Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

DOWNLOAD Η ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ ΙΩΑΚΕΙΜ

Μια παροιμία λέει « Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα μουνιά ξυρίζονται» . Πόσο δίκιο μπορεί να έχει ο αυτή η παροιμία. Αναφέρομαι ασφαλώς στην υπερπαραγωγή της Ιωακείμ με την Ντούβλη(αναφέρω πρώτη την Ιωακείμ καθως την θεωρω πιο ωραία από την ντούβλη). Αλλά εδώ στην Ελλάδα εξυψώνουμε όπως φαίνεται τις μετριότητες ακόμα και στις τσόντες. Για όλους τους αβάσταχτους και ανυπόμουνους αναγνωστους/φίλους η τσόντα ειναι έτοιμη για download εδώ. Τα link ανεβηκαν γυρω στις 9.40 αν πάψουν ν λειτουργούν ειδοποιηστε με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε εσείς:
http://rapidshare.com/files/387188884/ntoubli.part1.rar
http://rapidshare.com/files/387189539/ntoubli.part2.rar
http://rapidshare.com/files/387190309/ntoubli.part3.rar
http://rapidshare.com/files/387190924/ntoubli.part4.rar
 
Αν έχεις και εσυ κάποιο blog αντεγραφε ελεύθερα τα link. Μην κρατάς αυτητην υπερπαραγωγή επιλογή. Καθως τι και αν σου πω απαγορευεται η παραπαβαση πνευματικών δικαιωματικών; Εχω δει σημερα ενα σωρό τέτοιου ειδους κλοπές. Να δω αραγε με τόσες κλοπες θα βγάλει κανενα κερδός η Σιρίνα; χαχαα αστεια ερωτηση!
NEO LINK: ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ

DOWNLOAD Η ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ

Η Ντούβλη και ο Εντοργάν

Μπορεί να αναρρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα 2 πρόσωπα μεταξύ τους αλλά όπως θα δείτε έχουν σχέση και μάλιστα μεγάλη. Σημερα έστειλα στην εκπομπή ΓΕΓΟΝΟΤΑ ένα μηνυμα στο οποιο έγραφα "οτι η ημερομηνία τηςκυκλοφορίας της τσοντας της Ντουβλη δεν ειναι τυχαία αλλά ήταν προμελετημένη εδώ και αρκετό καιρό ώστε να πέσει παράλληλα με τον ερχομό του Εντοργάν στην Αθήνα. Επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε ο κόσμος να αποχαυνωθεί με την Ξεβράκωτη την Μαριάνα"

  Επίσης θέλω να ευχαριστησω τους παρουσιαστες της εκπομπής Γεγονότα στο Τηλεάστυ που μου διάβασαν στον αέρα το μηνυμά μου.

 Ο περισσότερος κόσμος ξέρει ότι αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσει η τσόντα της Ντούβλη, ήδη στο youtube κυκλοφορεί κάποιο κομμάτι από αυτην. Πόσοι όμως ξέρουν ότι αυριο ο Εντοργάν θα ρθει με άδεια χέρια και θα φυγει παιρνοντας μαζί του όλο το Αιγαίο;

 Για αφυπνισθείτε  σας παρακαλώ!
Δε λέω:
Ωραία Γκόμενα η Ντούβλη, αλλά η Λευτεριά είναι ωραιότερη. Και αν δεν έχεις μεθαυριο το αιγαίο στην κατόχη σου που θα πας καημένε αποχαυωμένε Έλληνα.


ΥΓ: Γυρω στις 10 ανέβηκε αυτο το βιντεο στο youtube, που δειχνει την τσόντα της Ντουβλη.

και απαριθμεί 350 επισκέψεις. Καταλαβαινετε τι υπνο θα ριξει ο κοσμάκης τιςεπόμενες ωρες