Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Η Τζούλια στην Βουλή

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την κυκλοφορία του ΄Β dvd τσόντας έκανε μια δήλωση η οποία με εντυπωσίασε. Δήλωσε : "Οι πολιτικοί ας μην ασχολούνται μ΄ εμένα, αλλά να ασχολούνται με τα χάλια τους! Δεν βλέπετε που κατάντησαν την Ελλάδα;"΄Θεώρω πως είναι μια πολύ καλή δήλωση.

Επίσης θέλω να συμφωνήσω με διάφορα blogs τα οποία αναρωτούνται αν αυτή η δήλωση είναι αρχή για το πολιτικό μέλλον της Τζούλιας;Αν ήρθε η στιγμή να ακολουθήσει τη γραμμή που χάραξε η Τσιτσιολίνα στην Ιταλία;

 Επίσης θέλω να σας αναφέρω αν δε γνωρίζετε ήδη πως η Τζούλια άσκησε μηνυση ένταντι του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , Δημήτρη Παπαδημούλη, για συκοφαντική δυσφήμηση. Πιο αναλυτικά   στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου, ανέφερε την περίπτωσή της και το γνωστό dvd ως «κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής».

Απ' ότι φαινεται οι αριστεριστές ενοχλουνται από την Τζούλια.Μήπως θα έπρεπε να γυρισει η Τζούλια και καμιά με τσόντα με κανέναν σκυλάραπα για να την ανακηρυξουν σε «ηγέτρια» τους ;
 

1 σχόλιο:

Apokalipsis999 είπε...

Λόγω δευτέρου DVD, γίνονονται οι δηλώσεις και η μήνυση στον Παπαδημούλη. Απλά ο μάνατζερ της ο Φουρθιώτης, που τη δασκαλεύει στο τι λέει στα κανάλια, προσπαθεί να κάνει ντόρο για να τα ξανακονομήσουν χοντρά.
Το θέμα είναι το αν ξαναπάνε μπουλουκηδόν οι ηλίθιοι και (ξανα)γοράσουν το DVD! Αν ξανακάνει μεγάλο τζίρο η Τζούλια, τότε καλό μας πνευματικό ύπνο!