Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

CERN

Σε λίγο θα γίνει η γενική δοκιμή για την διαπίστωση ή μη της ομαλής λειτουργίας του κυκλικού επιταχυντή στο CERN. Aν όλα πάνε "καλά" τότε στις 21 Οκτωβρίου θα γίνει το κυρίως πείραμα για να δούμε πως έγινε το περιβόητο BIG BANG, η αρχική ,δηλαδή, μεγάλη έκρηξη με την οποία εικάζεται ότι ξεκίνησε η ύπαρξη του υλικού σύμπαντος.
Αν δεν ακουστεί, όταν γίνει το πείραμα, κάποια μεγάλη καταστροφή λόγω κάποιας δυσλειτουργίας για "άγνωστους" λόγους, τότε θα μας πουν οτι εν γένει θα επεξεργαστούν τα στοιχεία σε "βάθος χρόνου".

Ο πραγματικός σκοπός του όλου εγχειρήματος τελικά δεν θα επιτευχθεί.

www.liakonews.blogspot.com

ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΜΕΣΑ

495 λαθρομετανάστες στο Κέντρο Υποδοχής Σάμου

Τους 495 έφτασαν οι φιλοξενούμενοι στο Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών μετά τη σύλληψη 24 την Τρίτη από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος Σάμου.
Οι μετανάστες επέβαιναν σε μια πνευστή λέμβο την οποία κατέστρεψαν μόλις έφτασαν στις ακτές του νησιού.

Μόλις οι λιμενικοί τους συνέλαβαν τους μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για προληπτικό ιατρικό έλεγχο και τους οδήγησαν στην συνέχεια στο Κέντρο Υποδοχής.
Λόγω του πλήθους των μεταναστών στο Κέντρο το οποίο είναι χωρητικότητας 280 ατόμων, κηρύσσεται συχνά πυκνά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κάτι που σημαίνει ότι το προσωπικό ανά πάσα στιγμή κριθεί αναγκαίο είναι υποχρεωμένο να παρέχει υπηρεσίες πέρα του καθορισμένου ωραρίου. Λόγω λοιπόν του ιδιαίτερου εργασιακού καθεστώτος οι εργαζόμενοι του κέντρου Υποδοχής αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τα αιτήματά τους στο Νομαρχιακό Συμβούλιο της Σάμου.

Με ψήφισμα που υπέγραψαν οι 10 εργαζόμενοι ζητούν τη θεσμοθέτηση της εργασιακής τους θέσης, την διασφάλιση της εμπειρίας των ήδη εργαζομένων (θεωρώντας την αποκτηθείσα εμπειρία ως απαραίτητο προσόν για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου), την μετατροπή των συμβάσεών τους από μίσθωση έργου σε συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας, υπαγωγή όλων των εργαζομένων στο ΙΚΑ και στην κατηγορία βαρέων και ανθυγιεινών, που το κόστος των ενσήμων δεν θα επιβαρύνει τον εργαζόμενο, αύξηση του μισθολογίου και εξαίρεση τους από το μισθολογικό πακέτο των 14.000 ευρώ, ολοκληρωμένο ιατρικό έλεγχο των συλληφθέντων μεταναστών πριν οδηγηθούν στο Κέντρο.

Το Νομ. Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τους εργαζόμενους και να συντάξει ένα κοινό ψήφισμα όλων των παρατάξεών του το οποίο θα στείλει στο υπουργείο Εσωτερικών.
«Η τοπική κοινωνία της Σάμου δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φύλαξης των συνόρων από μόνη της. Ούτε η Νομική Αυτοδιοίκηση να χειριστεί τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υποδοχής χωρίς τη συμπαράσταση του υπουργείου Εσωτερικών αλλά και της ΕΕ με ειδικά προγράμματα για πρόσληψη δικηγόρου, μεταφραστή και άλλων ειδικοτήτων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του», δήλωσε ο Νομάρχης Σάμου Μαν.Κάρλα.
Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Σάμου σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποίησε με τους προέδρους των Ενώσεων του υπόλοιπου Αιγαίου αποφάσισαν να ενώσουν τις φωνές τους για την ίδρυση του τμήματος δίωξης Λαθρομετανάστευσης που εδώ κι ένα χρόνο έχει μείνει στα χαρτιά και δεν προχωρά σε προσλήψεις συνοριοφυλάκων.

Η αστυνομική Δ/νση Σάμου έχει 65 κενά τα οποία συνυπολογίζοντας και τους 23 αστυνομικούς που απασχολούνται στο Κέντρο Υποδοχής φτάνουν τα 88 άτομα μείον στη δύναμη της Αστυνομίας που έχει επιφορτιστεί με τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων των μεταναστών.

Φρίκη με σατανιστές στη Ρωσία

Κατέσφαξαν τέσσερις εφήβους και κατανάλωσαν κομμάτια από τα πτώματά τους

.Πέντε 19χρονοι σπουδαστές και άλλοι τρεις ύποπτοι σατανιστές κατηγορούνται πως σκότωσαν με μαχαίρι τρία κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας 16-17 ετών και στη συνέχεια, αφού τα τεμάχισαν, έφαγαν κομμάτια από τα πτώματά τους, γράφει την Τετάρτη η ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γιάροσλαβ, σε απόσταση 300 χιλιομέτρων βόρεια της Μόσχας, σε ένα εξοχικό σπίτι όπου οι δράστες, προερχόμενοι από κύκλους «γκόθικ» παρέσυραν τα θύματά τους και τα κατέσφαξαν, σύμφωνα με το τελετουργικό των σατανιστών, αφού προηγουμένως τα ανάγκασαν να καταναλώσουν αλκοόλ μέχρι να μεθύσουν.

Στη συνέχεια, οι δράστες άναψαν φωτιά κάτω από ένα δέντρο όπου έφαγαν κομμάτια από τα νεκρά σώματα των θυμάτων τους, πάντα σύμφωνα με τη μακάβρια περιγραφή της εφημερίδας. Μέσα στα αποκαΐδια οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ίχνη από το τριχωτό της κεφαλής των άτυχων εφήβων.

«Ο σατανάς θα με βοηθήσει να γλυτώσω από την ενοχή», δήλωσε στη διάρκεια των ανακρίσεων που ακολούθησαν, ένας από τους κατηγορούμενους, αναφέρει το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι δράστες κατάφεραν στα θύματά τους «666 μαχαιριές», σύμφωνα με ένα σατανιστικό τελετουργικό.

Δυστυχως αυτα συμβαίνουν παντού και όχι μόνο στην Ρωσία.Το παραπάνω παραδειγμα ειναι ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα που συμβαίνουν σε όλο τον Κόσμο

Αμ, δεν κλέβεις εκκλησία; Του κόπηκε το δάχτυλο στην προσπάθεια του να διαρρήξει παγκάρι

Πήγε να κλέψει παγκάρι και του ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο. Έπεσε το παγκάρι πάνω στο δάχτυλο και έγινε κομμάτια. Τι το ήθελε να πάει να κλέψει εκκλησία; Πάλι καλά που τον βρήκε μόνο αυτό και δεν του κόπηκε όλος ο αγκώνας.Το περιστατικό συνέβη στο παρεκκλήσι του Αγίου Χριστόφορου στηνΑγιάσο της Λέσβου, το διάστημα μεταξύ 31 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον εφημέριο. Ο 33χρονος Ρουμάνος, την ώρα που προσπαθούσε να μετακινήσει και να σπάσει το παγκάρι της εκκλησίας, αυτό έπεσε πάνω στο χέρι του, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί κομμάτι του δακτύλου του.

«Απειλή» για τους Πολωνούς η Ρωσία

Περισσότεροι από δύο στους τρεις Πολωνούς πιστεύουν ότι η Ρωσία μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει στρατιωτική, οικονομική και πολιτική απειλή για την χώρα τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Gazeta Wyborcza.
Το 77% των ερωτηθέντων θεωρούν υπαρκτή την στρατιωτική απειλή, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Αυγούστου ως την 1η Σεπτεμβρίου από το Ινστιτούτο CBOS, σε δείγμα 1069 ατόμων. Το αντίστοιχο ποσοστό σε ανάλογη έρευνα το 2005 ήταν 67%.
Το 69% των Πολωνών φοβούνται μια ρωσική απειλή για την οικονομία της χώρας (62% το 200%). Επίσης δύο στους τρεις Πολωνούς θεωρεί ότι είναι πιθανό η Ρωσία να απειλήσει και πολιτικά την Πολωνία (63% το 2005).

τα έχουμε πει και τα εχουμε γράψει χιλιάδες φορές αυτά.Στον Πούτιν πουτινιές δεν περνάνε.Από την στιγμη που οι Πολωνοί είναι με το μέρος των Αμερικάνων δυστυχως για αυτούς δεν θα έχουνε καλό τέλος

Τσεχία: Εγκρίθηκε η συμφωνία για την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων

Η κυβέρνηση της Τσεχίας ενέκρινε σήμερα τη στρατιωτική συμφωνία (SOFA) για την ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων εν όψει της μελλοντικής εγκατάστασης αντιπυραυλικής βάσης στο τσεχικό έδαφος, ανακοίνωσε η υπουργός Αμυνας Βλάστα Παρκάνοβα.

«Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο 43 σελίδων. Η τσεχική πλευρά έχει επιβάλει πολλές από τις διεκδικήσεις της», δήλωσε η υπουργός μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Η συμφωνία αυτή είναι το τελευταίο θέμα που εκκρεμούσε προκειμένου να υποβληθεί στο κοινοβούλιο το σχέδιο ανάπτυξης της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στο τσεχικό έδαφος, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα εξασφαλισθεί η απαιτούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την έγκρισή του.

Η Τσεχία και οι ΗΠΑ υπέγραψαν τον Ιούλιο μία πρώτη διμερή διπλωματική συμφωνία για την εγκατάσταση στο τσεχικό έδαφος, αυτού του ισχυρού ραντάρ, το οποίο θα συμπληρωθεί με την εγκατάσταση στην Πολωνία δέκα συστημάτων αναχαίτισης, ικανών να καταστρέψουν εν πτήσει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.

Από ότι φαινεται ξεχασαν ότι στον πουτιν Πουτινιές δεν περνάνε έτσι.Με την τεχνολογία που έχει η Ρωσία ο Βλαδίμηρος με ένα κουμπι τα ανατινάζει όλα

Μόσχα: Η Ε.Ε. διαστρεβλώνει την ειρηνευτική συμφωνία

Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε σήμερα τους ηγέτες της ΕΕ ότι διαστρεβλώνουν ανενδοίαστα τη συμφωνία Ρωσίας-ΕΕ για την ανάπτυξη των διεθνών παρατηρητών της κατάπαυσης του πυρός στη Γεωργία.
Ο Λαβρόφ δήλωσε πως ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας στη γεωργιανή πρωτεύουσα ένα έγγραφο που αντιφάσκει με τη συμφωνία που συνήφθη νωρίτερα την ίδια ημέρα στη Μόσχα.
Το έγγραφο αυτό αναφέρει πως η ΕΕ «είναι έτοιμη να αναπτύξει παρατηρητές στο σύνολο του γεωργιανού εδάφους».
Όμως ο Λαβρόφ δήλωσε πως το ντοκουμέντο που είχε υπογράψει η Ρωσία ανέφερε ότι οι παρατηρητές της κατάπαυσης του πυρός θα αναπτυχθούν μόνον έξω από τις υπό απόσχιση περιοχές της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας.
«Είναι μια εντελώς ανενδοίαστη προσπάθεια να μην εξηγηθεί εντίμως στον (γεωργιανό πρόεδρο Μιχαήλ) Σαακασβίλι ποιες δεσμεύσεις ανέλαβε η ΕΕ, αλλά να γίνει αυτό που θέλει (ο Σαακασβίλι)», δήλωσε ο Λαβρόφ.
«Για μας αυτό που συνέβη στην Τυφλίδα, αυτό που συζητήθηκε στην Τυφλίδα, δεν έχει απολύτως καμία σημασία», δήλωσε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
«Δεν μας ενδιαφέρουν τα χαρτιά που βγάζει από την τσέπη του ο κ. Σαακασβίλι και δείχνει στους δημοσιογράφους», πρόσθεσε.

Νέα στήριξη από ΛΑ.Ο.Σ. και Καρατζαφέρη στον Χριστόφια, τον οποίο επίσης στηρίζουν Τσίπρας και Τζωρτζ. «εθνικιστές» συγχαρητήρια και εις ανώτερα

ΣΤΟΧΟΣ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008: «ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΑ… ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 1974. ΣΥΝΕΝΟΧΗ Η… ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ

Την ομόφωνη στήριξη του συνόλου της ελληνικής ηγεσίας προς τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια για τη νέα προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού μετέφερε η υπουργός Εξωτερικών Μπακογιάννη στον Κύπριο ομόλογό της Μάρκο Κυπριανού, δύο ημέρες πριν από την έναρξη της ουσιαστικής φάσης των διαπραγματεύσεων του κ. Χριστόφια με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Η Μπακογιάννη επανέλαβε τα χαρακτηριστικά μιας λύσης στο πλαίσιο μιας διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας… Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, επίσης εξέφρασε την απόλυτη υποστήριξή του στον Δ.Χριστόφια. Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στην προσπάθεια της Κυπριακής Κυβέρνησης εξέφρασε και ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συνάντηση που είχε με τον Μάρκο Κυπριανού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«…Υποχρεούμεθα όλοι να στηρίξουμε τον πρόεδρο Χριστόφια, την πρωτοβουλία του, τις ενέργειές του, την μέθοδο την οποία επέλεξε. Θέλω να ελπίζουμε στα καλύτερα αν και δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή. Βρισκόμαστε στο πλευρό της Κυπριακής Κυβέρνησης».
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ: Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής “Σαμπάχ”, η τακτική που διαμορφώθηκε στις συνομιλίες Γκιούλ - Ερντογάν - Ταλάτ προβλέπει:
1. Η τουρκική πλευρά δεν πρόκειται να είναι αυτή που θα εγκαταλείψει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.2. Θα δοθεί βάρος στο συνταγματικό και μόνο εάν ικανοποιηθούν, θα συζητήσουν το εδαφικό.3. Θα εμμείνουν στις τουρκικές εγγυήσεις.4. Θα επιδιώξουν ολοκλήρωση της διαδικασίας σε δέκα μήνες και δημοψήφισμα ως τον Αύγουστο του 2009.5. θα αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια από την ελληνοκυπριακή πλευρά για διασύνδεση των συζητήσεων με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας.6. Θα χρησιμοποιηθεί το παράδειγμα του Κοσόβου, Ν. Οσετίας και Αμπχαζίας.7. Θα υπάρξει αντίδραση σε έρευνες της Λευκωσίας για εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου στη θαλάσσια περιοχή της νοτίου Κύπρου και θα σταλεί και ναυτική δύναμη στην περιοχή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΧΤΕΣ
http://foteinosnous.blogspot.com/2008/09/blog-post_5563.html

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Το θρησκευτικό συναίσθημα είναι αναπόσπαστος παράγοντας της λαϊκής ψυχής των εθνών. Οι θρησκευτικές παραδόσεις κυοφορούν βαθειά στα σπλάχνα τους την εθνική ιστορία με τις θυσίες των ηρώων της φυλής αναβαπτισμένες μέσα σε θρύλους και δοξασίες. Εθνική αφοσίωση και θρησκευτική πίστη οδήγησαν χιλιάδες μάρτυρες στη θυσία, έτσι χτίστηκαν μέσα στους αιώνες με το ήθος και το αίμα αυτών των μαρτύρων οι πνευματικοί άγραφοι νόμοι του έθνους.Αυτά τα ήθη, αυτούς τους άγραφους νόμους έρχεται να εκριζώσει από την ψυχή του λαού η πολιτική του εμποροκρατικού διεθνισμού. Κάθε συνδετικό στοιχείο με τα φυλετικά και εθνικά έθιμα γίνεται στόχος των νόμων της ζούγκλας του φιλελευθερισμού. Κάθε τι πνευματικό που συγκινούσε τον λαό και τον ένωνε με το χώμα που γεννήθηκε παρουσιάζεται ως αναχρονισμός ενώ οι «εκσυγχρονιστική» προπαγάνδα μέσα από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας διαμορφώνει υλιστικές, νεκρές συνειδήσεις με την ίδια συνταγή του ισοπεδωτισμού σε όλο τον «πολιτισμένο» κόσμο.Για τα ελληνικά δεδομένα η ένταση των κρουσμάτων της «εκσυγχρονιστικής» πανούκλας έχει ιδιαίτερη ισχύ. Λαός ομοιογενής φυλετικά, γλωσσικά και θρησκευτικά ο ελληνικός, στέκει εμπόδιο στα σχέδια της «ελεύθερης αγοράς» που ονειρεύεται την παγκόσμια «ανοιχτή» κοινωνία χωρίς πνευματικούς και ηθικούς φραγμούς. Ο θεσμός που απόμεινε να διατηρεί σαν κόρη οφθαλμού το πνεύμα και το ήθος μέσα στην ελληνική κοινωνία είναι η Εκκλησία. Στις μέρες μας ο θεσμός αυτός δέχεται τον μεγαλύτερο πόλεμο που δέχθηκε ποτέ, αυτός ο πόλεμος δεν στρέφεται προς το παρόν εναντίον του ίδιου του μηχανισμού της αλλά κατά των πιστών. Κάθε βήμα της παγκοσμιοποίησης κατά των αξιών του πνεύματος αποτελεί βαρύ πλήγμα κατά της Εκκλησίας, όπως και η εκ των έσω άλωσή της με την υιοθέτηση, από το αρχιερατείο, νεοταξικών ιδεών και νοοτροπιών. Μέρα τη μέρα, ο τρελός ρυθμός της ζωής στις πόλεις, ο υλισμός και η υποταγή στον οικονομισμό, ο κοινοβουλευτικός ερασιτεχνισμός στη διακυβέρνηση, η μαρξιστική κουλτούρα της ισοπέδωσης οτιδήποτε εθνικού κι η τηλεόραση, ακυρώνουν από την ψυχή του λαού κάθε ανθρώπινο συναίσθημα που τον ένωνε με την γη της πατρίδας και τη θρησκεία των προγόνων. Δεν καίγονται ναοί, δεν εξοντώνονται κληρικοί κι αυτό δεν σημαίνει ότι η Εκκλησία δεν δέχεται πόλεμο. Οι αντίπαλοί της συνειδητοποίησαν πως αποκοιμίζοντας τον λαό θα χάσει το μοναδικό και ακλόνητο όπλο της τη λαϊκή συμμετοχή.Θα περίμενε κανείς από το ηγετικό ιερατείο, αξιολογώντας την κατάσταση που διαμορφώνεται στην κοινωνία, να κηρύξει έναν συνεχή και δυναμικό αγώνα ενημέρωσης και κινητοποίησης του λαού κατά της παγκοσμιοποίησης. Οι πνευματικές και ηθικές αξίες προστατεύονται μονάχα όταν εκλείψει ο μηχανισμός που τις διαβρώνει, μονάχα όταν κατονομαστεί ο στόχος και εξουδετερωθεί πολιτικά και θα εξουδετερωθεί μονάχα όταν δεν βρίσκει ανθρώπους που να αποδέχονται τις ισοπεδωτικές ιδέες.Κάθε ανθρώπινη πράξη παράγει αποτελέσματα και για το λόγο αυτό κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα αποτελεί και πολιτική πράξη. Ο ρόλος της Εκκλησίας μέσα στο ανηλεές ξεκλήρισμα των ανθρώπινων αξιών είναι βαθειά πολιτικός με την έννοια ότι καλείται να περιφρουρήσει αυτές τις αξίες. Η πρώτη και σφοδρότερη κοινωνική αντίδραση κατά της παγκοσμιοποίησης θα ήταν λογικό να προέρχονταν από την Εκκλησία. Οποιαδήποτε στάση ανοχής και σιωπής από το ηγετικό ιερατείο, παρά τις όποιες εξαιρέσεις, σημαίνει συναίνεση στο πνευματικό ξεκλήρισμα και αποδοχή σαν τετελεσμένου πια του πνευματικού θανάτου του λαού. Το να χρησιμοποιεί κάποιος την ύστατη στιγμή ως υπεκφυγή, την δικαιολογία της μη δράσης, ως ένδειξη μη ανάμιξής της θρησκείας στην πολιτική, αυτή η συμπεριφορά δηλώνει δειλία και σύμπραξη με τους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς στην δημιουργία της «ανοιχτής κοινωνίας». Εξίσου προκλητική στάση επέδειξε, κατά τα τελευταία χρόνια, το αρχιερατείο αναμιγνύοντας αρκετές φορές την πολιτική με την θρησκεία φτάνοντας στο σημείο κάποιοι να αφορίζουν τον εθνικισμό σαν αίρεση!!! Αποτελεί πνευματική παρακμή όταν σαν έργο του το ηγετικό ιερατείο θεωρεί αποκλειστικά την ίδρυση ευαγών ιδρυμάτων, ώστε με αυτό τον τρόπο να αποδείξει το ενδιαφέρων του για τον ανθρώπινο πόνο, ενώ αποστρέφει προκλητικά το πρόσωπό του από το αλλοιωμένο μυαλό και την κατεστραμμένη ψυχή του λαού.Καμιά επίθεση από την επίσημη Εκκλησία δεν γίνεται κατά των προκλητικών αποφάσεων των κυβερνήσεων που χρόνο με το χρόνο προπαρασκευάζουν το λαό για να δεχτεί την αφομοίωσή του μέσα σε μια λαοθάλασσα καταναλωτών. Καμιά αντίδραση για τα ιδεολογήματα παρακμής και ανωμαλίας που κρυφά ή φανερά σιγά σιγά αποτέλεσαν μόδα και τα αποτελέσματά τους γίνονται εμφανή στον τρόπο ζωής της νεολαίας. Καμιά κινητοποίηση δεν έγινε κατά της ασυδοσίας των κατόχων τηλεοπτικών σταθμών οι οποίοι υπολογίζοντας το οικονομικό τους κέρδος υποβάλλουν το λαό σε πλύση εγκεφάλου με τον αμερικάνικο τρόπο ζωής, με την προβολή του εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την κατεύθυνση στον τρόπο ζωής του καταναλωτικού ανθρώπου που παρουσιάζουν τα προγράμματα των καναλιών τους.Ίσως η στάση ανοχής του αρχιερατείου να γινόταν κατανοητή ακόμα και αποδεκτή αν τα προσδοκώμενα από τον αγώνα αποτελέσματα επέρχονταν σαν συνέπεια αυτής της ήπιας συμπεριφοράς. Όμως ένας αντίπαλος που χρησιμοποιεί χίλιους τρόπους για να σε κατατροπώσει δεν αντιμετωπίζεται με την παθητική αναμονή και την ύποπτη σιωπή. Η τακτική του στρουθοκαμήλου δεν ταιριάζει στην ιστορία και την παράδοση της Εκκλησίας, της οποίας ο ρόλος υπήρξε καταλυτικός σε κάθε δύσκολή στιγμή της πατρίδας. Την τακτική του στρουθοκαμηλισμού είχε απορρίψει από το ξεκίνημα της Εκκλησίας και ο ηγέτης της Ιησούς Χριστός, ο οποίος στράφηκε ανοιχτά εναντίον του δυνατού κατεστημένου της εποχής του και κατέδειξε ξεκάθαρα ποιους θεωρεί αντιπάλους κι υπαίτιους για την πνευματική κατάντια του λαού εκείνης της εποχής.Η κατεστημένη αστική νοοτροπία με την πρακτική της ακίνδυνης μετριοπάθειας έχει υιοθετηθεί από ένα μεγάλο μέρος του αρχιερατείου το οποίο μπορεί κι επικαλείται χίλιους λόγους για να δικαιολογήσει τη συνεργασία της Εκκλησίας με την Νέα Τάξη κι ούτε έναν λόγο για να κηρύξει -πρώτα στους κόλπους της κι έπειτα μέσα στην κοινωνία- την εθνική αντίσταση κατά της παγκοσμιοποίησης.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΣΥΡΙΖΑ

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΘΥΜΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Συγκέντρωση και πορεία του NPD ενάντια στην εγκληματικότητα


Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν πρόσφατα περισσότεροι από 300 Γερμανοί Συναγωνιστές του NPD κατά της εγκληματικότητας, με αφορμή την άγρια δολοφονία ενός 8χρονου κοριτσιού. Είναι η πρώτη φορά μάλιστα που οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει τόσες λίγες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο ενός κοριτσιού. Η μικρή Michelle βρέθηκε κοντά σε μια μικρή λίμνη νεκρή και σε μια κατάσταση που η αστυνομία έκρινε ότι δεν πρέπει να την δουν οι γονείς της, ούτε καν ακόμα και για την αναγνώριση! Ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο και βοήθησε να την βγάλουν από την λίμνη, βρίσκεται από εκείνη την ημέρα σε σοκ και δεν έχει δουλέψει από εκείνη τη στιγμή. Η γερμανική αστυνομία πιστεύει ότι δεν πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα αλλά για κάποιον παρανοϊκό και εχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος πήρε το παιδάκι από την παιδική χαρά όπου έπαιζε μετά το σχολείο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...

Οι επιγραφές στην Κρήτη (1700-1400πχ) είναι γραμμένες στην... προ-σλαβική γραφή!!!
Στην βιβλιοθήκη του Αμερικανικού Κογκρέσου στις υπηρεσίες αναζήτησης για το λήμμα «μακεδονική γλώσσα» μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι «τα παλαιότερα γραπτά μνημεία παγκοσμίως είναι στα αρχαία μακεδονικά» και «οι Μακεδόνες είναι αυθεντικοί Βαλκάνιοι, σε αντίθεση με άλλους λαούς της περιοχής». Ακόμη ισχυρίζονται ότι το βραχμανικό αλφάβητο στο οποίο είναι γραμμένη η ινδική Βέδα, «είναι παράγωγο του προϊστορικού μακεδονικού φωνητικού αλφαβήτου, στο οποίο γράφτηκαν τα παλαιότερα γραπτά μνημεία στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των ευρημάτων στο σπήλαιο Mas d’Azil της Γαλλίας που χρονολογούνται στο 25000 π. Χ.»!!!Τα παραπάνω υποστηρίζει ο Vasil Ilyov, που γεννήθηκε στην Καστοριά το 1941, σπούδασε αρχιτεκτονική στο Κίεβο και εργάστηκε ως συντηρητής και τεκμηριωτής αρχαιολογικών ευρημάτων στα Σκόπια. Σε άλλη του εργασία υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι: -«Επιγραφές στην Κρήτη (1700-1400 π. Χ.) «είναι γραμμένες σε προ-σλαβική γραφή». -«Οι Μακεδόνες είναι ο παλαιότερος λαός με τη δική του γλώσσα και το δικό του φωνητικό αλφάβητο» και «πλούσια μυθολογία» στην οποία περιλαμβάνονται ο Δίας, ο Ποσειδώνας, ο Άδης, η Δήμητρα, η Εστία «δηλαδή οι 12 θεοί του Ολύμπου μεταξύ των οποίων και ο Μακεδών». -Αρχαία μακεδονική προ-γλώσσα μιλούσαν πολλές φυλές όπως «Φοίνικες, Ετρούσκοι, Πελασγοί, Λέλεγες, Κρήτες, Ινδοί»! Στην αρχαία μακεδονική είναι γραμμένη και η ξύλινη επιγραφή που ανακαλύφθηκε στο Δισπηλιό Καστοριάς. Ο Vasil Ilyov μας λέει ότι την αποκωδικοποίησε και το περιεχόμενο δείχνει πως οι Μακεδόνες ήξεραν από το 5260 π. Χ. να χτίζουν πάνω από το νερό. Στα αρχαία σλαβικά(!!!) μακεδονικά δίδασκε και ο Αριστοτέλης, «ο Μακεδόνας φιλόσοφος του πανεπιστημίου στα Στάγειρα».Μιλάμε περί πρωτοφανών ανοησιών χωρίς όριο! Άλλωστε είναι γνωστό το επίπεδο της μορφώσεως των παγκόσμιων αφεντικών της έναντι του Ατλαντικού ακτής. Στην χώρα των γκάνγκστερς και των κάου-μπόις είναι άλλωστε που ανθεί και η θεωρία της μαύρης Αθηνάς, σύμφωνα με την οποία η θεά Αθηνά ήταν μαύρη και οι αρχαίοι Έλληνες αφρικανοί! Η θεωρία αυτή στην οποία έχουμε αναφερθεί με άρθρα μας στο παρελθόν εμπνεύστηκε από έναν εβραίο ερευνητή, τον Μπερνάλ και διδάσκεται σε πολλά πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.