Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

"ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΠΛΑΤΕΙΑ"...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...
...
Όχι ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι ή ότι δεν το περιμέναμε, αλλά να δέχεσαι επίθεση μόνο γι αυτό που είσαι και όχι γι αυτά που λες, ακόμη κι όταν ο επιτιθέμενος σε επιβεβαιώνει, ξεπερνά τα όρια της παράνοιας και επεισέρχεται των ορίων του συμπλεγματισμού και της ωδής στη δογματική σκέψη.
...
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπεκιάρης στο kolonaki-press.com για το επίμαχο θέμα της Κέρκυρας, αφού πρώτα επιβεβαιώνει - σύμφωνα λέει με δικές του πληροφορίες- τις σχέσεις του Χάρη Τσουκαλά και του βρετανού πρέσβη, επιβεβαιώνει και τις σχέσεις της δημοσιογράφου Helena Smith με την βρετανική πρεσβεία, αλλά σπεύδει να χαρακτηρίσει "σχεδόν προβοκατόρικα" τα δημοσιεύματα του stoxos.gr περί διαμεσολάβησης του Σάιμον Γκας για την παρασκευή του εμετικού δημοσιεύματος της Γκάρντιαν. Επιπροσθέτως, ο κ. Μπεκιάρης αποκρύπτει από τους αναγνώστες του ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση και για το όλο δημιουργηθέν ζήτημα, ο Στόχος βρισκόταν δύο βήματα μπροστά, με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της 28ης Αυγούστου, ώστε να αποφευχθούν οι λογικοί συνειρμοί από τους σκεπτόμενους. Γιατί λοιπόν και σήμερα που «όλοι» ανακάλυψαν θέμα Κέρκυρας μέσω Γκάρντιαν ο Στόχος να μη βρίσκεται απλά... άλλο ένα βήμα εμπρός;
...
Αυτό όμως που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο και το μέσο του είναι πως -όπως ισχυρίζεται κι αυτός και άλλοι- γνώριζε το θέμα με λεπτομέρειες και στοιχεία εδώ και καιρό. Αλλά δεν εξηγεί -κι αυτός και οι άλλοι- για ποιο λόγο δεν δημοσιοποίησαν τα στοιχεία αυτά. Γιατί θα έπρεπε να φτάσει το θέμα με τον τρόπο που έφτασε, στην εμπλοκή δηλαδή του ξένου παράγοντα για να «ανακαλύψουν» αυτά που «γνώριζαν»; Κι αν στο τέλος τέλος ήταν γνώστες, τι ήταν αυτό που ανέστειλε το δημοσιογραφικό τους καθήκον ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ όταν έρχονται αντιμέτωποι με θέματα εθνικού ενδιαφέροντος; Φόβος; Δειλία; Υποταγή; Ή μήπως... «υπευθυνότητα» που εδράζει όμως κι αυτή σε συμπλέγματα ιδεολογικών καταβολών;
...
Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα του παντρέματος "παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ" και «πλατείας» δεν το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε όμως πως είναι κρίμα γι αυτούς... Αλλά τιμή και παράσημο για τον "Στόχο" να δέχεται οποιαδήποτε επίθεση από το Κολωνάκι, σε οποιαδήποτε μορφή του!
...
Εφημερίδα "Στόχος" - www.stoxos.gr
.....
Υ.Γ. Επ' εκαιρίας καλούμε, όλους όσους διαθέτουν πληροφορίες που αφορούν ζητήματα Εθνικού ενδιαφέροντος, τις οποίες αδυνατούν να εκτιμήσου ή να δημοσιεύσουν, είτε να διαχειρισθούν για οποιονδήποτε λόγο ή αρνούνται να δημοσιεύσουν τα Μέσα τους αν πρόκειται για επαγγελματίες δημοσιογράφους, να έρχονται σε επαφή με τον "Στόχο", ακόμη κι αν χρειαστεί -για τους τελευταίους- να συνομιλήσουμε με όρους οικονομικούς.

"Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ"

"Μόνο αυτό ξέχασε να μας πεί το νέο βιβλίο της ιστορίας,όπου κατά τους συγγραφείς του κακόγουστου αυτού βιβλίου που όπως βλέπετε έχει για εξώφυλλο έναν κόκκορα πάνω σε έναν Ελληνικό κίονα.Προφανώς συμβολίζει οτι οι μαθητές θα τα φορτώσουνε στον κόκκορα.
Για να επανέλθουμε στο θέμα του Μ. Αλεξάνδρου ,το βιβλίο υποστηρίζει οτι οφείλει τον χαρακτηρισμό ''μέγας'',λόγω ...
της αντιρατσιστικής του πολιτικής.
Συγκεκριμένα:''.....θεμελιώνει ένα νεο συγκεντρωτικό πολίτευμα,διαδίδει τον Ελληνικό τρόπο ζωής στην Αίγυπτο και την Ασία ,εγκαινιάζει μια αντιρατσιστική πολιτική ,αναγνωρίζοντας την ισότητα όλων των λαών.Για αυτό η ιστορία τον ονόμασε Μέγα!!!!!
Παρακάτω,στις ερωτήσεις για τους μαθητές βλέπουμε την εξής ερώτηση:
''Τι ονομάζουμε σήμερα πολυπολιτισμική κοινωνία και ποιά η σχέση της με την πολιτική που εφάρμοσε ο Αλέξανδρος στους λαούς της Μ.Ανατολής!!''

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΗΔΙΕΣ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ."



ventetta.blogspot.com

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΣΤΟΧΟΣ

Αυτό είναι το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου που θα τοποθετηθεί στην πλατεία Κοτζιά


"Αυτό είναι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που μέχρι το τέλος του 2008 θα τοποθετηθεί σε βάθρο στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το δημαρχείο της Αθήνας.
Πρόκειται για έργο του μεγάλου Έλληνα γλύπτη και ακαδημαϊκού Γιάννη Παππά, που βρισκόταν στα "αζήτητα" εδώ και 15 χρόνια.
Το 1993 ο έφιππος στον Βουκεφάλα Αλέξανδρος, αγοράστηκε απο το υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο στη συνέχεια δώρησε στον δήμο Αθηναίων για να το...

...τοποθετήσει σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι δήμαρχοι που ακολούθησαν (Δημ. Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη) δεν έδειξαν ενδιαφέρον για τη τύχη του. Μετά το 2003 ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναζήτησε το άγαλμα το οποίο εντόπισε στο εργαστήρι του δημιουργού του, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Όπως γράφει σχετικό δημοσίευμα στη zougla.gr η επιθυμία του Νικήτα Κακλαμάνη, είναι η τελική εικόνα στην πλατεία Κοτζιά, να δένει απόλυτα με το χώρο, αλλά και τον ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που δεν θα κρατάει στα χέρια δόρυ ή ασπίδα, αλλά ούτε και τα γκέμια του αλόγου.

Πρόκειται για τον Μέγα Αλέξανδρο εκπολιτιστή και όχι κατακτητή» δηλωσε ο γιος του δημιουργού, Αλέξανδρος Παππάς, που υπενθυμίζει πως οι αρχαίοι Μακεδόνες πολεμιστές έζευαν τα άλογά τους, χωρίς χαλινάρια, προκειμένου να έχουν τα χέρια τους ελεύθερα στις μάχες.

TROKTIKO.BLOGSPOT.COM



"Η Σλοβακία δεν θα αναγνωρίζει τα διαβατήρια του Κοσσόβου."

"Ο υπουργός εξωτερικών της Σλοβακίας κ. Ίαν Κούμπις δήλωσε στη Νέα Γιόρκη ότι η Σλοβακία δεν θα αναγνωρίζει νέα διαβατήρια του λεγόμενου κράτους του Κοσσόβου.
Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός κ. Ρόμπερτ Φίτσο απέρριψε την αναγνώριση των κοσσοβάρικων διαβατηρίων ήδη το καλοκαίρι... λέγοντας ότι θα ήταν παράλογο η Σλοβακία να αναγνωρίσει έγγραφα τα οποία εκδίδει κράτος το οποίο η Μπρατισλάβα δεν αναγνωρίζει.
Σε διαφορά από τη Σλοβακία η Ελλάδα αποφάσισε να αναγνωρίσει τα λεγόμενα κοσσοβάρικα διαβατήρια."


www.eparhija-prizren.com


ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Στο φροντιστηριακό βιβλίο των αγγλικών Breakers της Ταξεως Ε Grade διαβάζουμε την λέξη national στην σελίδα 7.Εξηγει την λέξη στα αγγλικά,μετα στα ελληνικά και έχει και μια προταση με αυτη την λέξη.Από κάτω έχει τα εξής παράγωγα:
international,internationally,nation,nationality.
Εγώ θέλω κάνω μα ερωτηση προς τους συγγραφείς των βιβλίων,
Γιατί δεν έχουν την λέξη nationalist(εθνικιστής) ή nationalism(εθνικισμός);
Ειναι δεδομένο ότι οι σιωνιστές θέλουν να διαλυσουν τα έθνη.Επείδή εμπόδιο τους ειμαστε εμείς οι εθνικιστές πρέπει να βαρέσουν πρωτα εμάς και την ιδεολογία μας.Δεν θα τους περάσει όμως!!!
Ο ταφος τους θα γινει από τους εθνικιστές.

ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ






06 - 06 - 2007
Αγαπητοί Εβραίοι.
Παρακολουθώ τον αγώνα σας, εναντίον του "ρατσισμού" και διαβάζω τας συνεχείς δηλώσεις σας, κατά των διακρίσεων λόγω φυλής, θρησκείας, έθνους. Έχω όμως την απορίαν: Διατί παριστάνετε τον αντιρατσιστήν; Ενώ πραγματικώς είσθε ανισόρροποι ρατσισταί! Όπως θα σας αποδείξω στην συνέχειαν.
Κατ' αρχήν η εβραϊκή θρησκεία διδάσκει στους πιστούς της, πιστεύει, διακηρύσσει και εφαρμόζει "ρατσιστικάς" απόψεις βάσει των οποίων συμφώνως προς τα εβραϊκά ιερά βιβλία "Ταλμούδ" και τας ραββινικάς διδασκαλίας ισχυρίζεται περί Εβραίων, ότι αυτοί:

Yebamoth (Fol, 94,2): "Παιδιά και απόγονοι ξένων είναι το ίδιο με απογόνους ζώων".
Ραββίνος ¶ϊζεμπεργκ: "Μία ιστορία των Εβραίων" CAL 1970: "Όσο περισσότερο είσαι Εβραίος, τόσο περισσότερον είσαι άνθρωπος".
ΒΑΒΑ ΜΕΤΖΙΑ (Fol, 114,2): "Εσείς οι Εβραίοι είσθε οι εκλεκτοί ενώ τα άλλα έθνη του κόσμου δεν είναι σωστό να αποκαλούνται άνθρωποι αλλά ζώα".
Ραββίνος Κοέν: "Ταλμούδ" εκδ. "Payot" Παρίσι 1986 σελ. 104: "Οι κάτοικοι του κόσμου διαιρούνται μεταξύ του Ισραήλ και των άλλων συνολικώς εθνών. Το Ισραήλ είναι ο εκλεκτός λαός.."
GLULLIN (91B): "Οι Εβραίοι έχουν αξιοπρέπεια, την οποίαν ούτε ο άγγελος δύναται να έχη".
SANHEDRIN (58Β): "Το να κτυπήση τις Εβραίον είναι ως να ραπίση το πρόσωπον του Θεού".
BABA MECIA (114,6): "Οι Εβραίοι είναι ανθρώπινα όντα, αλλά τα έθνη του κόσμου δεν είναι ανθρώπινα όντα, αλλά κτήνη".
MIDRASCH TALPIOTH (σελίς 255-1): "Ο Ιεχωβά εδημιούργησεν τους μη Εβραίους εις ανθρώπινον σχήμα, δια να μην εξυπηρετούνται οι Εβραίοι υπό κτηνών. Επομένως οι μη Εβραίοι είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν νυχθημερόν τους Εβραίους".
EBEN - HA - ESER (6,8): "Τι είναι πόρνη; Κάθε γυναίκα που δεν είναι Εβραία".

2 Εν συνεχεία η εβραϊκή θρησκεία, δια των εκπροσώπων της φυσικά υποτιμά προκλητικώς όλους τους μη Εβραίους, τους οποίους συλλήβδην αποκαλεί "Γκοϊμ" (ζώα, κτήνη) και διδάσκει το εξοργιστικόν: "Αθώος δολοφονίας εφ' όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού"! (ΜΑΚΚΟΤΗ 7Β).Αναμφιβόλως τα προεκτεθέντα στοιχειοθετούν αντικειμενικώς παραβίασιν του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων (927/1979)

3 Η Εβραϊκή θρησκεία υποτιμά όλους τους Αλλοεθνείς, λόγω της φυλετικής καταγωγής των. Περαιτέρω και εν συγκρίσει προς όλα τα Έθνη τοποθετεί τους Εβραίους υπεράνω όλων των Εθνών, τα οποία κατά "θείαν" απόφασιν θα υποδουλωθούν στους Εβραίους και αυτοί θα αρπάξουν τα αγαθά των άλλων Εθνών. Επακριβώς στο ιερόν βιβλίον της Παλαιάς Διαθήκης (Π.Δ.) και των "Ταλμούδ" η εβραϊκή θρησκεία, δια των εκπροσώπων της Ραββίνων διεγείρει τους πιστούς της, στην διάπραξιν σωρείας εγκλημάτων π.χ. "Όλα τα υπάρχοντα των άλλων εθνών ανήκουν εις το Εβραϊκόν Έθνος , το οποίον δικαιούται να τα αρπάξη, άνευ οιωνδήποτε δισταγμών. Ένας ορθόδοξος Εβραίος δεν υποχρεούται να τηρή τας ηθικάς αρχάς, ως προς τους ανθρώπους άλλων φυλών. Ούτος δύναται να ενεργήση αντιθέτως προς τα αρχάς της ηθικής, εφόσον αυτό ωφελεί αυτόν και τους Εβραίους εν γένει" (Schulchan Aruch, Choszen Hamiszrat 348).

"Κύριος ο Θεός σου σε φέρει εις την γην εις την οποίαν υπάγεις δια να κληρονομήσης αυτήν και εκδιώξης έθνη πολλά απ' έμπροσθεν σου τους Χετταίους και τους Γεργεσαίους και τους Αμορραίους και τους Φερεζαίους και τους Σναίους και τους Ιεβουσαίους, ιδία έθνη μεγαλύτερα και δυνατώτερά σου. Και όταν ο Κύριος ο Θεός σου παραδώσει αυτούς, κατά κράτος θέλεις εξολοθρεύσει αυτούς, δεν θέλεις κάμει συνθήκη μετ' αυτών ουδέ θέλεις δείξει έλεος προς αυτούς" ("Δευτερονόμιον" 75-1).
"Ούτω θέλεις κάμει εις απάσας τας πόλεις τας πολύ μακράν από σου, αίτινες δεν είναι εκ των πόλεων των εθνών τούτων, εκ των πόλεων όμως των λαών τούτων, τους οποίους Κύριος ο Θεός σου δίδει εις σε κληρονομίαν δεν θέλεις αφήσει ζων ουδέν έχον πνοήν αλλά θέλεις εξολοθρεύσει αυτούς κατά κράτος" ("Δευτερονόμιον" 205-15).

Όχι μη απορήτε η Εβραϊκή θρησκεία, όπως πάντοτε, έτσι και τώρα επιτάσσει την εξόντωσι των αντιπάλων. Δεν είναι ο Ναζισμός, που κάνει γενοκτονίας. Είναι ο Εβραϊσμός κι αν δεν με πιστεύετε επικαλούμαι τα λόγια του ραββίνου Israel Hess, ο οποίος είναι ο επίσημος ραββίνος του Εβραϊκού πανεπιστημίου Μπάρ Ελάν. Ο ραββίνος λοιπόν αυτός εδημοσίευσε στο περιοδικό "University Review" (22-5-1982) άρθρον με τίτλον: "The Holy Obligation to commit Genocide as Given by the Jewish Religion Law" δηλαδή "η ιερά υποχρέωσις να διαπραχθή γενοκτονία ως ορίζεται από τον Εβραϊκό θρησκευτικό νόμο"!! όπου διαβάζομεν τα εξής απίθανα: "The Lord declares that those have faith in him must commit genocide against the enemy" δηλαδή: "Ο κύριος διακηρύσσει ότι εκείνοι που έχουν πίστιν εις αυτόν πρέπει να διαπράξουν γενοκτονίαν εναντίον του εχθρού". Αν δεν σας αρκή αυτό το κείμενο θα σας αναφέρω κι άλλο, που έγραψε ο αρχιραββίνος του Ισραηλινού στρατού Abraham Zemel (Α. Weistfeld International Publising House (Ottawa, 1984, p.37): "Jewish religious law says there is a justification for the murder of non-Jewish civilians, including women children. Kill even the best among the goyim (gentiles). Δηλαδή: "Ο Εβραϊκός θρησκευτικός νόμος λέγει ότι υπάρχει δικαιολογία για τον φόνον μη Εβραίων πολιτών, περιλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. Σκοτώσατε κυρίως τους αρίστους μεταξύ των Γκόϊμ (κτηνών)…".
Ο ραββίνος Οβαντία Γιόσεφ, εδήλωσε, δια τους ¶ραβας με ειλικρίνειαν: "απαγορεύεται να τους λυπόμαστε. Πρέπει να τους ρίχνουμε πυραύλους και να το απολαμβάνουμε, να τους εξοντώσουμε. Είναι κακοί, είναι καταραμένοι" ("Ελευθεροτυπία" 19-4-2001). Έτσι θρησκευτικώς εξηγούνται τα πρόσφατα εγκλήματα πολέμου των Εβραίων, στην Παλαιστίνη και στον Λίβανο, όπου εξόντωσαν αμάχους, ιδίως παιδιά.
Αι προρρηθείσαι εγκληματικαί προτροπάι αποτελούν βασικόν μέρος της εβραϊκής θρησκείας βάσει των οποίων διαπαιδαγωγούνται και διαπνέονται οι Εβραίοι στο θρήσκευμα και αγωνίζονται να τας υλοποιήσουν εις βάρος όλων των λαών, μεταξύ των οποίων ζουν.
Το κυριώτερο που πρέπει να παρατηρήσωμεν είναι, ότι οι Εβραίοι πάντοτε και τώρα ακόμη βεβαίως δεν αρνούνται τα εγκλήματα, ούτε καν τα αποδοκιμάζουν. Απεναντίας τα πιστεύουν και με θρησκευτικόν φανατισμόν επιδιώκουν να τα πραγματοποιήσουν, δηλαδή κυριολεκτικώς να στραφούν, εναντίον παντός μη Εβραίου, με κάθε μορφής αδίκημα π.χ.

Choschen Ham (183,7): "Κράτησε εκείνο, το οποίον ο Χριστιανός εκ λάθους σου επλήρωσε επί πλέον".
Choschen Ham (226,1): "Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό Χριστιανού και ανερευθέν υπό Εβραίου".
Choschen Ham (183,7): "Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζωνται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επί πλέον από Χριστιανούς, οι οποίοι πιστεύουν εις το Χριστιανικόν δόγμα" (και αλλού).
Iroe Dea (157,2H): Επιτρέπεται να εξαπατάς Χριστιανούς
Abhloah Zarah (54A): Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοσθή επί Χριστιανών ή αποστατών".
Babha Kama (113A): Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκίση, ίνα καταδικασθή Χριστιανός".
Kallah (1B, σ. 18): "Εβραίος δύναται να ψευδορκίση με καθαρά την συνείδησιν".
Chozen HamisZrat (348): "Ένας Εβραίος δύναται να κλέψη ένα "γκόϊ" (αλλόθρησκον)
Chozen HamisZrat (247) : Αυτοί (οι Εβραίοι) έχουν το δικαίωμα να κλέβουν".
Schulhan Aruch (Jore Dia): "Ο Εβραίος δύναται να βιάζη, να κλέπτη, να ψευδορκή, αλλά πρέπει να φροντίζει να μην αποκαλύπτεται, δια να μην προσβάλλεται το Ισραήλ".
Gad. Shas (2.2, 7) : "Ο Εβραίος δύναται να διακορεύση, χωρίς να νυμφευθή μη Εβραίαν κόρην".
Nadarine 20B Choszen Hamiszrat (348): "Ο Εβραίος δικαιούται να κάνη εις μίαν μη Εβραίαν ό,τι του αρέσει. Ούτος δύναται να την χρησιμοποιήση ως αύτη να ήτο ένα τεμάχιον κρέατος".

4 Η εβραϊκή θρησκεία διακατέχεται και αποπνέει βάρβαρον εχθρότητα, εναντίον όλων των θρησκειών του κόσμου και ιδιαιτέρως της Χριστιανικής θρησκείας της οποίας καθυβρίζει τον ιδρυτήν Ιησού Χριστόν, την Παναγίαν μητέρα αυτού δι' ακατονομάστων φράσεων, που μαρτυρούν βορβορώδη ανηθικότητα. Ιδού τι γράφουν, δια τον Χριστόν:

Kallah (18B): "Νόθος συλληφθείς κατά την διάρκεια εμμήνου ροής".
Tolbath Jeschu: "Γέννησις αναφερόμενη κατά τον πλέον αισχρόν τρόπον".
Schlabblath (104B): "Ωνωμάσθη παράφρων και ουδείς δίδει προσοχή εις τους παράφρονας".
Toldoth Jeschu: "Ο Ιούδας και ο Ιησούς συνεπλάκησαν εν μέσω ακαθαρσιών".

5 Ωσαύτως χυδαίως εξυβρίζουν και προσβάλλουν με πρόστυχα λόγια τους Χριστιανούς, επειδή είναι Χριστιανοί π.χ.

Orach CHAIIM (225,10): "Οι Χριστιανοί και τα ζώα συναθροίζονται εις ομάδας προς σύγκρισιν".
ZOHAR 11 (64B): "Οι Χριστιανοί ειδωλολάτραι ομοιάζουν με τας αγελάδας και τους όνους".
KETHUBOTH (110Β): "Ο Ψάλτης (Δαυΐδ) παρομοιάζει τους Χριστιανούς με τα ακάθαρτα κτήνη".
SANHEDRIN (974B) TOS: "Η σεξουαλική συνουσία του Χριστιανού, είναι, ως του κτήνους".
IORE DEA (337,1) : "Αντικαταστήσατε τους νεκρούς Χριστιανούς, όπως αντικαθιστάτε ψοφήσασαν αγελάδαν ή γάϊδαρον".
ABHODAH ZARACH (78) : "Αι χριστιανικαί Εκκλησίαι είναι τόποι ειδωλολατρείας".
IORE DEA (142,10): Πρέπει να ευρίσκεσαι μακράν εκκλησιών
".
SCHABATH (116A) TOS: "Τα ευαγγέλια ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας, είναι αιρετικά βιβλία".
ΑΒΗΟDΑΗ ΖΑΡΑCH (2A): "Αι εορταί των Χριστιανών ωνομάσθησαν ημέραι συμφοράς".
ABHODAH ZARACH (78C): "Αι Χριστιανικαί εορταί είναι καταφρονημέναι ημέραι, μάταιαι και πονηραί".
KETHUBOTH (3B): "Το σπέρμα του Χριστιανού έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους".
ABHODAH ZARACH (26B): "Οι καλλίτεροι των Γκόϊμ (Χριστιανών) πρέπει να φονεύωνται".
SEPHER OR ISRAEL (177B): "Εάν Εβραίος φονεύση Χριστιανόν, δεν διαπράττει έγκλημα".
KERITHUTH (6B, σ. 78): "Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι. Οι Χριστιανοί δεν ονομάζονται άνθρωποι".
MIDRASCH TALPIOTH (225): "Οι Χριστιανοί επλάσθησαν, δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε".
ABDODAH ZARAH (22A): "Ύποπτοι είναι οι Χριστιανοί της συνουσίας μετά των ζώων".
KIDDUSCHIM (68A): "Οι Χριστιανοί είναι ένας λαός γαϊδάρων".


Απίστευτον! Κι όμως αληθές. Με ωμότητα και κυνισμό η εβραϊκή θρησκεία προτρέπει, στην διάπραξι δολοφονιών π.χ.
6 "Εξόντωσον διά χειρός σου, Εβραίε, πάντα Χριστιανόν" ("Αμποδά" φυλ. 26,2). "Ο αίμα Χριστιανού, χύνων Εβραίος, ευάρεστα τω Θεώ του Ισραήλ πράττει" ("Γιάλκ Σχίμ" φυλ. 245, 3 "Βεμίντβι" φυλ. 229,3) και αλλού, εις "ιερά" πάντοτε κείμενα γράφουν τα εξής αποτρόπαια: "Η Χριστιανική φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνον το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρη…" (Σανχεδρίν" φυλ. 92,1).
Κατόπιν των ανωτέρω, που επέλεξα μεταξύ χιλιάδων αδιαψεύστων αποδεικτικών στοιχείων συμπεραίνω ευλόγως, ότι όταν σεις ομιλήτε εναντίον του ρατσισμού ψεύδεσθε και υποκρίνεσθε. Συνεπώς είχε δίκαιον ο Αρθούρος Σοπενχάουερ, που σας απεκάλει "μεγάλους δασκάλους του ψεύδους" ("Parerga und Paralipomena 11,174)

http://elkosmos.gr


KAI ΑΝΑΔΗΜΟΙΣΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

Βεβηλώθηκε το ορθόδοξο νεκροταφείο κοντά στην Κόσοβσκα Καμένιτσα

Οι άγνωστοι δράστες βεβήλωσαν το σερβικό ορθόδοξο νεκροταφείο το οποίο βρίσκεται μεταξύ των χωριών Τομάντσε και Πετρόβτσε στον δήμο της Κόσοβσκα Καμένιτσα (νοτιοανατολικό Κόσσοβο), είπε σήμερα ο πρόεδρος του χωριού Ίβαν Πετρόβιτς. Ο ίδιος ανέφερε ότι γκρεμίστηκαν δυο επιτάφια μνημεία, σκορπίστηκαν μερικοί σταυροί, ότι το σύρμα στον φράκτη και πύλη έπαθε ζημιά, καθώς και ότι σπάστηκε το παράθυρο στο βοηθητικό κτίριο. «Ακόμη δεν ξέρουμε ακριβώς πότε συνέβη αυτό – χθες το βράδυ ή χθες το απόγευμα. Αυτό είναι ήδη τρίτη η τέταρτη φορά που φθείρονται τα μνημεία στο νεκροταφείο αυτό. Από γύρω στα εκατό, μέχρι τώρα γκρεμίστηκαν περίπου δέκα επιτάφια μνημεία» είπε ο Πετρόβιτς. Μέχρι το 1999 στο χωριό Τομάντσε ζούσαν περίπου 190 Σέρβοι, και σήμερα το χωριό έχει πάνω από 200 κατοίκους αφού κανένα νοικοκυριό δεν μετακόμισε και η φυσική αύξηση είναι καλή.