Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Βαπτίζεται «Βόρεια Μακεδονία» εις το όνομα του ΟΗΕ και των ΗΠΑ…

Τελική πρόταση Νίμιτς σήμερα το απόγευμα
Η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» δείχνει τελικά να είναι η πρόταση του Μ. Νίμιτς προς Ελλάδα και σκόπια με το υπουργείο εξωτερικών να βλέπει θετικά την τελική εισήγηση του μεσολαβητή του ΟΗΕ. Εν μέσω της οικονομικής αστάθειας και των εσωκομματικών της προβλημάτων, η ΝΔ όπως όλα δείχνουν θα συμφωνήσει σε αυτή την «λύση», παραμερίζοντας την θέληση ενός Λαού που δεν θέλει συμβιβασμούς στα Εθνικά θέματα. Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι οι λεονταρισμοί του «βέτο» δεν είχαν ποτέ αληθινό αντίκρυσμα όπως είχαμε εξ αρχής γράψει και στην εφημερίδα μας.

«Πακέτο» το όνομα με την… «Μακεδονική» εθνότητα!
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι σκοπιανοί εκτιμούν ότι «θα είναι μια πρόταση που θα διασφαλίζει την εθνότητα της χώρας μέσω του προσδιορισμού που θα προβλέπεται στα επίσημα έγγραφα και στα διαβατήρια, παρέχοντάς της για πρώτη φορά ισχυρά κίνητρα να την αποδεχθεί.»
Και οι αμερικανοί από την άλλη είχαν επιμελώς εργαστεί επάνω στην αναγνώριση «μακεδονικής εθνότητας» αρκεί ως παράδειγμα να θυμηθούμε την επίσκεψη Αμερικανού Πρέσβη στη Βεργίνα τον Φεβρουάριο όπου σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για «μακεδονικό κομμάτι της Ελλάδας» και για «Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων των Μακεδόνων». Όλα αυτά μάλιστα σε Έλληνα δημοσιογράφο και δεν χρειάζεται να είναι κανείς διπλωμάτης για να καταλάβει πως οι ΗΠΑ προωθούσαν τις θέσεις των σκοπιανών.

«Συγχαρητήρια» λοιπόν στη Ν.Δ. που δείχνει πως μπορεί να εκπληρώσει και τις πιο απίθανες προσδοκίες των σκοπιανών. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. Φτάνει μία Εθνική πολιτική στο μέλλον για να ακυρώσει τα πληρωμένα συμβόλαια των χαρτογιακάδων των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον. Αρκεί να ξυπνήσει η Ελλάδα για να διαγραφούν από την μνήμη μας οι προδοσίες και τα μαχαιρώματα στην πλάτη του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: