Σχετικά με εμένα

Λέγομαι Θόδωρας και γουστάρω πολυ που είμαι Έλληνας,Χριστιανός και Εθνικόφρων. Είμαι  από το καλοκαίρι του 2008 κάτοχος αυτου του blog. Ξεκίνησα το ιστιολογιό μου στη δευτέρα Γυμνασίου με καθαρά πατριωτικό περιεχόμενο, αλλά πλέον στο blog μου ασχολούμαι με ένα σωρό θέματα αλλά κυρίως με χριστιανισμό, πατριωτισμό και κοινωνικά δίκτυα.

Είμαι Φοιτητής πλέον και μ΄αρέσουν οι γνώσεις καθώς και η εκμάθηση της αληθινής και γνησιας ιστορίας. Αγαπημένος μου αρχαίος Έλληνας είναι ο πατέρας της Ιστορίας " Ηρόδοτος" ενώ από τους συγχρονους Έλληνες Θαυμάζω τον Κων/νο Πλεύρη.

Επιπλεον είμαι υποστηρικτής του ΛΑ.Ο.Σ.  και δε το κρύβω σε κανέναν καθώς πιστευω οτι ο Λαϊκός  Ορθόδοξος Συναγερμός είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να εκπροσωπήσει τον πατριωτικό χώρο. Να αναφέρω πως δεν ειμαι κομματοσκυλο καθως το κόμμα μας δεν έχει κομματόσκυλα. Ειμαστε το μοναδικό κόμμα που οι ψηφοφοροι μας έχουν θάρρος να εκφράσουν πατριωτική γνωμη

Από αθλητισμό , αγαπημένο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο  και είμαι Γαύρος εως το κόκκαλο . Αγαπημένος μου παίκτης ειναι φυσικά "ο μάγος με το 10"(Ζιοβάνι σίλβα ντε ολιβέιρα) ενώ παράλληλα μου αρέσε και ο Τζόλε.
Αυτά για μένα!
ΥΓ: επικοινωνία : apogonostwnel@yahoo.gr ή στο msn : magkas7@live.com 

Όσο για το blog μου, αντιγράψτε ότι θέλετε. Δεν με νοιάζουν ουδόλως τα πνευματικά δικαιώματα. Εξ' άλλου από τότε που έχει δημιουργηθει το διαδίκτυο έχουν πάψει σχεδόν να ισχύουν και τα πνευματικά δικαιώματα. Ο καθένας στο διαδίκτυο κλέβει και αντιγραφει ότι θέλει.

Ο Κυριος μεθ' ημών!