Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Η πάγια και αγαπημένη συνήθεια των δημοσιογράφων, στο όνομα του “πλουραλισμού” και της πολυπολιτισμικότητας να κατασυκοφαντούν τους εθνικιστές, έχει πλέον φτάσει στα όρια της παράνοιας

Όλα τα είχαμε ακούσει από τα αστικά ΜΜΕ, αλλά μπορούμε να πούμε πως αυτή τη φορά, εκείνα της Πάτρας πρωτοτύπησαν στη λασπολογία. Διαβάζουμε λοιπόν τα παρακάτω στην τοπική εφημερίδα “Ημέρα”: “8-9-08 Άλλο και τούτο! Για να προβοκάρουν κάποιοι τους κατοίκους της οδού Ευρώτα που αγωνίζονται για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, καθώς έχει μετατραπεί σε κόλαση από τον καταυλισμό των προσφύγων, διέδωσαν ότι φέρνουν στην Πάτρα μέλη της «Χρυσής Αυγής» για να δημιουργήσουν ρατσιστικά επεισόδια. Εκτός του ότι δεν έχουν το Θεό τους, είναι και επικίνδυνοι. Μάλλον αυτοί που διαδίδουν αυτές τις αθλιότητες, θέλουν τους Χρυσαυγίτες στην Πάτρα.” Παρόμοιες “πληροφορίες” δημοσιεύθηκαν και σε άλλες εφημερίδες, όπως και έτυχαν ιδιαίτερης προβολής από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η πάγια και αγαπημένη συνήθεια των δημοσιογράφων, στο όνομα του “πλουραλισμού” και της πολυπολιτισμικότητας να κατασυκοφαντούν τους εθνικιστές, έχει πλέον φτάσει στα όρια της παράνοιας.Κάτι το θετικό μάλλον, αφού ο κάθε σώφρον πολίτης εύκολα μπορεί να κατανοήσει ότι τα όσα του πασάρουν οι πλουτοκράτες δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά ακατάσχετη μπουρδολογία.
Στις κίτρινες φυλλάδες και δελτία ειδήσεών τους, παρουσιάζουν το νόμιμο πολιτικό σχηματισμό το Λαϊκό Σύνδεσμο “Χρυσή Αυγή” σαν να πρόκειται για εταιρία security, την οποία καλούν οι διάφοροι τυχάρπαστοι όταν έχουν κάποιο πρόβλημα το οποίο δε μπορεί ή δε θέλει να επιλύσει η αστυνομία. Αν και ανώφελο, οφείλουμε να τους πληροφορήσουμε πως η “Χρυσή Αυγή” δεν είναι, ούτε και επιθυμεί να γίνει υπεύθυνη για την τήρηση της τάξης σε αυτό το αστικοδημοκρατικό καθεστώς και ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων καθώς και η συκοφαντική δυσφήμιση αποτελούν αμφότερα, ποινικά αδικήματα.
Αδυνατώντας να στραφούν αυτή τη φορά ενάντια στο κοινό αίσθημα, το οποίο απαιτεί την άμεση απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την Πάτρα, προσπαθούν να το κατευνάσουν και να το καταστήσουν ακίνδυνο δαιμονοποιώντας τον εθνικισμό και το μοναδικό πολιτικό φορέα του, στην Ελλάδα. Έτσι πλέον, τονίζουν τη σημασία δημιουργίας “Κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών” έξω από την πόλη της Πάτρας, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι περίοικοι αλλά και για να μην δυσανασχετούν οι “ευυπόληπτοι και πάντα αντιρατσιστές” συμπολίτες μας, όταν πίνουν τον καφέ τους κοντά στο λιμάνι. Προφανώς, ούτε λόγος να κλείσουν τα σύνορα και να απελαθούν οι παράνομοι αλλοδαποί, αντιμετωπίζοντας ουσιαστικά το πρόβλημα και αποφεύγοντας την μετάστασή του (αν και ιατρικός ο όρος, θαρρούμε πως ταιριάζει “γάντι” στην προκειμένη περίσταση) στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.
Επιπρόσθετα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς πάντα ήμασταν στην Πάτρα, δίπλα στους συμπολίτες μας που υποφέρουν, δίχως όμως τυμπανοκρουσίες και χωρίς φυσικά να ακολουθούμε εντολές τυχάρπαστων πολιτών - “πληροφοριοδοτών”. Επίσης, όσο και να μιλούν “για εμάς χωρίς εμάς”, είμαστε απολύτως πεπεισμένοι πως όταν αποφασίσουμε να δράσουμε ανοιχτά, θα αποκρύψουν απόλυτα το γεγονός, ως είθισται στη δημοκρατία τους.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε τον αριθμό επικοινωνίας του πυρήνα “Χρυσής Αυγής” Πάτρας, για τον κάθε ενδιαφερόμενο εθνικιστή που επιθυμεί να συσπειρωθεί στις τάξεις μας και να δράσει υπέρ του Αγώνος μας. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983367911

χρυσή αυγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: