Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, Ν.Δ.ΟΥΛΗΔΕΣ και ΛΟΙΠΑ αντιλαοσίτικα ερπετά

Η πρώην υπουργάρα Μαρκόπουλος (Τουρισμου επί ΝΔ), η οποία ειναι υπεύθυνη για κάμποσα εκατομμυρια που χάθηκαν τολμάει και βγάζει γλώσσα κατά του ΛΑ.Ο.Σ. τόλμησε να τα βάλει με τον καρατζαφέρη!
Είπε χαρακτηριστικά:
“Πόσο γελοίο ακούγεται ένας αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης να ασκεί νουθεσία προς τους βουλευτές της πλειοψηφίας να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο, που μάλιστα έχει αργήσει! Και πόσο αστείο ακούγεται να συμμετέχει στην διασπορά του φόβου, ότι στις 15 Ιουλίου τελειώνουν τα αποθέματα της χώρας και δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Ο ίδιος αυτοπροτάθηκε για Υπ. Δικαιοσύνης αυτής της κυβέρνησης ή κάποιας άλλης κυβέρνησης που ο ίδιος ονειρεύεται…Δεν κάνει για αυτό. Κάνει για Υπουργός προπαγάνδας Τρόικας και κυβέρνησης ως άλλος Γεωργαλάς, αφού τόλμησε να μας φέρει μνήμες της χούντας που την παρουσίασε για παράδεισο, ξεχνώντας τι επακολούθησε.. Κυπριακό και τόσα άλλα. Για αυτό να τον πάρετε κύριοι του ΠΑΣΟΚ, για Υπουργό της προπαγάνδας!”
Χθες απείλησε ότι θα παραιτηθεί αυτός και οι βουλευτές του για να φοβηθούμε” είπε ο Κ.Μαρκόπουλος. “Μα το Σύνταγμα έχει για όλα λύση.. Έψαξα και έμαθα ότι οι βουλευτές του, το έμαθαν από την τηλεόραση. Τελικά τι είστε, κόμμα ή εταιρία περιορισμένης ευθύνης;”
Και γιατί αντιδρά στην πρόταση για το πόθεν έσχες Υπουργών, Υφυπουργών και αρχηγών κομμάτων που εξελέγησαν από το ΄74 και με μετά;” “Εμείς δεν φοβόμαστε. Εμείς δεν αποκτήσαμε 40 ακίνητα μετά την είσοδό μας στη Βουλή. Εμείς δεν έχουμε κανάλι παραπλάνησης στο κόμμα μας. Ούτε έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Ο Γ. Καρατζαφέρης, έκανε την πολιτική του επιλογή. Είναι μπροστάρης του Γιώργου Παπανδρέου και του μνημονίου. Θα κριθεί για αυτό.”
(ΠΗΓΗ)
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Πόσο γελοίο ακούγεται:
γελοίοι είστε εσείς και οι ψηφοφόροι σας!
αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης:
είδαμε τι αντιπολιτευση κάνετε και εσείς. Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. εχουν κάνει τις περισσότερες ερωτησεις από ολους μέσα στη βουλή
να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο:
"Δεν ψηφίζω τίποτα αυτής της αδύναμης και ασύνδετης κυβέρνησης. Έδωσα μια ευκαιρία στην Ελλάδα Εγώ δεν ψήφισα το Μνημόνιο. Ψήφισα να πάρω τα λεφτά που τα είχαμε ανάγκη. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε, ότι δηλαδή, μέσα σε 18 ώρες ο Υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου άλλαξε αυτό που έφερε και ψηφίσαμε την πρώτη ημέρα.Δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία. Λέω «όχι» σε αυτή την κυβέρνηση. Γενικό ΟΧΙ. Γ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΤ1 25/05/2011"
στις 15 Ιουλίου τελειώνουν τα αποθέματα της χώρας και δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις :
Που σας φαίνεται το περίεργο;
 Ο ίδιος αυτοπροτάθηκε για Υπ. Δικαιοσύνης αυτής της κυβέρνησης ή κάποιας άλλης κυβέρνησης που ο ίδιος ονειρεύεται…Δεν κάνει για αυτό
όχι κάνεις εσύ ρε κοπρίτη... Και επειδη τον Καρατζαφέρη δε το νοιάζει η εξουσία , είπε πως δεν τον ενδιαφέρει η εξουσία και κάθεται και στην αποθήκη
  τόλμησε να μας φέρει μνήμες της χούντας που την παρουσίασε για παράδεισο
Πρώτον επι χούντας είμασταν πολύ καλύτερα. Δευτερον... δεν φταίει το μνημόνιο για την κατάντια μας! Η κακη κυεβερνητικη πολιτικη του ΠΑΟΚ φταίει που δεν εφάρμοσε τίποτε από όσα έλεγε το μνημόνιο. Σας υπενθυμιζω πως εσείς ψηφίσατε 74 άρθρα του μνημονιου , ενω εμείς μόνο ΕΝΑ
Χθες απείλησε ότι θα παραιτηθεί αυτός και οι βουλευτές του για να φοβηθούμε.
Και όχι μόνο φοβηθήκατε. Χεστηκατε από το φόβο σας μη τυχόν και δεν ξαναεκλεγείται σε περίπτωση εκλογών και δε σας ξαναδοθεί η ευκαιρία να κάνετε τρελά πάρτυ με λεφτά όπως κάνατε όταν εισασταν υπουργος Τουρισμού.
Μάλιστα είπε ο πρόεδρος οτι θα το συζητησει με τον πρόεδρο της δημοκρατίας και μετά θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
“Μα το Σύνταγμα έχει για όλα λύση.. Έψαξα και έμαθα ότι οι βουλευτές του, το έμαθαν από την τηλεόραση. ;
Πες και μας από που το έμαθες
Και γιατί αντιδρά στην πρόταση για το πόθεν έσχες Υπουργών, Υφυπουργών και αρχηγών κομμάτων που εξελέγησαν από το ΄74 και με μετά;”
Ποιος αντιδρά ρε άθλιε; Πόσες φορές σας έχει πει να πάτε να το ψάξετε. Αν έχετε στοιχεία τραβάτε να τον ελέγξετε. Η πιο πρόσφατη φορά που το ειπε ήταν στην εκπομπή του στις 6-6-11
“Εμείς δεν φοβόμαστε. Εμείς δεν αποκτήσαμε 40 ακίνητα μετά την είσοδό μας στη Βουλή. Εμείς δεν έχουμε κανάλι παραπλάνησης στο κόμμα μας. Ούτε έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Ο Γ. Καρατζαφέρης, έκανε την πολιτική του επιλογή.
αν  έχεις στοιχεία αποδειξέ το κ. Μαρκόπουλε. Ο Καρατζαφέρης ειναι «καθαρός». εσείς μέσα σε 5 6 χρόνια καταφέρατε να κατεχρεωσετε την Ελλάδα με 150 και βάλε δις.
Είναι μπροστάρης του Γιώργου Παπανδρέου και του μνημονίου. Θα κριθεί για αυτό.”
Αν ειναι υποστηρικτης του παπανδρέου γιατί ζητάει εκλογές
ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
κυριοι της ΝΔ ... μην τα ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ διότι θα σας ξετινάξει!!!Ξέρουμε όλοι τι κλέφτες είστε!
Επιπλέον γιατί η Χρυση Αυγη χρησιμοποιεί τα λεγόμενα του μαρκόπουλου για να υποστηριξει τις θεσεις τις κατά του ΛΑ.Ο.Σ;
εμείς δεν μασάμε από τέτοια!