Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Οι «Ιούδες» της Παγκοσμιοποίησης συνέλαβαν τον Σέρβο Εθνικό Ηγέτη Κάρατζιτς

Η νέα κυβέρνηση του Βελιγραδίου που στηρίζεται και στους κομμουνιστές έδωσε το πράσινο φως για την σύλληψη Κάρατζιτς - Ας γνωρίζουν οι αμερικανοσιωνιστές και οι υποτακτικοί τους ότι τίποτε δεν τέλειωσε στην Σερβία, τίποτε δεν τέλειωσε ακόμη στην Χερσόνησο του Αίμου!

Για μια ακόμη φορά οι μπολσεβίκοι έδειξαν το πολιτικό τους ήθος… Το κόμμα που ίδρυσε ο ίδιος ο Μιλόσεβιτς, τον οποίο κατ’ ουσία δολοφόνησε το διεθνές δικαστήριο της Χάγης, αρνήθηκε ως γνωστόν την συνεργασία με τους Εθνικιστές και στηρίζει την κυβέρνηση των λεγόμενων φιλοευρωπαίων του Τάντιτς. Η πρώτη εντυπωσιακή ενέργεια αυτού του συνασπισμού ήτανε η σύλληψη από τα κοράκια της «παγκοσμιοποίησης» του Σέρβου εθνικού ηγέτη Κάρατζιτς! Όπως έγινε γνωστό ο καταζητούμενος επί 13 χρόνια πρώην ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας την περίοδο του πολέμου (1992-1995) διέθετε πλαστά έγγραφα στο όνομα Ντράγκαν Ντάμπιτς και κατοικούσε στη συνοικία Νέο Βελιγράδι.
Με λευκή γενειάδα, μακριά σπαστά μαλλιά και γυαλιά, πλαστή ταυτότητα και την «ιδιότητα» του πρακτικού εναλλακτικής ιατρικής σε ιδιωτική κλινική ζούσε και κυκλοφορούσε στο Βελιγράδι ο συλληφθείς Ράντοβαν Κάρατζιτς.

Ο υπουργός της σερβικής κυβέρνησης αρμόδιος για τη συνεργασία με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία ICTY και ο γενικός εισαγγελέας αρμόδιος για εγκλήματα πολέμου επέδειξαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στους δημοσιογράφους φωτογραφία που δείχνει έναν αγνώριστο Κάρατζιτς, πολύ αδυνατισμένο, με μακριά λευκή γενειάδα και μακριά σπαστά μαλλιά.

Ο γενικός εισαγγελέας δήλωσε πως σύλληψη του Κάρατζιτς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας «χωρίς κανένα πρόβλημα» και δίχως τη συμμετοχή ξένων μυστικών υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Σερβίας λειτούργησαν σε απόλυτη μυστικότητα, παρακολουθώντας τον Σερβοβόσνιο πρώην ηγέτη αρκετές εβδομάδες προτού τον συλλάβουν.

Παράλληλα, ανέφερε πως δόθηκε δικαστική εντολή για τη μεταφορά του 63χρονου Κάρατζιτς στη Χάγη προκειμένου να λοδοτήσει για εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία για τη σφαγή του 1995 στη Σρμπρένιτσα. Η έκδοση θα προχωρήσει όταν εξεταστεί και η έφεση που προτίθεται να καταθέσει ο συνήγορος υπεράσπισης του Ράντοβαν Κάρατζιτς.
Κατά τη συνέντευξη Τύπου επισημάνθηκε πως δεν μπορούν να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση της Δευτέρας -κατά την οποία ο Κάρατζιτς δεν προέβαλε αντίσταση- ώστε να μην διακινδυνεύσουν οι προσπάθειες για τη σύλληψη του Ράτκλο Μλάντιτς.

Είναι προφανές ότι οι υπόδουλες στην «παγκοσμιοποίηση» κομμουνιστικοκαπιταλιστικές πολιτικές δυνάμεις που κυβερνούν σήμερα την Σερβία απέφυγαν να δώσουν λεπτομέρειες για την σύλληψη για να καλύψουν τους καταδότες τους.

Είναι βέβαιο ότι ο Κάρατζιτς θα σταθεί όρθιος και περήφανος απέναντι στην παγκόσμια τυραννία όπως υπερήφανος στέκεται στα δεσμά του και ο Βόιτσλαβ Σέσελι, ο οποίος όπως γνωρίζουν οι παλαιότεροι είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στην Χρυσή Αυγή.

Ας γνωρίζουν οι αμερικανοσιωνιστές και οι υποτακτικοί τους ότι τίποτε δεν τέλειωσε στην Σερβία, τίποτε δεν τέλειωσε ακόμη στην Χερσόνησο του Αίμου!

1 σχόλιο:

σίβυλλα είπε...

Λευτεριά στον ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/07/blog-post_3981.html

Λευτεριά στον ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ
Libertà per Radovan Karadžić
Freedom for Radovan Karadžić
Liberté pour Radovan Karadžić
Libertad para Radovan Karadžić
Freiheit für Radovan Karadžić
Свобода для Radovan Karadžić

ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
BALCANI SENZA BASI E AMERICANI
BALKANS WITHOUT BASES NATO AND AMERICANS
LES BALKANS SANS BASES OTAN ET AMÉRICAINS
BALCANES SIN LAS BASES OTAN Y LOS AMERICANOS
BALKAN OHNE UNTERSEITEN NATO UND AMERIKANER
БАЛКАНЫ БЕЗ НАТО И АМЕРИКАНЦОВ ОСНОВАНИЙ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ
NO ΑΛ FASCISMO E IMPERIALISMO
NO IN THE FASCISM AND THE IMPERIALISM
PAS DANS LE FASCISME ET L'IMPÉRIALISME
NO EN EL FASCISMO Y EL IMPERIALISMO
NICHT IM FASCHISMUS UND IM IMPERIALISMUS
НЕ В ФАШИЗМЕ И ИМПЕРИАЛИЗМЕ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ