Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

21 Ιουνίου 20.00 Με μεγάλη επιτυχία έγινε η Εθνικιστική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη! Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες στην Πλατεία Ευόσμου!

Δεν πέρασε το σχέδιο τρομοκρατίας και οι απειλές των αναρχοκομμουνιστών

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είχε αναγγείλει εδώ και 15 ημέρες, τηρώντας απόλυτα τα προβλεπόμενα από τον νόμο, συγκέντρωση κατά της ακρίβειας, της κοινωνικής σαπίλας και της διαφθοράς στην πλατεία Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη. Την συγκέντρωση αυτή προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι οργάνωσαν παράνομη αντισυγκέντρωση σε κοντινή απόσταση από την συγκέντρωσή μας, πράγμα που απαγορεύεται από τον νόμο… Παρ’ όλα αυτά και παρ’ όλες τις πράξεις τρομοκρατίας όπως ανακοινώσεις για τοποθετήσεις βομβών σε σπίτια Εθνικιστών και ανοικτές απειλές από το διαδίκτυο την Κυριακή στην πλατεία Ευόσμου οι Χρυσαυγίτες ήταν εκεί.


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και έχοντας φροντίσει από νωρίς να περιφρουρήσουν την πλατεία οι Εθνικιστές περιόρισαν τις ομάδες των λεγόμενων αντιεξουσιαστών στην περιοχή γύρω από το Στάδιο του Αγροτικού Αστέρα. Επρόκειτο κυριολεκτικά για έναν πόλεμο νεύρων από τον οποίο βγήκαμε νικητές. Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες Εθνικιστές βρίσκονται στην πλατεία Ευόσμου κρατώντας τιμημένες Γαλανόλευκες και Εθνικιστικά λάβαρα και ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν πορεία. Θα ακολουθήσει αργότερα νεώτερη ενημέρωση.

ΠΗΓΗ:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: