Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

DATOLO GOALS &ΚΟΚΚΙΝΟΣ


Συμφωνα με το gavros.gr έχουμε και διαβαζουμε:


Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από την Τρίτη ο Χέσους Ντάτολο, που τόνισε πως θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Μπορεί οι υπογραφές στα συμβόλαια να άργησαν μια μέρα, αλλά από τη στιγμή που τις έβαλε, ο Αργεντίνος παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό. Στις πρώτες του δηλώσεις, φάνηκε να γνωρίζει σε ποια ομάδα ήρθε και σε γενικές γραμμές, έχει ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια.

"Ήρθα σε μία ομάδα που γνωρίζω πως είναι καλή. Εγώ από τη μεριά μου θέλω να προσφέρω όσο μπορώ για να ανέβει ψηλά η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον παίκτη ακόμα, αλλά θα το κάνω όταν προπονηθώ για πρώτη φορά μαζί τους. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ", ανέφερε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.
Στην συνέχεια ο 26χρονος άσος αναφέρθηκε τόσο στον κόσμο της ομάδας όσο και στην διαφορά πυο υπάρχει στην βαθμολογία λέγοντας: "Έχω δει πως είναι να είναι ζεστός ο κόσμος. Το έχω δει και στην Μπόκα και στη Νάπολι. Ξέρω πολύ καλά για τον κόσμο του Ολυμπιακού και πιστεύω ότι θα είναι εξίσου δυνατό και εδώ. Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο θα μείνω εδώ να υπερασπιστώ την φανέλα της ομάδας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι επτά πόντους πίσω και στο τέλος θα φανεί ποιος θα είναι ο νικητής", ήταν τα λόγια του Ντάτολο. Ο Αργεντινός παικταράς επέλεξε το νούμερο "19" και με αυτό θα φορά στην ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόκτησης, με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς, του Αργεντινού διεθνούς ποδοσφαιριστή Χεσούς Αλμπέρτο Ντάτολο, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό".

Και για όσους δεν το ξέρουν το Jesus Datolo: