Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

Ετοιμάζονται για πόλεμο στην Τουρκία

Όπως μας είναι γνωστό,από τις προφητείες του γέροντα Παϊσίου η Τουρκία θα διαμελισθεί.Οι Κούρδοι και οι Αρμένοι θα πάρουν πίσω τα δικά τους εδάφη και τα υπόλοιπα εμείς.Επίσης ο γέροντας Παϊσιος είχε πει τα εξής:
  • "Όλα θα τα δείτε"
  • Οι Τούρκοι δεν έχουν πολύ καιρό ακόμα

Για να δείτε πως για άλλη μια φορά επαληθεύονται οι προφητείες της Ορθοδοξίας σας παραθέτω μια είδηση όπως την έγραψε η εφημερίδα της καθημερινής.:

'Εξι αντάρτες του PKK νεκροί σε μάχη με τον τουρκικό στρατό

Έξι μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σκοτώθηκαν σε μάχη με τον τουρκικό στρατό στη νοτιοανατολική Τουρκία αργά χθες το βράδυ, ανακοίνωσαν σήμερα πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η μάχη ξέσπασε σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Σιίρτ, όταν οι αντάρτες πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από ένα λεωφορείο που μετέφερε μαθητές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές οι μάχες σημειώθηκαν όταν οι στρατιώτες εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα σκοτώθηκαν τουλάχιστον 40 μέλη του PKK και έξι Τούρκοι στρατιώτες σε ανάλογα επεισόδια στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: