Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ;

Μας εγινε γνωστό ότι η Ρωσσία συμφωνησε με το ΝΑΤΟ την Τριτη να αποχωρησουν τα ρωσικα στρατεύματα από την Γεωργία σήμερα Πέμπτη.Όπως τις προάλλες που ειχανε ξαναποφασίσει ΡΩΣΣΙΑ-ΝΑΤΟ να αποχωρησουν τα ρωσσικα στρατευματα από την γεωργία έτσι και σήμερα για άλλη μια φορά ο πουτιν τους κορόιδεψε και τα στρατεύματα είναι ακόμα στην γεωργία.
Και συμπέρασμα ο πουτιν όλο λέει θα αποχωρησουν και ποτέ δεν αποχωρούν.
Στον Πούτιν πουτινιές δεν παιρνάνε

ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΜΥΛΟΡΔΟΣ ΛΙΑΠΗΣ;

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ
...
Χέρι χέρι στο Γράμμο μαγάρισαν το ηρωϊκό βουνό, Κουκουέ και Κοκκαλέϊκο την περασμένη Κυριακή. Ανάμεσα στα άλλα παρελκόμενα και αντιδράσεις ήρθε και ερώτηση στην βουλή από τον Βελόπουλο για το θέμα...
...


Μέχρι εδώ καλά... αλλά εμείς που θέλουμε να μάθουμε με τι αυτοκίνητο πήγε στο βουνό ο Πετράκης Κόκκαλης, τι ρούχα φορούσε κι αν μετά τον Ολυμπιακό -που του τον πήρε ο μπαμπάς- του έδωσε το Κουκουέ για να παίζει, ποιόν πρέπει να ρωτήσουμε;

http://www.stoxos.gr/

Βαπτίζεται «Βόρεια Μακεδονία» εις το όνομα του ΟΗΕ και των ΗΠΑ…

Τελική πρόταση Νίμιτς σήμερα το απόγευμα
Η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» δείχνει τελικά να είναι η πρόταση του Μ. Νίμιτς προς Ελλάδα και σκόπια με το υπουργείο εξωτερικών να βλέπει θετικά την τελική εισήγηση του μεσολαβητή του ΟΗΕ. Εν μέσω της οικονομικής αστάθειας και των εσωκομματικών της προβλημάτων, η ΝΔ όπως όλα δείχνουν θα συμφωνήσει σε αυτή την «λύση», παραμερίζοντας την θέληση ενός Λαού που δεν θέλει συμβιβασμούς στα Εθνικά θέματα. Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι οι λεονταρισμοί του «βέτο» δεν είχαν ποτέ αληθινό αντίκρυσμα όπως είχαμε εξ αρχής γράψει και στην εφημερίδα μας.

«Πακέτο» το όνομα με την… «Μακεδονική» εθνότητα!
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι σκοπιανοί εκτιμούν ότι «θα είναι μια πρόταση που θα διασφαλίζει την εθνότητα της χώρας μέσω του προσδιορισμού που θα προβλέπεται στα επίσημα έγγραφα και στα διαβατήρια, παρέχοντάς της για πρώτη φορά ισχυρά κίνητρα να την αποδεχθεί.»
Και οι αμερικανοί από την άλλη είχαν επιμελώς εργαστεί επάνω στην αναγνώριση «μακεδονικής εθνότητας» αρκεί ως παράδειγμα να θυμηθούμε την επίσκεψη Αμερικανού Πρέσβη στη Βεργίνα τον Φεβρουάριο όπου σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για «μακεδονικό κομμάτι της Ελλάδας» και για «Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων των Μακεδόνων». Όλα αυτά μάλιστα σε Έλληνα δημοσιογράφο και δεν χρειάζεται να είναι κανείς διπλωμάτης για να καταλάβει πως οι ΗΠΑ προωθούσαν τις θέσεις των σκοπιανών.

«Συγχαρητήρια» λοιπόν στη Ν.Δ. που δείχνει πως μπορεί να εκπληρώσει και τις πιο απίθανες προσδοκίες των σκοπιανών. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. Φτάνει μία Εθνική πολιτική στο μέλλον για να ακυρώσει τα πληρωμένα συμβόλαια των χαρτογιακάδων των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον. Αρκεί να ξυπνήσει η Ελλάδα για να διαγραφούν από την μνήμη μας οι προδοσίες και τα μαχαιρώματα στην πλάτη του Ελληνισμού.

Ανοικτά φιλοκομμουνιστικό άρθρο στην «Α1» του κόμματος Καρατζαφέρη

“Επισκέφτηκα τη δεύτερη (επισήμανση: Την Βουλγαρία του Ζίβκωφ!) το 1983, 6 χρόνια πριν την κατάρρευση του “υπαρκτού”. Μια χαρά ήταν η χώρα…” Αλέξης Οικονόμου, αριστερός πατριώτης, εφ. «Α1»

Διαβάστε παρακαλώ με προσοχή τα παρακάτω, που αποτελούν τα κυριότερα σημεία άρθρου σχετικά με τον συμμοριτοπόλεμο 1946-1949: «Ποιος ήταν, αλήθεια, αυτός ο “Κυβερνητικός Στρατός” που του πήρε 4 χρόνια να καταβάλει λίγες χιλιάδες κατεσπαρμένους, κακά οπλισμένους αντάρτες του ΔΣΕ (δίχως τανκ και αεροπλάνα)… Ένας στρατός από κληρωτούς με τον αδελφό τους απέναντι, στις γραμμές των ανταρτών. Στρατιώτες που, εκτός ελαχίστων από πεποίθηση αντικομμουνιστών οπλιτών, δεν έβλεπαν την ώρα να τελειώσει ο εμφύλιος για να γυρίσουν σπιτάκι τους, ή αυτοτραυματίζονταν συνειδητά για να μεταφερθούν στα μετόπισθεν… Και φυσικά δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα γινόταν η Ελλάδα Αλβανία, όπως αναδρομικά θρηνολογούν μερικοί σ’ αυτά τα μνημόσυνα των “νικητών” για να μας τρομάξουν. Για να μην τα μηδενίζουμε όλα, είναι πιθανότερο να γινόταν μια χώρα σαν τη Γιουγκοσλαβία, ή σαν τη Βουλγαρία. Επισκέφτηκα τη δεύτερη το 1983, 6 χρόνια πριν την κατάρρευση του “υπαρκτού”. Μια χαρά ήταν η χώρα, τηρουμένων των αναλογιών.

Νοικοκυρεμένη, με τακτοποιημένες αγροτικές καλλιέργειες, νέες μοντέρνες πολυκατοικίες στη Σόφια, ωραιότατη τη Φιλιππούπολη (Plovdiv) και το Μπουργκάς με τα παραδοσιακά τους κτίρια, σχεδόν γεμάτα τα μαγαζιά με αγαθά, ωραιότατα καφέ στην παραλία της Βάρνα… Γι’ αυτή την άθλια μεταπολεμική Ελλάδα… Μπανανία, πήγαν και σκότωσαν τα αδέλφια τους και σκοτώθηκαν εκεί πάνω στα βουνά οι Κυβερνητικοί που τιμώνται κάθε χρόνο στο Γράμμο-Βίτσι με εύκολες τελετές, μόνο για το μισό του ουρανού… Για το αντιδημοκρατικό κράτος της “Καρφίτσας” που σκότωσε έναν Λαμπράκη, για μια Ένωση Κέντρου που εξακολουθούσε να φακελώνει τους αριστερούς, γι’ αυτούς που υπέθαλψαν μια Δικτατορία πολέμησαν τον ΔΣΕ οι στρατιώτες του Βαν Φλιτ… Γιατί συγκαλύπτουν ότι, άσχετα με τους σχεδιασμούς των μεγάλων δυνάμεων, στο ΕΑΜ, στον ΕΛΑΣ, αλλά και τον ΔΣΕ στρατεύτηκαν και πολέμησαν ηρωικά χιλιάδες αγνοί πατριώτες, με όραμα μια δικαιότερη κοινωνία, με το λαό στην εξουσία, όπως μπόρεσαν, όπως ήξεραν κι όπως καταλάβαιναν, και πολλοί από αυτούς τους Έλληνες μαρτύρησαν στα χέρια των Ελλήνων κι εκείνων “εχθρών” τους; Γιατί φαίνονται να λησμονούν ότι, ακριβώς την επαύριον της Συμφωνίας της Βάρκιζας στις 10.2.1945 (όταν οι αντάρτες κλαίγοντας παρέδιδαν τα όπλα στους αντιπάλους τους), άρχισαν οι διώξεις και οι δολοφονίες των αόπλων πια αγωνιστών…».

Αν στοιχηματίσατε ότι η παραπάνω παλαιο-κομμουνιστική ιστορική ανάλυση δημοσιεύτηκε στο «Ριζοσπάστη», στην «Αυγή» ή έστω στην «Ελευθεροτυπία», χάσατε! Δημοσιεύτηκε στην κομματική εφημερίδα του ΛΑΟΣ «Α1», της 20ης Σεπτεμβρίου 2008, και υπογράφετε, όχι από όποιον κι όποιον, αλλά από τον εκπρόσωπο τύπου του ΛΑΟΣ (και… Αριστερό Πατριώτη, όπως αυτοχαρακτηρίζεται) Αλέξη Οικονόμου!
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δε θέλουμε να πούμε ότι το ΛΑΟΣ είναι κόμμα… κρυφοκομμουνιστικό. Ούτε κρυφοκομμουνιστικό είναι, ούτε κρυφοεθνικιστικό, ούτε τίποτα. Είναι… λίγο απ’ όλα και στην ουσία τίποτα. Και πρώην νεοδημοκράτες έχει, και πρώην πασόκηδες, και πρώην κομμουνιστές και πρώην εθνικιστές. Το μαγαζί πουλάει απ’ όλα. Σούπερ-Μάρκετ δεν είναι (…λόγω μεγέθους), αλλά συνοικιακό μπακάλικο σίγουρα. Κι όπως συμβαίνει πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το τέλος του είναι προδιαγεγραμμένο. Άλλωστε, ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα.

Νεκρός έμπορος ναρκωτικών σε άγρια καταδίωξη στον Αλμυρό (Τούλα Κεκάτου)

Ένας νεκρός έμπορος ναρκωτικών αλβανικής καταγωγής και ολονύχτια περιπετειώδης καταδίωξη των συνεργών του με ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή του Αλμυρού. Ο Αλβανός φέρεται να έπεσε νεκρός στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ των εμπόρων ναρκωτικών και των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Οι Αλβανοί, πιθανότατα τρία άτομα, μετέφεραν με αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, όταν έπεσαν σε αστυνομικό μπλόκο, κοντά στην περιοχή του Αερινού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 κιλά χασίς. Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται να επιχείρησαν να σταματήσουν τον οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου, που κινούταν με κατεύθυνση προς την Αθήνα, για έλεγχο. Εκείνος δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε περιπετειώδης καταδίωξη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε προς τον Αλμυρό. Στο αυτοκίνητο φέρονται να επέβαιναν ακόμη δύο τουλάχιστον άτομα. Για ν’ αποφύγουν τους αστυνομικούς άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί φέρονται να ανταπέδωσαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Αλμυρό, στο δρόμο προς το Κέντρο Υγείας, οι αστυνομικοί μάλλον κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου επεχείρησαν να διαφύγουν με τα πόδια και στην προσπάθειά τους αυτή άρχισαν να πυροβολούν προς τους αστυνομικούς και από μικρή σχετικά απόσταση. Στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με τους αστυνομικούς μία σφαίρα βρήκε τον έναν Αλβανό στο κεφάλι. Έπεσε νεκρός, ενώ οι συνεργοί του άρχισαν να τρέχουν προς τα χωράφια. Κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις στην περιοχή και άρχισε η αναζήτησή τους. Επικεφαλής της επιχείρησης εντοπισμού και σύλληψης των δραστών ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλης Κιος. Στη διάρκεια της αναζήτησης έπεφταν σποραδικά και πυροβολισμοί.

Αστυνομικοί και έμποροι ναρκωτικών ήταν οι πρωταγωνιστές ολονύχτιου θρίλερ στον Αλμυρό που βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι Αλβανοί κατάφεραν να περάσουν και ένα ακόμη αστυνομικό μπλόκο που στο μεταξύ είχε στηθεί στην είσοδο του Αλμυρού.

Τη νύχτα κλήθηκε στον Αλμυρό για μία πρώτη αυτοψία ιατροδικαστής και Εισαγγελέας.

Οι αστυνομικοί είχαν εξαπλωθεί τη νύχτα σε μία εκτεταμένη περιοχή του Αλμυρού και αναζητούσαν τους δύο Αλβανούς μέσα στα χωράφια. Το σκοτάδι όμως και το δύσβατο της περιοχής δυσκόλευε ιδιαίτερα τον εντοπισμό τους. Η επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι τρεις Αλβανοί είχαν παραλάβει χθες το μεσημέρι την ποσότητα των ναρκωτικών από περιοχή κοντά στα σύνορα για να την προωθήσουν στη χώρα μας.