Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ;


Μετά από αρκετό καιρό χωρις να ανανέωσω τις αναρτήσεις μου στο blog, εξαιτίας προσωπικών προβλημάτων και υποχρεωσεων ξαναεπέστρεψα δριμυτερος. Σήμερα λοιπόν θέλω να αναφερθώ στο τομέα «εκλογές» μιας και αφου τα λύσαμε όλα αυτό μας μάρανε. Ποιος θα κατέβει με ποιο κόμμα; και όλα τα συναφή
Λιγότερο από ένα μηνα πλέον για να δουμε ποιοι τελικά θα βγουν στα τσιπουράδικα να πανηγύρισουν την νικη του κομματός του και ποιοι θα κάτσουν σπίτια κλαιγοντας για την ηττα του κόμματος του και αναλύοντας πως και γιατί έχασαν και τι θα γινόταν αν τα έπαιρνε παραπάνω ψήφους από την τάδε περιφέρεια! Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι ο Έλληνας.
Και μόλις τελειώσουν οι εκλογές, τι θα γίνει;
Θα ΄ρθει το τέλος!!! Έτσι απλά
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βγεί στη περιοχή μου. Είτε θα ναι πράσινος είτε μπλέ! Σεκεντέ μπουντουβαρά!
ΝΑ βγει κάποιος πατριωτης, έντιμος και ενάρετος άνθρωπος είναι λίγο δυσκολο. Δεν μας έχουν πηδηξει ολοκληρωτικά ακόμα οι πρασινομπλέ, οπότε τις περισσότερες(δηλ. όλες) περιφέρειες αυτοί θα τις πάρουν, αφού θα τους ξαναψηφίσουμε. Και βεβαια κάποιοι υποψηφιοι που τους στηρίζει το ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύνουν τον κόσμο λέγοντας πως είναι κατα του Μνημονίου.
Έ τόσε κύριε υποψήφιε του βγες και πες ανοιχτά στο κοσμο : « Δεν γουσταρω να με στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και θα κατεβω αναξάρτητος στις εκλογές. Εγώ ειμαι κατά της πολιτικής που εφαρμοζει το ΠΑΣΟΚ»
Δεν είναι δυνατόν να λες πως εισαι κατά του μνημονίου και να κατεβαινεις με το κόμμα που το υπερψηφισε. Ντροπή σε όποιους το κάνουν αυτό!
Όταν, λοιπόν, ανακοινωθούν τα αποτελέσματα τότε ίσως καταλάβουμε τι μαλακίες κάναμε τόσα χρόνια και τι μαλάκες ψηφίζαμε. Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα απ΄όσα έρχονται.
Και τα επερχόμενα, μάλιστα, έτυχε μέσα από κάποιες συγκυρίες να τα γνωρίζω. Είτε θέλετε το πιστευετε είτε όχι. Εδώ πέρα blog προσωπικών μου απόψεων είναι και θα δεχθώ καμία λογοκρισία.
Μας κόβουν λοιπόν 3.000€ (ένα σεβαστό πόσο) το χρόνο και διαμαρτυρόμαστε. Όταν θα ζούμε με μισθό 300€ και ο ανώτερος 500 τότε τι θα λέμε; Γιατί ετσι θα γίνει. Ο κατά 25% Έλληνας (παπανδρέου για όσους δε καταλαβαν) είπε ότι άλλα μέτρα δε θα ληφθούν. Και αναφέρομαι σε πρόσφατη δήλωση που έκανε, όχι σε αυτή που έκανε στη Θεσσαλονίκη πριν ένα χρόνο. Δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε, αλλά εγω θα πιστευσω στη διαφορετική άποψη του Εβραιόσπορου Στρος Καν , ο οποίος είπε πως η Ελλάδα πρέπει να παρει και άλλα μέτρα λιτότητας. Τωρα , ποιον θα πιστέψετε,είναι δική σας κρίση!
Εγώ, αγαπητοί μου, δεν σας πανικοβάλω. Απλά σας προειδοποιώ! Και καταρχάς, δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε. Ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες , γιατί αυτοί δόξασαν το ονομά Του
σε όλη την οικουμένη. Παραταύτα, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς για να περάσουμε όσο πιο ανωδυνα τα χαλεπά χρονια που έρχονται ειναι να δυναμωσουμε τον ψυχισμό μας. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για να ρθεί ο αντίχριστος πρέπει να απαξιωθεί όλη η πολιτική ηγεσία για να παρουσιαστεί αυτός ο Μεσίας. Επομένως, κοντά στα χλωρά μην καιγονται και τα ξερά