Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ολυμπιακός-Μπορντό 0-1

Καταρχάς πριν γράψω οτιδήποτε θέλω να απευθυνθώ στα βαζελάκια και να τους πω με ευγενικό τρόπο να σκάσουνε και να μην βγάλουν κιχ. Εμείς παίζουμε ακόμα στο champions league στις 21.45 και ημέρα Τριτη/Τετάρτη ενώ αντιθέτως αυτοί παίζουν στις 8 ή στις 10.05 ημέρα Πέμπτη στο europa league. Αυτή είναι η διαφορά μας. Παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα την Μπορντό,η οποία είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 16 βαθμούς στους ομίλους του champions league, πράγμα που δεν έχει καταφέρει ούτε η Ρεαλ ούτε η Μάντσεστερ ούτε η Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής.

Παρ'ολ' αυτά, είχαμε ένα αρκετά καλό ημίχρονο όπου κάλιστα μερικές φάσεις θα μπορούσαν να είχαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα, αλλά είμασταν άτυχοι ώσπου στο 45+2 δεχτήκαμε το γκολ και εκεί τελείωσαν όλα..Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας δεν ήταν και τόσο ικανοποιητική όπως στο πρώτο χωρίς να έχουμε φάσεις για γκόλ. Όμως , οι παικτες μας στο τελευταίο 10λεπτο έδειξαν πάθος και έπαιξαν με τσαμπουκά. Μάλιστα, μας ακύρωσαν και καθαρό γκολ στο 90+3 και δεν μας έδωσαν και 1 κόρνερ ύστερα από την επέμβαση που έκανε ο γάλλος τερματοφύλακας στο σουτ του Λούα-λούα.

Πιστεύω, πως αν δείξουμε παρόμοιο πάθος με αυτό του τελευταίου 10λεπτου θα πάρουμε επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα στην Μπορντό. Και οι παίκτες μας έδειξαν πολλά στο τελευταίο 10λεπτο. Εξ' άλλου, για αυτό πήραν και το χειροκρότημα από το κόσμο. Παρεμπειπτόντως , ο κόσμος του ολυμπιακού έδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλείο του. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και θερμή ,και θαρρώ πως κάθε παίκτης θα ήθελε να είχα έναν τέτοιο κόσμο να τον θερμαίνει.

Η 17 Μαρτίου, όπου θα γίνει ο επαναληπτικός πλησιάζει! Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πάμε γερά με τσαμπουκα και θα το κάνουμε μπουρδέλο το Μπορντό, όπως κάναμε παλιά το Τορίνο. Θρύλε γερά με τσαμπουκά, θα ναι παντού κοντά η Θύρα η 7