Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Όπως θα θυμάστε, πριν λίγα χρόνια στην μικρή αφρικανική χώρα της Ρουάντα, είχαμε μια εθνοκάθαρση τεραστίων διαστάσεων. Τούτσι εναντίον Χούτου. Μαύροι όλοι τους και πιθανότατα, εξίσου φτωχοί. Ζούσαν μαζί επί δεκαετίες, ήταν γείτονες, είχαν συνάψει μικτούς γάμους. Και όμως. Αποφάσισαν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους αλληλοσφαζόμενοι. Σε αυτόν τον λυσσαλέο αγώνα, χρησιμοποιήθηκαν τσεκούρια, σπαθιά, σκεπάρνια και χατζάρια. Τυπική αφρικανική διένεξη. Εκεί που είχαμε πιστέψει ότι τέτοιες σκηνές βίας και πρωτογονισμού, δεν θα τις ξαναβλέπαμε, ήρθε η πραγματικότητα να μας διαψεύσει. Η πολυπολιτισμική πραγματικότητα για να είμαστε ακριβείς. Οι μαύροι ξαναέβγαλαν τα τσεκούρια και τα χατζάρια, μόνο που δεν βρισκόντουσαν πια στην Αφρική, αλλά στην Ευρώπη και μάλιστα στην Ελλάδα μας.
Μιλάμε φυσικά για την συμπλοκή της Ομόνοιας στις 29/8 όπου 100 αφρικανοί λαθρομετανάστες, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας ενεπλάκησαν σε αγώνα αλληλοεξόντωσης, για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών. Μόνο από τύχη δεν είχαμε νεκρούς. Αυτή την φορά. Προκύπτει λοιπόν, ότι αυτοί, κουβάλησαν τον πολιτισμό της Αφρικής μαζί τους, όταν μπούκαραν στην πατρίδα μας. Έχουν άδικο οι ψευτοπροοδευτικοί, όταν λένε ότι οι λαθρομετανάστες ήρθαν εδώ χωρίς να έχουν τίποτα. Είχαν. Είχαν θράσος, ιδέες για παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες και τη διάθεση να κάνουν ότι χρειαστεί για να πετύχουν σ’ αυτές. Όσο για τα ναρκωτικά, εκεί ειδικά, βρήκαν την κλίση τους. Δείξτε μου, αν μπορείτε, έναν αφρικανό χρήστη. Μπορώ να σας δείξω δεκάδες εμπόρους και διακινητές.
Με τέτοια «προσφορά» στην ελληνική οικονομία, θα συμφωνήσετε και εσείς ότι πραγματικά είμαστε «τυχεροί» που οι μαύροι αυτοί, επέλεξαν να γίνουν οι «νέοι συμπολίτες» μας, που θα έλεγε και ο Πάκης ο Παυλόπουλος. Τώρα για μια «άτυχη στιγμή» να αλλάξουμε τις ανθρωπιστικές ιδέες μας; Όπως έχουν πει και μέσα στη Βουλή οι υπουργοί της, η Ν.Δ. έχει μεταναστευτική πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτόν τον «φουκαρά» που θέλει μια καλύτερη ζωή. Και τη θέλει εδώ, μαζί μας. Δηλαδή, όχι μαζί με όλους μας, στην Εκάλη και στην Βουλιαγμένη που μένουν οι υπουργάρες μας. Αλλά στην Κυψέλη, στα Πατήσια, στο Αιγάλεω. Μαζί με τον λαουτζίκο. Μάλλον η άτυχη στιγμή ήταν όταν κέρδισε η Ν.Δ. τις εκλογές…
Μια που αναφερθήκαμε στην προσφορά των αφρικανών στην οικονομία μας, να πούμε ότι αυτή είναι σχεδόν μηδενική, ακόμα και από αυτούς που δουλεύουν νόμιμα και πληρώνουν εισφορές. Επειδή πολλά ακούγονται από τους αυτόκλητους προστάτες των λαθρομεταναστών, που λένε τα ψέματα τους δημιουργώντας εντυπώσεις, παραθέτουμε συγκεκριμένα νούμερα. Όχι τίποτα άλλο, απλά να ξέρουμε ποιος πληρώνει τον λογαριασμό. Από τους πίνακες του ΙΚΑ, για το 2006, προκύπτει ότι ο μέσος Έλληνας ασφαλισμένος καταβάλει μηνιαίες εισφορές 288,6 ευρώ. Λίγο πάνω από 4.000 ευρώ το χρόνο. Αντίστοιχα, ο μέσος Νιγηριανός ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, πληρώνει 65,2 ευρώ το μήνα! Μόλις το 22,6% των εισφορών των Ελλήνων! Αυτό δεν είναι «συνεισφορά των μεταναστών στην κοινωνική ασφάλιση», είναι κοροϊδία και κλοπή εις βάρος των Ελλήνων. Οι Έλληνες πληρώνουν σχεδόν το 90% των εισφορών του ΙΚΑ και όμως, τα κρατικά νοσοκομεία είναι γεμάτα αλλοδαπούς, που κάνουν αφειδώς χρήση της δωρεάν Υγείας. Εφόσον οι μετανάστες συμβάλλουν με 10% στις εισφορές της κοινωνικής ασφάλισης, δεν είναι λογικό να τους διαθέτουμε και το 10% των πόρων του Ε.Σ.Υ., σε κρεβάτια, εξετάσεις, γιατρούς, κλπ; Το 10% ΜΟΝΟ.
Επανερχόμαστε στο πρωτοφανές περιστατικό της Ομόνοιας. Φανταστείτε τι θα είχε γίνει αν κάτι ανάλογο συνέβαινε σε κράτος με σοβαρή κυβέρνηση. Ας πούμε, μεγάλων διαστάσεων συμπλοκή μαύρων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Ρώμης. Την άλλη μέρα, η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι θα είχε ξεκινήσει τις απελάσεις αφρικανών, με συνοπτικές διαδικασίες, μέχρι να αδειάσει εντελώς η Ιταλία από μαύρους μετανάστες. Κατανοούμε τα προβλήματα. Οι ναρκομανείς θα χάσουν τους προμηθευτές τους, οι πόρνες τους νταβατζήδες τους, οι αδελφές τους… στενούς τους φίλους και η νεολαία τα πειρατικά cd και dvd. Τι να γίνει… Μάλλον η Ιταλία και η κάθε χώρα, θα μπορούσε να επιζήσει και χωρίς αυτά. Δεν θα κλείσει κανένα εργοστάσιο, ούτε θα μείνουν τίποτα φρούτα και λαχανικά αμάζευτα στα χωράφια.
Μόνο στην Ελλάδα δεν τρέχει τίποτα, μόνο εδώ θα αγνοούσαμε τα πρώιμα μεν, αλλά ολοφάνερα σημάδια αφρικανοποίσης της χώρας και μετατροπής της Αθήνας σε τριτοκοσμική megacity. Βλέπετε, η Ελλάδα έχει πέσει θύμα… απαγωγής από συμμορία αδίστακτων πολιτικάντηδων που απαιτούν συνεχώς και νέα λύτρα. Τόσα, γιατί «παντρεύω την κόρη μου». Τόσα, γιατί θέλω να αλλάξω σκάφος. Τόσα, για να ανοίξω μπουτίκ στην ερωμένη μου. Τόσα, για να πάρω Καγιέν του μικρού και πάει λέγοντας. Μπροστά τους ο Παλαιοκώστας μοιάζει μαθητής του Δημοτικού, που έπεσε σε διαγωγή κοσμία για ένα κουλούρι με τυρί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: