Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΠΛΕΥΡΗΣ-ΛΑ.Ο.Σ.-Ο.Υ.Κ. & ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Καταρχάς πριν αρχίσω και απαντάω σε βλάκες, αφελείς και κουτοπόνηρους συκοφάντες να δώσω τα ευσημά μου, στους ΟΥΚάδες αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν εξω από το ναυτοδικείο (με αποκλειστικό και μονο σκοπό την στηριξη των ΟΥΚ και όχι τη κομματική προπαγάνδα)
Μπράβο τους λοιπόν!

Κάποιοι, όμως αποφάσισαν, να πάνε εκεί όχι για να στηρίξουν τα ΟΥΚ αλλά για να κάνουν το χαβαλέ τους καθώς και να γιουχάρουν τον Πλεύρη. Πως είναι δυνατόν να γιουχάρει και να αποδοκιμάζει κάποιος, κάποιον ο οποίος είναι συμμαχός του;Υποτίθεται, βέβαια,  πως όσοι βρεθηκαν έξω από το ναυτοδικείο ήταν ΥΠΕΡ των ΟΥΚ.  Κάποιοι, όπως φάνηκε είχαν άλλον σκοπό. Άρχισαν σαν ηλίθιοι, ανώριμοι και κομπλεξικοί να γιουχάρουν ένα άτομο μόνο και μόνο επειδή είναι στο ΛΑ.Ο.Σ.
Ντροπή τους!
Ο επιμέρους λόγος για τον οποίο γιουχαραν τον Θάνο Πλεύρη, είναι διότι ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. αποδοκιμασε μέσω μιας φανταστικης δηλωσής του τα Ο.Υ.Κ.
Δείτε το παρακάτω 3λεπτο βιντεο. Αν είστε σώφρονες και σας κυριεύει η λογική , θα καταλάβετε οτι ο Καρατζαφερης ( ασχέτως με τον παραπλανητικό τίτλο) , δεν καταδικασε καθόλου τα ΟΥΚ. Αντιθέτως τα υπερασπίστηκε.

 
επίπροσθετες απαντήσεις σε συκοφάντες εδώ και εδώ

Τέλος, η ΘΕΣΗ του ΛΑ.Ο.Σ. είναι ανοιχτά ΥΠΕΡ των Ο.Υ.Κ.
Δείτε τα ακόλουθα βιντεο από συμμετοχες βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. σε εκπομπές, υπερασπιζόμενοι τα Ο.Υ.Κ

Αν δε κάνω λάθος... υπέρ των Ο.Υ.Κ. μιλάει στο 2ο με 4ο λεπτό. Ακούστε το
Ο Πλεύρης εδώ ριχνει άγριο χώσιμο


Και φυσικά δε μπορουσε να λειπει ο φιλος μου Άδωνις από τέτοιες εκπομπές

Τα συμπεράσματα αγαπημένοι μου φιλοι και φίλες δικά σας

ΥΓ: ακολουθεί σχόλιο του area51gr 
Οι βατραχάνθρωποι, την επομένη της παρέλασης και ενώ είχαν καταθέσει επερώτηση 2 βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και το κλίμα μύριζε αποτάξεις και δυσμενέστατες μεταθέσεις/ διάλυση της ΜΥΑ, ζήτησαν …τη βοήθεια του κόμματος. Ο Καρατζαφέρης τηλεφώνησε τόσο στον Βενιζέλο (αρχικά) όσο και στον Χρυσοχοϊδη (υπάγεται η ΜΥΑ/ΛΣ) και τους είπε ότι αυτό θα αποτελέσει κάζους μπέλι και θα γίνει χαμός. Οι ίδιοι οι βατραχάνθρωποι του είπανε, εντάξει το παρατραβήξαμε, ας φάμε στέρηση βαθμού, όχι δυσμενείς μεταθέσεις (και απόταξη για τον Χαραλαμπόπουλο). Την επόμενη μέρα στην εκπομπή του ο Καρατζαφέρης είχε μισή ώρα αφιέρωμα στον Χαραλαμπόπουλο (ο ένας από τα παλικάρια των Ο.Υ.Κ) και τους βατραχανθρώπους και την προσφορά τους.