Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

"ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΠΛΑΤΕΙΑ"...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...
...
Όχι ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι ή ότι δεν το περιμέναμε, αλλά να δέχεσαι επίθεση μόνο γι αυτό που είσαι και όχι γι αυτά που λες, ακόμη κι όταν ο επιτιθέμενος σε επιβεβαιώνει, ξεπερνά τα όρια της παράνοιας και επεισέρχεται των ορίων του συμπλεγματισμού και της ωδής στη δογματική σκέψη.
...
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπεκιάρης στο kolonaki-press.com για το επίμαχο θέμα της Κέρκυρας, αφού πρώτα επιβεβαιώνει - σύμφωνα λέει με δικές του πληροφορίες- τις σχέσεις του Χάρη Τσουκαλά και του βρετανού πρέσβη, επιβεβαιώνει και τις σχέσεις της δημοσιογράφου Helena Smith με την βρετανική πρεσβεία, αλλά σπεύδει να χαρακτηρίσει "σχεδόν προβοκατόρικα" τα δημοσιεύματα του stoxos.gr περί διαμεσολάβησης του Σάιμον Γκας για την παρασκευή του εμετικού δημοσιεύματος της Γκάρντιαν. Επιπροσθέτως, ο κ. Μπεκιάρης αποκρύπτει από τους αναγνώστες του ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση και για το όλο δημιουργηθέν ζήτημα, ο Στόχος βρισκόταν δύο βήματα μπροστά, με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της 28ης Αυγούστου, ώστε να αποφευχθούν οι λογικοί συνειρμοί από τους σκεπτόμενους. Γιατί λοιπόν και σήμερα που «όλοι» ανακάλυψαν θέμα Κέρκυρας μέσω Γκάρντιαν ο Στόχος να μη βρίσκεται απλά... άλλο ένα βήμα εμπρός;
...
Αυτό όμως που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο και το μέσο του είναι πως -όπως ισχυρίζεται κι αυτός και άλλοι- γνώριζε το θέμα με λεπτομέρειες και στοιχεία εδώ και καιρό. Αλλά δεν εξηγεί -κι αυτός και οι άλλοι- για ποιο λόγο δεν δημοσιοποίησαν τα στοιχεία αυτά. Γιατί θα έπρεπε να φτάσει το θέμα με τον τρόπο που έφτασε, στην εμπλοκή δηλαδή του ξένου παράγοντα για να «ανακαλύψουν» αυτά που «γνώριζαν»; Κι αν στο τέλος τέλος ήταν γνώστες, τι ήταν αυτό που ανέστειλε το δημοσιογραφικό τους καθήκον ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ όταν έρχονται αντιμέτωποι με θέματα εθνικού ενδιαφέροντος; Φόβος; Δειλία; Υποταγή; Ή μήπως... «υπευθυνότητα» που εδράζει όμως κι αυτή σε συμπλέγματα ιδεολογικών καταβολών;
...
Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα του παντρέματος "παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ" και «πλατείας» δεν το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε όμως πως είναι κρίμα γι αυτούς... Αλλά τιμή και παράσημο για τον "Στόχο" να δέχεται οποιαδήποτε επίθεση από το Κολωνάκι, σε οποιαδήποτε μορφή του!
...
Εφημερίδα "Στόχος" - www.stoxos.gr
.....
Υ.Γ. Επ' εκαιρίας καλούμε, όλους όσους διαθέτουν πληροφορίες που αφορούν ζητήματα Εθνικού ενδιαφέροντος, τις οποίες αδυνατούν να εκτιμήσου ή να δημοσιεύσουν, είτε να διαχειρισθούν για οποιονδήποτε λόγο ή αρνούνται να δημοσιεύσουν τα Μέσα τους αν πρόκειται για επαγγελματίες δημοσιογράφους, να έρχονται σε επαφή με τον "Στόχο", ακόμη κι αν χρειαστεί -για τους τελευταίους- να συνομιλήσουμε με όρους οικονομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: