Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Τουρκικές απώλειες στις μάχες με το ΡΚΚ

Τρεις τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από έκρηξη νάρκης που είχαν τοποθετήσει πιθανόν κούρδοι αντάρτες, στην νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοινώθηκε από πηγές των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γκιουκλουκονάκ, στην επαρχία Σιρνάκ, περί τα 60 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Συρία, ενώ μία στρατιωτική μονάδα επιχειρούσε σε μία περιοχή που δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα οι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν(PKK).

Οι αντάρτες χρησιμοποιούν συχνά νάρκες που πυροδοτούνται από απόσταση στις επιχειρήσεις τους κατά των κυβερνητικών δυνάμεων. ΗΠΑ,ΕΕ και Τουρκία θεωρούν το PKK τρομοκρατική οργάνωση.

Η σύλληψη Κάρατζιτς δεν «ξεπαγώνει» τη Συμφωνία Σύνδεσης της ΕΕ με τη Σερβία.

Μετά από πολλά χρόνια και φυσικά από μεγάλες πολιτικές πιέσεις προς την Σερβία συνελήφθη ο Κάρατζιτς. Η όλη ιστορία έγινε για να «ξεπαγώσει» η Συμφωνία Σύνδεσης και Σταθεροποίησης Πιέσεις. Τελικά όμως φαίνεται ότι τζάμπα η Σερβία κατέδωσε τον Ράντοβαν Κάρατζιτς. Η Ολλανδία ανυποχώρητη στις «δημοκρατικές αξίες» των ΗΠΑ απαιτεί και την σύλληψη του Ράτκο Μλάντιτς. Μετά ποιος ξέρει τι άλλο θα ζητήσουν ακόμη από την Σερβία για να μπορέσει να μπει στην ΕΕ.

Όπως είπε ο Ολλανδός υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Φρανς Τίμερμανς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σε σερβική εφημερίδα, «Η σύλληψη του Κάρατζιτς είναι μία επιτυχής φάση της συνεργασίας μεταξύ Σερβίας και ICTY, αλλά η σύλληψη του Μλάντιτς παραμένει βασικό, αποδεικτικό στοιχείο αυτής της συνεργασίας για την Ολλανδία».
Από ότι φαίνεται για τους Ολλανδούς υπάρχουν εγκλήματα πολέμου μόνο εκεί που τους συμφέρει. Για παράδειγμα δεν υπάρχουν εγκλήματα πολέμου ούτε στην Βοσνία, ούτε στην Κύπρο, ούτε στο Ισραήλ, ούτε και στις περιοχές όπου επικρατεί η αμερικανική «ελευθερία και τάξη».
ΠΗΓΗ:ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ;

Το dna μας έδειξε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελληνων και σε μεγάλο ποσοστό επί τοις 100.Μπορείτε να δείτε το ακόλουθο βίντεο καθώς επίσης να αναζητήσετε και ένα άλλο άρθρο απο τον φωτεινό νου κάνοντας κλικ εδώ







Όσο για την θεωρία ότι προερχόμαστε από φυλές της Ινδίας και της Αφρικής καταρέεται η θεωρία απο τον Ισοκράτη λέγοντας στον πανηγυρικό:

ΤΑΥΤΗΝ ΓΑΡ ΟΙΚΟΥΜΕΝ ΟΥΧ ΕΤΕΡΟΥΣ ΕΚΒΑΛΟΝΤΕΣ ΟΥΔ’ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΝΤΕΣ ΟΥΔ’ ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΙΓΑΔΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΝΤΕΣ, ΑΛΛ’ ΟΥΤΩ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΩΣ ΓΕΓΟΝΑΜΕΝ ΩΣΤ’ ΕΞ ΗΣΠΕΡ ΕΦΥΜΕΝ, ΤΑΥΤΗΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΙΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΙΣΠΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΤΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΙΠΕΙΝ.



Δειτε και το ακόλουθο βίντεο από τον Πουλιανό: