Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Η Ντούβλη και ο Εντοργάν

Μπορεί να αναρρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα 2 πρόσωπα μεταξύ τους αλλά όπως θα δείτε έχουν σχέση και μάλιστα μεγάλη. Σημερα έστειλα στην εκπομπή ΓΕΓΟΝΟΤΑ ένα μηνυμα στο οποιο έγραφα "οτι η ημερομηνία τηςκυκλοφορίας της τσοντας της Ντουβλη δεν ειναι τυχαία αλλά ήταν προμελετημένη εδώ και αρκετό καιρό ώστε να πέσει παράλληλα με τον ερχομό του Εντοργάν στην Αθήνα. Επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε ο κόσμος να αποχαυνωθεί με την Ξεβράκωτη την Μαριάνα"

  Επίσης θέλω να ευχαριστησω τους παρουσιαστες της εκπομπής Γεγονότα στο Τηλεάστυ που μου διάβασαν στον αέρα το μηνυμά μου.

 Ο περισσότερος κόσμος ξέρει ότι αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσει η τσόντα της Ντούβλη, ήδη στο youtube κυκλοφορεί κάποιο κομμάτι από αυτην. Πόσοι όμως ξέρουν ότι αυριο ο Εντοργάν θα ρθει με άδεια χέρια και θα φυγει παιρνοντας μαζί του όλο το Αιγαίο;

 Για αφυπνισθείτε  σας παρακαλώ!
Δε λέω:
Ωραία Γκόμενα η Ντούβλη, αλλά η Λευτεριά είναι ωραιότερη. Και αν δεν έχεις μεθαυριο το αιγαίο στην κατόχη σου που θα πας καημένε αποχαυωμένε Έλληνα.


ΥΓ: Γυρω στις 10 ανέβηκε αυτο το βιντεο στο youtube, που δειχνει την τσόντα της Ντουβλη.

και απαριθμεί 350 επισκέψεις. Καταλαβαινετε τι υπνο θα ριξει ο κοσμάκης τιςεπόμενες ωρες

7 σχόλια:

ΤΣΟΝΤΑΔΟΡΟΣ είπε...

Εγώ πάντως το πολύ μια φορά θα το δω το dvd αν και έχω τσοντο site. Σε αυτο θα συμφωνησω που λές για τον εντοργάν. Έχεις απόλυτο δικιο.

Για να πας διακοπες στη μυκονο πρέπει να ναι και Ελληνική πάνω απ΄ολα.

COSTANTINOS είπε...

εδω καραβια χανονται θεοδωρε παλιοβαρκες που πατε
ολες οι ξανθιες το εριξαν στην τσοντα ?τη πραμα ειναι αυτο

ΤΣΟΝΤΑΔΟΡΟΣ είπε...

βρηκα link για download της τσόντας
http://mounikaipoutsa.blogspot.com/2010/05/download.html

Ἀχιλλεῦς είπε...

ok Τσονταδορε θα την αναβάσουμε και στο blog μας την τσόντα.

Apokalipsis999 είπε...

Δυστυχώς για την κυβέρνηση, το DVD της Ντούβλη δεν θα μπορέσει να επισκιάσει τίποτα! Δίοτι αφενός η Ντούβλη δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα, και αφετέρου ήδη το έργο το ξανάδαμε από την Αλεξανδράτου!
Εδώ επίκειται εθνική μειοδοσία και το μ... χτενίζεται!!! Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε!!!

Ἀχιλλεῦς είπε...

Μακάρι φίλε ο κόσμος απλά να την δει μια φορά την τσόντα(και καθόλου αν γινεται) και να μην ασχοληθεί παραπάνω. Αλλά όπως είδα τα τορεντάδικα έχουν πέσει από τα πολλά downloads.

Ας μου απαντησει κάποιος και σε αυτη την ερώτηση:
«Το dvd της Ντουβλη δεν ηταν σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει στις 16 μάη»;

Apokalipsis999 είπε...

Φίλε η Ντούβλη δεν είναι τόσο «όνομα» όσο έκαναν όνομα τη Τζούλια. Γι' αυτό και δεν θα κάνει τόσο ντόρο όσο τη DVD της Τζούλιας.

Δεν είναι τόσο στημένη η ημερομηνία κυκλοφορίας του DVD. Μετά λόγου γνώσεως στο λέω. Απλά έγινε μια προσπάθεια να το διαφημίσουν πριν βγει και γι' αυτό άργησε.!