Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

DOWNLOAD Η ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ ΙΩΑΚΕΙΜ

Μια παροιμία λέει « Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα μουνιά ξυρίζονται» . Πόσο δίκιο μπορεί να έχει ο αυτή η παροιμία. Αναφέρομαι ασφαλώς στην υπερπαραγωγή της Ιωακείμ με την Ντούβλη(αναφέρω πρώτη την Ιωακείμ καθως την θεωρω πιο ωραία από την ντούβλη). Αλλά εδώ στην Ελλάδα εξυψώνουμε όπως φαίνεται τις μετριότητες ακόμα και στις τσόντες. Για όλους τους αβάσταχτους και ανυπόμουνους αναγνωστους/φίλους η τσόντα ειναι έτοιμη για download εδώ. Τα link ανεβηκαν γυρω στις 9.40 αν πάψουν ν λειτουργούν ειδοποιηστε με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε εσείς:
http://rapidshare.com/files/387188884/ntoubli.part1.rar
http://rapidshare.com/files/387189539/ntoubli.part2.rar
http://rapidshare.com/files/387190309/ntoubli.part3.rar
http://rapidshare.com/files/387190924/ntoubli.part4.rar
 
Αν έχεις και εσυ κάποιο blog αντεγραφε ελεύθερα τα link. Μην κρατάς αυτητην υπερπαραγωγή επιλογή. Καθως τι και αν σου πω απαγορευεται η παραπαβαση πνευματικών δικαιωματικών; Εχω δει σημερα ενα σωρό τέτοιου ειδους κλοπές. Να δω αραγε με τόσες κλοπες θα βγάλει κανενα κερδός η Σιρίνα; χαχαα αστεια ερωτηση!
NEO LINK: ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ

DOWNLOAD Η ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ

1 σχόλιο:

Apokalipsis999 είπε...

Νομίζεις πως όσοι κατεβάσουν το DVD θα το αγόραζαν κιόλας; Σκέψου πως όσοι τους αρέσουν οι τσόντες προτιμούν να νοικιάσουν ή να αγοράσουν φθηνά έντυπα των 3 με 5 ευρώ που έχουν 3-4 ταινίες μέσα, και τους έρχεται φθηνότερα!

Τα links, ή torrents λειτουργούν περισσότερο ως προώθηση! Όσο κι αν φαίνεται περίεργο...

Και μια που περί τσόνατς ο λόγος, δες εδώ για σχετικό γέλιο!