Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗΣ, ο ΤΙΜΩΡΟΣ

Χθες στην παρέλαση, οι άντρες της ΟΥΚ φώναζαν διάφορα πατριωτικά συνθήματα.Αυτά τα συνθήματα ικανοποίησαν και ευχαρίστησαν τις ελληνικές οικογένειες  που παρακολουθούσαν την παρέλαση. Ίσως να έννοιωσαν ένα είδος ασφάλειας υπό την Σκέπη του Ελληνικού Στρατού. Διότι σε αυτη τη χώρα μονον ο Στρατός μας έχει απομείνει τον οποίο τον χτυπάνε διαρκώς. Αντιθέτως, αυτά τα εξαιρετικά συνθήματα, τα οποία έβγαιναν από τις καρδιές των ΟΥΚάδων και όχι από τα χείλη τους, εξόργισαν τον Χρυσοχοίδη και Διάφορους Προοδευτικάρους. Μάλιστα, ο Χρυσοχοϊδης κάλεσε σε διαθεσιμότητα  τον επικεφαλής των ΟΥΚ για τα <<ρατσιστικά>> συνθήματα μίσους. Αναλυτικότερα, αυτός ο ακατονόμαστος δήλωσε στο Δελτίο τύπου τα εξής.



(Κάνε κλικ στο κουμπάκι για δεις την δηλωση του αν δεν την έχεις "απολαύσει" ήδη):

Σιγά ρε ΠΡΟ.ΠΟ.τζη ΒΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ! Εγώ σε ενημερώνω πως θα πάρεις την ανάλογη απάντηση από αυτά τα παλικάρια, τον αρχηγό τους αλλά και από εμάς τους απλούς πολίτες που τους συμπαρεστεκόμαστε και γουστάραμε πολύ που ακούστηκαν αυτά τα υπέροχα συνθήματα. Μερικά δειγματα: «Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»,«Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό»,Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς». Αυτά και άλλα υπέροχα συνθηματα ακούστηκαν χθες στην παρέλαση τα οποία χάρηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι όταν τα άκουγαν. Και η απάντηση θα είναι ανάλογη σαν αυτη που είχε δώσει ο Καραισκάκης:

Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο!

Να και το δεύτερο Βήμα!

Ο Θρύλος έκανε και το δευτερο βήμα για το Παρίσι χτες επικρατώντας της ΠΡΟΚΟΜ ME 90-73. Πλέον μένει να κάνουμε μια νικη ακόμα μέσα στη ΠΡΟΚΟΜ για να βγάλουμε εισητήρια για το ΠΑΡΙΣΙ. Πάμε ρε Θρύλε γερά. Κάνε το διπλό τη Μ. Τριτη για να τελειώνουν οι ιστορίες και γράψε ξανά την χρυσή ιστορία. Κάντο για μας για τους οπαδούς. Η παρουσία των οποίων  χθες ήταν συγκλονιστική από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Ακόμα και την στιγμή που οι Πολωνοί ψαλίδισαν την διαφορά ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει για τον Θρύλο μας. Στο φινάλε του ματς που η ομάδα είχε αγγίξει τη νίκη και το 2-0 το ΣΕΦ πήρε φωτιά. Ο κόσμος τραγουδούσε "όπως το '97 στην Ρώμη που με έκανες να τρελαθώ". Με το άκουσμα της κόρνας και την λήξη του αγώνα η ομάδα μαζεύτηκε στο κέντρο του γηπέδου ο κόσμος τραγουδούσε "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" και οι παίκτες απολάμβαναν τις μεγάλες στιγμές. Το ΣΕΦ σείστηκε όπως παλιά και τώρα αδέλφια κλείστε θέσεις για το Παρίσι.

Ας δούμε μερικές εικόνες από το παιχνίδι: