Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗΣ, ο ΤΙΜΩΡΟΣ

Χθες στην παρέλαση, οι άντρες της ΟΥΚ φώναζαν διάφορα πατριωτικά συνθήματα.Αυτά τα συνθήματα ικανοποίησαν και ευχαρίστησαν τις ελληνικές οικογένειες  που παρακολουθούσαν την παρέλαση. Ίσως να έννοιωσαν ένα είδος ασφάλειας υπό την Σκέπη του Ελληνικού Στρατού. Διότι σε αυτη τη χώρα μονον ο Στρατός μας έχει απομείνει τον οποίο τον χτυπάνε διαρκώς. Αντιθέτως, αυτά τα εξαιρετικά συνθήματα, τα οποία έβγαιναν από τις καρδιές των ΟΥΚάδων και όχι από τα χείλη τους, εξόργισαν τον Χρυσοχοίδη και Διάφορους Προοδευτικάρους. Μάλιστα, ο Χρυσοχοϊδης κάλεσε σε διαθεσιμότητα  τον επικεφαλής των ΟΥΚ για τα <<ρατσιστικά>> συνθήματα μίσους. Αναλυτικότερα, αυτός ο ακατονόμαστος δήλωσε στο Δελτίο τύπου τα εξής.(Κάνε κλικ στο κουμπάκι για δεις την δηλωση του αν δεν την έχεις "απολαύσει" ήδη):

Σιγά ρε ΠΡΟ.ΠΟ.τζη ΒΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ! Εγώ σε ενημερώνω πως θα πάρεις την ανάλογη απάντηση από αυτά τα παλικάρια, τον αρχηγό τους αλλά και από εμάς τους απλούς πολίτες που τους συμπαρεστεκόμαστε και γουστάραμε πολύ που ακούστηκαν αυτά τα υπέροχα συνθήματα. Μερικά δειγματα: «Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»,«Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό»,Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς». Αυτά και άλλα υπέροχα συνθηματα ακούστηκαν χθες στην παρέλαση τα οποία χάρηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι όταν τα άκουγαν. Και η απάντηση θα είναι ανάλογη σαν αυτη που είχε δώσει ο Καραισκάκης:

Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο!

2 σχόλια:

Apokalipsis999 είπε...

Αναρωτιέμαι ποιό τραγούδι θα έπρεπε να τραγουδάνε οι ΟΥΚάδες..., το «περνά, περνά η μέλισσα» ή το «νιάου βρε γατούλα»; Μια και δεν έχουμε κανέναν εχθρό στα σύνορά μας... Οι Σκοπιανοί μας παραχωρούν εδάφη τους... το ίδιο και οι Τούρκοι... τι να τον κάνουμε το στρατό; Τόσα λεφτά κοστίζει!

Αλήθεια, οι προς ελληνοποίηση, λαθροαραπάδες, θα πάνε φαντάροι; Και θα φυλάξουν τα σύνορά μας;

apneagr είπε...

κ. Χρυσοχοΐδη το περιστατικό με τους Βατραχάνθρωπους ήταν προβοκάτσια