Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΥΝΥΜΑΤΑ

Σήμερα αδέρφια μου, παίρνοντας αφορμή από διάφορες διαφημιστικες καμπανιές , θα σας αναφερθώ στο πολύ σημαντικό θέμα των υποσυνείδητων μηνυμάτων. Ξεκινώντας από τα υποσυνείδητα μηνυματα στις διαφημίσεις , θα κάνω μια εκτενής αναφορά και στα μηνύματα που κρυβονται πίσω από τους στίχους των τραγουδιών αλλά και οπουδήποτε αλλού μπορεί να υπάρξουν αυτά. Αυτό που απαιτείται για την αποτελεσματική και έγκαιρη αντιμετώπιση των υποσυνείδητων μηνυμάτων είναι η σωστή παρατηρικότητα , η σωστή ενημέρωση από τρίτα πρόσωπα πάνω σε αυτά αλλά και  η κατανόηση της σοβαρότητας αυτού του προβλήματος.
 Τα υποσυνείδητα μηνύματα είναι μία μέθοδος που εφαρμόζεται από διάφορους σιωνιστικούς φορείς που αποσκοπούν στην επίτευξη του αμοραλισμού και  της αποχαύνωσης των ατόμων. Παράλληλα, επιθυμούν να δημιουργήσουν "μηχανές" που το μόνο που θα τους ενδιαφέρει θα είναι οι υλιστικές απολαύσεις και όχι ο αγώνας  για την απόκτηση των ουρανίων αγαθών. Αυτοί οι φορείς βομβαρδίζουν αδρά με κάθε τρόπο διαφημίσεις και τραγούδια με υποσυνείδητα μηνύματα τα οποία υπηρετούν τα συμφέροντα τους. Ακόμα, αυτά τα υποσυνείδητα μηνύματα δεν έχουν αφήσει ανέγγιχτη και την πατρίδα μας, την οποία όπως γνωρίζουμε όλοι είναι μεγαλύτερος και αρχαίοτερος εχθρός των σιωνιστών. Τρανό παράδειγμα υποσυνείδητων μηνυμάτων ενάντια στο έθνος μας είναι η πρόσφατη διαφήμιση της vodaphone η οποία δια μέσω της προκλητικής και ανθελληνικής της διαφημισεώς, προσπαθεί να περάσει στους τηλεθεατές πως η κρήτη πρέπει να γινει αυτόνομη περιοχή.Με αυτό τον τρόπο , θέλουν να περάσουν στα πολύ ψιλά την αυτονομία της Κρήτης που ενδέχεται να γινει το 2012. Δεν θέλουν ο κόσμος να αντιδρά.
 Επιπρόσθετα, σε χιλιάδες διαφημίσεις ή και τραγούδια (ωδή προς τον τράγον) αν τα αναστρέψουμε , μπορούμε να ακούσουμε  και να δουμε διάφορα "συνθηματικά", τα οποία παροτρύνουν τον κοινό άνθρωπο να υποπέσει εν μέσω της αγνοίας και της ακριτομυθείας του σε διάφορες ανομίες .Το πρόβλημα με όλα αυτά , όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι οτι τα υποσυνείδητα μηνύματα είναι δυσδιάκριτα και πετυχαίνουν τον σκοπό τους τις περισσότερες φορές την στιγμή που δρούν. Με λιγα λόγια τα υποσυνειδητα μηνυματα όπου και αν βρισκονται αυτά : παραπέμπουν εμάς τα πρόβατα, να σκεφτόμαστε συνέχεια το σεξ, να έχουμε επιθυμίες για να δοκιμάσουμε διάφορες ναρκωτικές ουσίες, να επιδιώκουμε το εύκολο χρημα (πχ ληστείες, τζόγος) και πάνω απ΄όλα να προσκυνήσουμε και δοξάσουμε το μισάνθρωπο σατανά.. Δεν είναι λίγοι ούτε τυχαίοι οι στιχοι σε τραγούδια που αν τους στρέψεις ανάποδα βγάζουν μηνυματα τυπου: «σατανά εσύ εισαι ο Θεός» «ας προσκυνησουμε τους δαίμονες» «θάνατος θάνατος» κτλπ ή ακόμα σε διάφορες διαφημισεις οπου συχνά-πυκνά διαφαινεται να κρυβονται λέξεις όπως το σεξ και τα ναρκωτικά.
Τέλος επειδή ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τον εχθρό σου ειναι η ενημέρωση για αυτόν, θα προσπαθήσω να σας υποδείξω μια σώρια μερικών χρησιμων διαδικτυακών σελίδων αλλά και υπερσυνδεσεις με ενδιαφέροντα βιντεο στη κοινοτητα του youtube.
  • http://minimata.50webs.com/index.html  (είναι το καλυτερο site στην ελληνική, πάνω σε αυτό το θέμα, το οποίο έχει εμβαθυνει αρκετά πάνω σε αυτό θέμα)

 Βεβαια, μπορείτε να βρείτε και άλλα πολλά βιντεο στο youtube και στην βαρβαρική διάλεκτο ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως hidden message, subminal and satanic message και άλλα πολλά. 
ΥΓ: Καλό θα ήταν αν ειστε γυναίκα ή ανηλικος και αποφασισετε να ασχοληθειτε καλύτερα με αυτό το θεμα καλύτερα να ειναι πρωί.Ασχοληθειτε σοβαρά με αυτο το θέμα και θα τριβετε τα μάτια σας από αυτά που θα βλέπετε