Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΝΔΡΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ

Ο πρώτος «άνδρας που έμεινε έγκυος» στον κόσμο, ο Τόμας Μπίτι, φωτογραφήθηκε με το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο πριν από τρεις εβδομάδες. Ο 34χρονος Μπίτι, που γεννήθηκε γυναίκα, αλλά στη συνέχεια έκανε αλλαγή φύλου και έγινε άνδρας, γέννησε στις 28 Ιουνίου ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Σούζαν Τζουλιέτ.

Η σύλληψη έγινε με εξωσωματική γονιμοποίηση, σε νοσοκομείο του Μπεντ, στο Όρεγκον. «Η Σούζαν είναι ένα θαύμα! Επιτέλους είμαστε η οικογένεια που ονειρευόμαστε», δήλωσε ο Μπίτι στο περιοδικό People, στην πρώτη συνέντευξη που δίνει αφότου γέννησε το κοριτσάκι. «Είναι τόσο πολύτιμη, δεν μπορώ να την αποχωριστώ. Είναι καλόβολη, γλυκιά και έξυπνη.

Το να την κρατάς είναι το πιο ωραίο συναίσθημα στον κόσμο», δήλωσε ο Τόμας Μπίτι. Το περιοδικό γράφει ότι ο πατέρας και το νεογέννητο κοριτσάκι είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο σπίτι της οικογένειας, η σύζυγος του Τόμας Μπίτι, Νάνσι, θηλάζει το νεογέννητο, ενώ ο πατέρας, Τόμας, τους κρατά συντροφιά και παρακολουθούν όλοι μαζί τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: