Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Η τρομοκρατίαν όπως αυτή εκφράζεται εις την ελλάδα μεταπολιτευτικά με τας διάφορας ψευτοοαργανώσεις που έχουν έρθει εις το προσκήνιο αποτελεί αναμφίβολα την πέμπτη φάλαγγα
των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και των εγχώριων υπαλλήλων τους.
Κατά τη διάρκειαν του ψυχρού πολέμου ως την πώση του υπαρκτού σοσιαλισμού,την κατάρρευση της ε.σ.σ.δ. και την επικράτηση του αμερικάνικου καπιταλισμου,η οποία έθεσε τας βάσεις για την πλήρη νεοφιλελευθεροποίηση του πλανήτη και την ολοκληρωτικήν κυριαρχία - αποθράσυνση του αμερικανικού αυτοκρατορισμού,η τρομοκρατία που πάντα είχε κομμουνιστικόν χαρακτήρα,ήτο δημιούργημα της cia και η πρόφασις για έναρξη αντικομμουνιστικών εκστρατειών,περιθριοποίησις του κομμουνισμού και μείωσης της σοβιετικής επιρροής στην ευρώπη.Έτσι την εξετάζομε,σαν τμήμα του ψυχροπολεμικού πολέμου,σαν μίαν αντιπαράθεσις η.π.α. και ε.σ.σ.δ δια την κυριαρχίαν εις την ευρώπή.
Μετά την κατάρρευση της σοβιετίας ο μπαμπούλας του κομμουνισμού χάθηκε και δεν τρομάζει κανέναν,ο αμερικανικός αυτοκρατορισμός εκταχύνθηκε πλήρως - οι πολέμοι στην γιουγκοσλαβία και τη μέση ανατολή δίχως απολογίες,είναι μόνον η αρχή.Από την άλλη οι σοσιαλδημοκράται απεδέχθησαν τας αρχάς του (εβραιο)καπιταλισμού,καταδίκασαν τον (εβραιο)κομμουνισμόν και οι σοσιαλμαρξισταί ανέλαβαν ένα ακόμα χειρότερο ρόλο εις αυτόν τον νέο κόσμον.ΤΟΥΣ ΕΜΦΟΡΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΙΩΝ.Πράγματι δεν πρόκειται για κομμουνιστάς,αλλά για τους συσσωρευτάς της αυθόρμητης λαΪκής οργής,τους απορροφητάς των κραδασμών του καπιταλισμού,τους απολογητάς της αυτοκρατορικής νάς τάξης,τους ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΑΣ ΤΩΝ.Για το σιχαμερό άλλοθι του νεοφιλελευθερισμού,τους επιδοτούμενους παπαγαλιστάς μαρξιστικών ιδεών ,προσαρμοσμένων στας επιταγάς του διεθνοποιημένου κεφαλαίου.
Εις αυτόν το νέο κόσμο με τον μπαμπούλα του κομμουνισμό ξεθωριασμένο,αναζητήθηκαν νέες κατασκευασμένες προφάσεις οικονομικών,πολιτικών ακόμα και στρατιωτικών επεμβάσεων.Και έτσι εφευρέθηκε η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και βέβαια ο διαχρονικός μπαμπούλας του "κακού" ΦΑΣΙΣΜΟΥ.Πράγματί οι αυτοκράτοραι σήμερον με πρόφαση την τρομοκρατία κάνουν πολέμους εις την μέση ανατολή(είναι αναμφίβολλο γεγονός ότι η αλ κάιντα χρηματοδοτείται από τας ίδιους και ότι μόνοι τους ρίξαν τας πύργους των).
Κάτι τετοιο επιχειρούν να κάνουν και εις την ελλάδα,μπορεί ακόμα να μην έχομε ισλαμική τρομοκρατίαν(σε λίγα χρονια θα γίνει και αυτό) και έτσι μέσω των αριστερών και αναρχικών - τρομοκρατικών έστιων που δημιούργησαν συντήρησαν,κάλυψαν,προώθησαν,διακιολόγησαν προσπαθούν να επιφέρουν τα ίδια αποτελέσματα.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η οργανωμένη βία διαφόρων ομάδων και η τρομοκρατία είναι πλήρως ελεγχόμενη από τέτοια κέντρα και πάντα αποτελεί το άλλοθι τους.Ημεις σαν εθνικοσοσιαλισταί, και όλοι οι έλληνες πολίτας πράπει να είμεθα γνώστες αυτών των φαινομένων,να τα καταδικάζομε και να λέμε την αλήθεια,αλλά και να περιφρουρήσομε μια ενδεχόμενη διάβρωση εθνικοσοσιαλιστικών ομάδων από πράκτορες.Η οργανωμένη βία έχει τον ίδιο ρόλο και σκοπό από όποιο χωρο και να προέρχεται.Ας δούμε τι εκφράζουν τα κόμματα και οι μετέχοντες με βάση τη στάση που κρατάνε και των όσων λένε περι τρομοκρατίας:

α)ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΙ:Πρόκειται για τα εκτελεστικά όργανα,τους πράκτορες και τους χρήσιμους (παν)ηλίθιους αυτών των αυτοκρατορικών κέντρων που είτε από αφέλεια είτε λόγω οικονομικού(χρηματική αμοιβή,δωρεαν δόσεις ηρωϊνης), είτε ακόμα και σεξουαλικού συμφέροντος εκτελούν διαταγάς.

β)ΣΥΡΙΖΑ:Πρόκειται για την πολιτική δύναμη εκείνη που νομιμοποιεί(ως αυθόρμητη λαϊκη αντίδραση) προκαλεί δικαιολογεί,συντηρεί την τρομοκρατία και την βία των κατασκευασμάτων της σια.Είναι κόμμα υποχείριο των κέντρων αυτών - εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των όπως και όλη η εξωκοινοβουλευτική ακροαριστερά.

γ)ΚΚΕ:Είναι το κόμμα που έχει τον ρόλο να αποπροσανατολίζει το κοινό να μεταθέτει το πρόβλημα εις άλλας βάσεις καλύπτοντας τας πραγματικάς εγκεφάλους.Λέγει την αλήθεια περι προβοκατόρων,την οποία εγωΪστικά και ψευδώς δικαιολογεί σαν προβοκάτσια εναντίων του ιδιού,εκμεταλλευόμενο τας ξεπερασμένους ψυχροπολεμικούς πολιτικούς συσχετισμούς,συνεπώς καλύπτοντας την ουσία του προβλήματος αλλά και τον σύγχρονο δωσιλογισμό του στη νέα τάξη.

δ)ΠΑΣΟΚ,Ν.Δ.:Μηδέν εις το πηλίκιον..


ε)ΛΑ.Ο.Σ.:Αυτό το κόμμα θέτει τας βάσεις αρχικώς σε σωστό επίπεδο καταγγέλοντας(συνήθως με υπονοούμενα)τα σιωνιστικά κέντρα και τας εγχώριους υπαλλήλους των,αλλά από την άλλη φαίνεται διατεθειμένο να πραγματοποιήσει τας καρπούς των πράξεων των κέντρων αυτών,παρουσιάζοντας την ψευτοτρομοκρατία ως έναν λόγο για τον οποίο πρέπει να συνεργαστούμε με τους φίλους μας αμερικάνους να μας βοηθήσουν να τη καταπολεμήσομε...με ότι συνεπάγεται αυτό.

στ)ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Κάνει λόγο για τας πραγματικούς υποκινητάς της τρομοκρατίας και της βίας ,όμως πολύ συχνά εστιάζει το πρόβλημα εις την αριστερά αυτή καθεαυτή και εις την μαρξιστική χούντα,για πολιτικά οφέλη

Ο επιλογος το θέματος αυτού είναι ότι όλοι ξέρουν την αλήθεια και η αλήθεια είναι μίαν,αλλά ο καθένας δίδει μια διαφορετική εξήγηση ανάλογα με τα οικονομικά συμφέροντα που εξυπηρετεί.

Ημείς οι εθνικοσοσιαλισταί πρέπει να καταδικάσομε,να αποκυρήξομε και να εμποδίσομε κάθε μορφή βίας ως αδιέξοδη,αυτοκαταστροφική και το κυριότερον ως ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ.
Εις το μέλλον(έχει αρχίσει και τώρα) που ο πραγματικός εχθρός των αυτοκρατόρων,ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ωριμάσει και αρχίσει να τους απειλεί,είναι βέβαιον ότι θα επιχειρήσουν μανιωδώς να συνδέσουν τας δύο δήθεν μεγαλύτερους κινδύνους της ανθρωπότητας,τον εθνικοσοσιαλισμό και την τρομοκρατία.
Προς αυτήν την κατεύθυνση θα δημιουργήσουν διάφορας εξτρεμιστικάς εθνικοσοσιαλιστικάς οργανώσεις που θα επιτίθενται με βόμβες κ.α. σε ξένες επιχειρησεις.
Ημείς πρέπει να είμεθα έτοιμοι να καταδικάσομε τέτοιας ενέργειας και να φανερώσομε το προσωπείον τους.Πρέπει να καλλιεργήσομε τας ιδέας μας,να φτιάξομε ένα κοινωνικόν πρόσωπο και να απομυθοποιήσωμεν τον εθνικοσοσιαλισμόν από όλα αυτά που προβάλλουν οι παραμυθάδες του χόλυγουντ και οι απολογηταί της σύγχρονης νέας τάξης,δηλαδη:έλλειψη διακαιωμάτων,σωβινισμός,στρατόπαιδα συγκέντρωσης κ.α.

Πρέπει να έχομε αγωγήν,γνώση,αυτοέλεγχο,αυτογνωσία,κριτικήν σκέψην και να σεβόμεθα τας νόμους,έτσι μόνο θα δυναμώσωμεν και όταν γίνομαι πανίσχυροι τότες θα κάνομε την πρώτη παράνομη πράξη μας που θα είναι και η πρώτη νόμιμη ενός άλλου καθεστώτος..



ΖΗΤΩ Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!


Πηγή:
Σταλμένο το παραπάνω άρθρο από αγαπητό χρήστη και φίλο του youtube acount μου

ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ