Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ- ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΜΟΥ

*Φωτεινός νους* Ήταν 2 Ιουνίου του 08 όταν αποφάσισα να εγγραφω στο χώρο του blogger και να κάνω και εγώ με τη Σειρά μου ένα ιστιολόγιο. Ακριβώς πριν ένα χρόνο οι επισκέψεις ήταν στις 17.000 ενώ τωρα εκτοξευτηκαν στο διπλάσιο σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά. Εφτασαν στις 51.000 και παραπάνω χάρη στην αγάπη και την στηριξή σας που δόσατε. Αυτό το blog δεν έχει ιδιοκτήτη, αλλά ηγέτη που οργανώνει το περιεχόμενο του. Γι΄αυτό και σας επιτρέπω να αντιγραφετε οτι θέλετε και χωρις καν να αναφερετε πηγή , γιατί σκοπός μου δεν ειναι η προφυλαξη των πνευματικών μου δικαιωμάτων αλλά να αυτά που γραφω να διαδοθουν και σε άλλους τόπους. Επιπλέον, και εντελώς αντιθετη αποψη να έχετε με αυτά που γραφω, το σχολιό σας θα το δημοσιευω όπως και το δημοσιευα αρκεί να μη βρίζει την πατρίδα και τη θρησκεία μου.
Βέβαια, η μεγαλυτερη χαρά για μένα ειναι που έχω 146( προς το παρόν) φιλους που  ειναι εγγραμμένοι ωστε να μαθαινουν πρώτοι τα νέα του blog. Παρόμοια ευχαριστηση έχω και για τα σχόλια που μου αφήνετε σε σχεδόν καθημερινη βαση.
Τέλος, θέλω να σας ευχαριστησω όλους σας  για στηριξη που εκφράζετε στον ιστιοτόπο του Φωτεινό Νου, εδώ που στεγάζουν τα Φωτεινά Μυαλά, ειδικά ομως οσοι με έχουν κατατάξει στους συνδεσμούς τους στα blog τους αλλά προπαντως τον AATON , τον johnpatra που με βοηθησαν πάρα πολύ ώστε να διαμορφωσω πολύ σωστά την δομή του blog μου και τον εμπνευστη και στενό μου φίλο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ που εδωσε την ιδέα για την δημιουργια αυτου του blog!