Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Μαχητικό Εθνικιστικό Διαδίκτυο

Ακούμε συνέχεια για τους κινδύνους που κρυβει το διαδίκτυο.Δεν θα ασχοληθούμε στη παρούσα ανάρτηση για τους κινδύνους. Αντιθέτως,θα μιλήσουμε για το πως να διαδόσουμε τις ιδέες μας μέσα από το διαδίκτυο!Μπορούμε, μάλιστα να μετατρέψουμε και το διαδίκτυο σε ένα πεδιο μάχης.Ας δούμε λοιπόν σε λίγες σειρές τι μπορείς να κάνεις αν θες να διαδόσεις τις εθνικοπατριωτικές σου ιδέες.

Καταρχάς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και με αυστηρή ορθογραφία, ότι γράφεις .Δεν νοείται να τιτλοφορείται κάποιος ως "εθνικιστής" και ταυτόχρονα να γράφει με greeklish.Είναι κάθε άλλο παρά εθνικιστής ή εθνικόφρονας.Παρένθεση για όσους Ελληνόφωνους είναι στο εξωτερικό:Μπορούν να βρουν στο διαδίκτυο(μεσω google),τους αντιστιχους ελληνικούς χαρακτήρες και να τους αποθηκεύσουν στον υπολογιστη τους.

Επίσης, προσπάθησε να αποφεύγεις την αντικατάσταση των ξένων λεξών και φράσεων, με Ελληνικών. Πολλοί μάλιστα από σας είμαι βέβαιως πως χρησιμοποιείται ξένες λεξεις για να εκφράσετε αυτό που θέλετε στο διαδίκτυο. Έχω παρατηρήσει παμπολλες φορές ότι σε συνομιλίες μεταξύ "εθνικιστών" χρησιμοποιουνται φράσεις όπως "hello guys", "κάνε upload και στειλε link", "status" κ.α.Αναφέρομαι σε πολιτικές κυρίως συζητήσεις που γίνονται μέσω facebook και msn.Καλό θα είναι από εδώ και στο εξής να μιλάς μόνο ελληνικά στους ελληνοφωνους φίλους σου

Επιπλέον, φτιάξε προφίλ σε facebook,hi5,twiter κ.α. Μόλις φτιάξεις προφίλ, είσαι έτοιμος να  γεμίσεις τις ενότητες του προφίλ σου με πλούσιο πατριωτικό περιεχόμενο και υλικό.Γραψε κατα προτίμηση τον ορισμό του εθνικισμού,της παγκοσμιοποίησης και τα ψέματα που κυκλοφορούν η αριστέρα και η νεα τάξη πραγμάτων για τον εθνικισμό.Μάλιστα,αρκετοί χρηστες σε τέτοιου ειδους προφίλ αρέσκονται στο να χαζεύουν στα προφίλ των φίλων τους και να διαβάζουν τις σημείωσεις τους ή απλά να κοιτούν εικόνες και βίντεο.
 Παρομοίως,εκτός από λογαριασμό σε τετοιου ειδους site μπορείς να κάνεις το αντιστιχο αλλά δημιουργώντας blog.Όπως γνωρίζεις ,μέσα από έναν ιστιοτόπο μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα και ανώνυμα την αποψή σου.Επιπρίσθετα,να θυμηθείς να κάνεις και εναν λογαριασμό στο youtube.Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις κάποιο βιντεο,μπορείς να σχολιάζεις βίντεο ομοιδεατών αλλά και νεοταξίτων.

Πολλοί από εσάς αναρρωτιέστε πως μπορείτε να αντιδράσετε αν δείτε κάτι ανθελληνικό στο internet. Δεν θα σας παροτρύνω κάποιο συγκεκριμένο τρόπο αντιδρασης.Ο τρόπος που θα αντιδράσετε είναι δικιά σας απόφαση και εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες.Παρ'ολ'αυτά,Θα σας πρότεινα τις περισσοτερες φορές να αποφευγετε να αγνοήσετε το ανθελληνικό,διότι είναι αυτός που μας τρελαίνει όταν το δούμε έστω και στην οθόνη του υπολογιστή μας.
Εγώ για παράδειγμα αν δω κάτι ανθελληνικό,τις περισσοτερες φορές θα το επισημάνω ως απαράδεχτο και προσβλητικό περιεχόμενο είτε είναι στο facebook αυτό είτε στη Google.Ύστερα,από την πραγματοποιήση της αναφοράς,θα αποφασίσει η google ή το facebook αν θα διαγραφεί το αναφερθμένο.
Εσύ αν θες μπορείς να προσπαθήσεις να απαντήσεις και στα ανθελληνικά τους γραφόμενα.Εγώ απλά κάνω αναφορές,διότι το θεωρώ ανούσιο να προσπαθείς να βάλεις μυαλό σε έναν ανθέλληνα μέσω διαδικτύου.
Αυτά τα λίγα είχα να σας πω,αν έχετε κάτι να πρόσθετε ή να διορθώσετε επικοινωνείστε μαζί μου στο yperhfanos@hotmai.com

ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΚ ΜΕΤΑΛ