Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΛΕΞΙΟΛΟΓΙΟΥ

Ο πόλεμος του λεξιλόγιου προς τον απλό λαό είναι αυτος που πρέπει να κερδιθει πρώτα . ΟΙ "νεο φασίστες αναρχκομμουνιστές" και οι ανθελληνες προσπαθούνε να πούνε στον απλό λαό ότι όλα τα εθνικιστικά κινήματα επιδιώκουν την ξενοφοβία και ότι είναι ρατσιστές...ο πόλεμος των λέξεων που κάνουνε όλα αυτα τα άπλυτα σε βάρος του έλληνα πρέπει να διορθωθει απο εμάς και να επιδιώξουμε τον διωγμό όλων αυτών...
Να τους κάνουμε να καταλάβουνε ότι δεν έχουμε πρόβλημα ( μέσα στα όρια πάντα) την διαμονή στην χώρα μας ενός νόμιμου ξένου ... αλλά έχουμε πρόβλημα στον παράνομο ξένο και στην εγκληματία η οποία ξεκινάει απο αυτούς..
Βέβαια η εγκληματικότητα αν και στο μεγαλύτερο της μέρος αποτελείται από ξένους δεν είναι μόνο απο αυτούς , είναι και απο <<έλληνες>> ας πούμε...
Πρέπει να δώσουμε στον απλό λαό να καταλάβει ότι αυτοί όπου επιδιώκουν τον ανθελληνισμό είναι οι "νεο φασίστες (ανθέλληνες)" και οι ρατσιστές όπου προσπαθούν να δημιουργήσουνε ένα κλίμα ελληνοφοβίας προς τους ξένους και τον απλό λαό.
Ο απλός λαός πρέπει να καταλάβει ότι να αγαπάς την πατρίδα σου , τον λαό σου και την ιστορία του λαού σου δεν είναι "φασισμός" , η δίωξη των παράνομων ξένων , με συγκρατημένη έλευση από νόμιμους ξένους δεν είναι ξενοφοβία ή ρατσιμός όπως λένε.

Η ΧΩΡΑ όπου υπήρξε η γέννηση του δίκαιο και η δημοκρατία δεν έχει να κάνει με τους " νεο φασίστες ( αναρχοκουμμουνιστες)"

Ο πόλεμος με τις λέξεις πρέπει να αρχίσει και να μπεί ταμπέλα για τους ανθέλληνες ότι .. "ο ανθελληνισμός δεν βοηθάει ούτε κτίζει την ιστορία ενος λαού... αλλά καταστρέφει την χώρα και την ιστορία του λαού σιγά σιγά ..

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΛΕΞΙΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΙΑ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ
ΤΑΔΕ ΛΕΓΗ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΜ