Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Επίθεση αναγνώστη στον ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ .

Σε "παράθυρο" του δελτίου ειδήσεων του "Άλφα" με θέμα την έξαρση της εγκληματικής δράση των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας ακούσαμε τα εξής αμίμητα από εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ:

1) "Χωρίς τους μετανάστες δεν θα είχαμε ποιος να μας φτιάξει τα έργα και τα σπίτια"! Αλήθεια, πριν που ζούσαμε, σε αντίσκηνο? Κι αν πει κάποιος ότι λιγόστεψαν οι Έλληνες εργάτες, πώς έγινε αυτό? Μόνοι τους αποφάσισαν να αλλάξουν επάγγελμα (μήπως... πήγανε στη ΝΑΣΑ να γίνουν αστροφυσικοί?) ή ο αθέμιτος ανταγωνισμός από τη "μαύρη" εργασία των μεταναστών τους οδήγησε στην ανεργία?

2) "Κι εμείς πήγαμε μετανάστες στη Γερμανία και την Αμερική"! Αλήθεια, με βάρκες και από κατσικομονοπάτια εισβάλλαμε εκεί ή πήγαμε νομιμότατα? Μήπως πληρώσαμε κι εμείς "δουλεμπόρους" για να πάμε? (Και αν είναι τόσο φτωχοί αυτοί που πληρώνουν 500 και 1000 ευρώ για να... μπούνε στη βάρκα, που τα βρίσκουν τόσα λεφτά, που...
στις χώρες τους ισοδυναμούν με το μέσο ετήσιο εισόδημα? Μήπως τελικά δεν έρχονται οι φτωχότεροι αλλά... οι πιο τυχοδιώκτες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, κύριοι υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ?)

3) "Αν φύγουν οι μετανάστες και πάρουν τις καταθέσεις τους θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα"! Για ποιές καταθέσεις μιλάμε? Ξεχνάνε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ότι οι σφαγές με σπαθιά και τσεκούρια μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας γίνονται για τον έλεγχο των ναρκωτικών και της πορνείας? Μήπως να... ζητήσουμε και από την Κολομβία να αποφυλακίσει και τον Εσκομπάρ να έρθει εδώ να ενισχύσει το τραπεζικό μας σύστημα? Ή μήπως λέει για τα λεφτά της μαφίας, ή για τα "έσοδα" από την εισφοροδιαφυγή και τη φοροδιαφυγή (που μετά τα πληρώνουμε εμείς) ή για το τζίρο! από τα παράνομα CD που αποφέρει στον κάθε "κακόμοιρο" μετανάστη τουλάχιστον 3.000 ευρώ?! Αλήθεια, η γενιά των Ελλήνων των 700 ευρώ πόσες καταθέσεις έχει στην τράπεζα?

4) Και το πιο αμίμητο: "Κι εμείς είμαστε μετανάστες από τη Μικρά Ασία"! Δηλαδή η "εσωτερική μετανάστευση" (οι Έλληνες διώχθηκαν από τα εδάφη τους από τους Τούρκους τα οποία ήταν ελληνικά, σύμφωνα με τη Συνθήκη των Σεβρών που ίσχυε) είναι το ίδιο με την εξωτερική, σε λίγο θα μας πούνε ότι όσοι ήρθαν στην Αθήνα από τα χωριά τους είναι... λαθρομετανάστες!
Δυστυχώς αυτή η προπαγάνδα είναι η γραμμή της παγκοσμιοποίησης και προωθείται στυγνά από το σύστημα (πολιτικοί-δημοσιογράφοι-διαπλεκόμενοι) και τα κόμματα που το υπηρετούν (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ είναι στον κόσμο του...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: