Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ
Σχετικά με την ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά των γραφείων μας τη Τετάρτη 23 Ιουλίου,από την εφημερίδα "Στόχος" εκδόθηκε και αποστέλεται το κάτωθι:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς: 1.Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. 2.Γραφεία Τύπου
Την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 6η απογευματινή, τα γραφεία της εφημερίδας μας δέχτηκαν εμπρηστική επίθεση απο συγκροτημένη ομάδα κουκουλοφόρων με αποτέλεσμα μεγάλες υλικές καταστροφές που δεν απασχόλησαν όμως την επικαιρότητα έτσι όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε. Προφανώς εντάξατε το γεγονός σε μια λογική την οποία αδυνατούμε να κατανοήσουμε, που σας υπέβαλλε ότι δεν αποτελεί είδηση μετά τους τόσους εμπρησμούς βιβλιοπωλείων ενός συγκεκριμένου χώρου, άλλος ένας εμπρησμός.
Είμαστε αναγκασμένοι σήμερα με στοιχεία που δεν χωρούν αμφισβήτηση, να σας αποδείξουμε ότι αυτή η λογική σας κατέρρευσε. Αφού η προαναφερθείσα επίθεση ήταν ΕΝΟΠΛΗ και οργανωμένη στα πλαίσια ζωντανών τρομοκρατικών οργανισμών. Αν και πάλι αυτό δεν αποτελεί για εσάς στοιχείο της ενημέρωσης, τότε ευχόμαστε ολόψυχα να δεχτείτε σύντομα και σεις, στα δικά σας γραφεία, ανάλογες επισκέψεις μήπως και αναθεωρήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: