Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΧΙ ΡΕΠΟΥΣ(Τ)Η ΜΟΥ ΠΑΛΙ.......


Αυτό το ανθελληνικό προϊόν (Ρεπουση) της νέας τάξης, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ από τα τοξικά απόβλητα της πολίτικης ...(από καθηγήτρια γαλλικών γυμνάσιου μεταλλάχτηκε σε ιστορικό!!!και διορίστηκε στο πανεπιστήμιο μετά την συγγραφή του βιβλίου της ντροπής) ώστε να καταστεί καρκίνος για την ελληνική παιδεία, ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ.

Σε άρθρο της στα ΝΕΑ ( κλικ ) και αναφερόμενη στις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις στην Κύπρο ΛΕΕΙ οτι τα παιδιά ΔΕΝ πρέπει να θυμούνται την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και να αγωνίζονται για την επιστροφή της πατρίδας τους στην πρότερη της εισβολής κατάσταση, ΔΕΝ πρέπει να θυμούνται τον ξεριζωμό των Ελληνοκυπρίων από τα σπίτια τους και να διεκδικούν την επιστροφή τους σε αυτά,ΔΕΝ πρέπει να λογαριάζουν τους χαμένους ανθρώπους για αγνοούμενους και να μην αναγνωρίζουν τα τετελεσμένα.!!!!

Η ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ δεν σταμάτησε την ανθελληνική της προπαγάνδα και ...>>>

για άλλη μια φορά υποστηρίζει ότι όχι μόνο:ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑ!!!! αλλά υπήρξαν και ΘΥΤΕΣ!!!

Στην συνεχεια του αρθρου και ενω απο την μια μερια πρεπει να ξεχασουμε τα αισχη των τουρκων ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεχνανε οσα η Κυπρος προκάλεσε στους Τουρκοκυπρίους για να εθνοκαθάρει !!!!!τη Μεγαλόνησο από το «σύνοικον» στοιχείο. Όσα προηγήθηκαν της τουρκικής εισβολής!!!!. Όσα καλύπτει η οδύνη της τραγωδίας. Όσα κρύβουν τα ομαδικά μνήματα.!!!!! (δηλαδή κατηγορεί τους Ελληνοκυπρίους για γενοκτονία ...)

Στο τέλος όπως είναι αναμενόμενο η Ρεπούση υπερασπίζεται με πάθος την απόφαση της κυβέρνησης Χριστόφια για την διαπολιτισμική εκπαίδευση στα Κυπριακά σχολεία που έχει στόχο τον αφελληνισμό της Ελληνικής παιδείας στο νησί και ΥΒΡΙΖΕΙ τους διαφωνούντες......

αντί άλλου σχολίου θα δανειστώ μια φράση από τον Α.Αινσταιν (εάν δεν την έχει πάρει και αυτή από άλλον!!!)
Δυο πραγματα ειναι απειρα, το Συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια. Και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το Συμπαν....


http://enantion-olwn.blogspot.com/2008/09/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: