Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

"Χαρίσαμε σκάφη στην Γεωργία; Πότε έγινε αυτό;"

"Στους τελευταίους ¨Φακέλους" στον ΣΚΑΪ, η Σοφία Παπαϊωάννου παίρνει συνέντευξη από τον υπουργό επανένωσης της Γεωργίας. Σε ένα σημείο της συνέντευξης, ο υπουργός λέει: Αγοράσαμε όπλα από το Ισραήλ, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, σκάφη περιπολίας από την Ελλάδα". Οπότε, η δημοσιογράφος τον ρωτά: "Πότε αγοράσατε τα σκάφη από την Ελλάδα;". Και αυτός απαντά: "ΔΕΝ τα αγοράσαμε. Μας τα πρόσφεραν"...
Τι παιχνίδια είναι αυτά; Ποια υπουργεία αποφάσισαν τη δωρεά; Δηλαδή η Γεωργία αγόρασε όπλα από όλους, αλλά εμείς της τα προσφέραμε! Σε ποιους ανήκει η ευθύνη; Και ποιοι είναι υπεύθυνοι αν η Ρωσία αντιδράσει στο μέλλον;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

τροκτικου

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

"Συγχαρητήρια στην εκπομπή του κ. Χαρδαέλα στις 30/9. !!!!
Μήπως πρέπει να ψάξουμε σήμερα ποιοι απεργάζονται τον διαμελισμό της Ελλάδος, με επισκέψεις μελών ΜΚΟ οργανώσεων σε Φλώρινα και Θράκη για ύπαρξη μειονοτήτων στην Ελλάδα και ποιά κόμματα υποστηρίζουν άμεσα ή έμεσα την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία ; Μήπως εκτός των εξωτερικών εχθρών της Ελλάδος υπάρχουν περισσότεροι εσωτερικοί εχθροί που πρέπει...
να τους ξεμπροστιάσουμε διότι απο αυτούς περισσότερο κινδυνεύουμε ;
Ας αφυπνίσουμε πλέον τον κόσμο να αφήσει τον καναπέ να ξεχωρίσει την ήρα απο το στάρι και να στείλει
σπίτι τους, όσους πολιτικούς δεν μας αντιπροσωπεύουν."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ

Συνελήφθη στην Κατερίνη η Βουλγάρα πορτοφολού με τη...μερσεντές


Είχε ρημάξει τα θύματα της με το "ξάφρισμα" των πορτοφολιών, μία τεχνική, στην οποία η Βουλγάρα υπήκοος αποδείχτηκε άριστα εκπαιδευμένη, αφού όταν έπεσε στη φάκα των αστυνομικών μέσα στο αυτοκίνητο της, μία πολυτελέστατη μερσεντές, βρέθηκε πλούσια λεία σε μεγάλες ποσότητες χαρτονομισμάτων του ευρώ και σε χρυσαφικά.
Στάθηκε όμως άτυχη, όταν με αριστοτεχνικό τρόπο "βούτηξε" το "πλούσιο" (1500 ευρώ) πορτοφόλι μίας γυναίκας σε πολυκατάστημα της Εθνικής Οδού... έξω από τον Κορινό Πιερίας. Το θύμα μετά από λίγο αντιλήφθηκε την απώλεια του πορτοφολιού της και έβαλε τις φωνές, αλλά η Βουλγάρα ορμήξε μέσα στη μερσεντές εξαφανίστηκε, αναπτύσσοντας ηλιγγιώδη ταχύτητα με κατεύθυνση προς Αθήγνα.
Στα διόδια της Λεπτοκαρυάς όμως την περίμεναν οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν λάβει σήμα από τους συναδέλφους τους και η "ελαφροχέρα" οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Κατερίνης για τα περαιτέρω.

Στη Χάγη η ανεξαρτησία του Κοσόβου

Στις 8 Οκτωβρίου θα συζητηθεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το σερβικό αίτημα, να εξετάσει το διεθνές δικαστήριο της Χάγης τη μονομερή ανεξαρτησία του Κοσόβου, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Tanjug, ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Ενρίκε Γέβες.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ θα αποφασίσουν με το σύστημα της απλής πλειοψηφίας για το αν τάσσονται υπέρ ή κατά της υιοθέτησης του ψηφίσματος που περιλαμβάνει το σερβικό αίτημα. Ωστόσο η διαδικασία προβλέπει ότι κάποιο μέλος έχει το δικαίωμα να προτείνει αλλαγές στη διατύπωση ορισμένων σημείων του ψηφίσματος.

Από την άλλη πλευρά, η Σερβία έχει πολλές φορές τονίσει ότι δεν αποδέχεται καμία τροποποίηση στο ψήφισμα, όπως ξεκαθάρισαν πρόσφατα ο Σέρβος πρόεδρος, Μπόρις Τάντιτς και ο υπουργός Εξωτερικών, Βουκ Γέρεμιτς.

Κύπρος - Συλλήψεις Εθνικιστών το πρωί στην Λευκωσία

Συλλήψεις Εθνικιστών σήμερα το πρωί 1η Οκτωβρίου στην Λευκωσία γιατί μοίραζαν φυλλάδια με την υπογραφή ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τον τίτλο: «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ»