοστό μικροτερο του 3% και δεν μπουν μέσα στη βουλή, το ποσοστό τους θα πάει αθροιστικά στο πρώτο (ΝΔ). Αυτο είναι ο νέος νομος που ψηφισαν οι αλήτες μας οι πολιτικοί.
Αληθεια που ο κοσμος, δυστυχώςμ  την αγνοεί.
Εν κατακλείδι, ο προεδρός μας , που ποτέ δεν πέφτει έξω, έχει κάνει πρόβλεψη πως στις επερχόμενες εκλογές ο ΛΑ.Ο.Σ. θα μπει μέσα στη βουλή με 30 βουλευτές.
Καλή σας συνέχεια και μην πλανάστε, με τις ανυπόστατες δημοσκοπήσεις.
Σκεφτείτε απλά ποιοι κρύβονται από πίσω και κρίνετε!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σύμφωνα με την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΩΝ που κυκλοφόρησε την Κυριακή 18/3 , 7 στους 10 Έλληνες αρνούνται να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις.
Συνεπώς, πόσο έγκυρες ειναι οι δημοσκοπήσεις;
Και ύστερα από την αποκάλυψη πως ο ίδιος ο Βορίδης, χτυπούσε τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ., πιστευετε πως ακόμα χαροπαλεύει για να μπεί μέσα στη Βουλή;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
Δεν νομίζω οτι διαψευστηκα έτσι απλά σε όλα τα παραπάνω. Δείτε εδώ τον προβληματισμό μου.