Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

πριν λίγο έσκασε βόμβα στον Κορυδδαλό, σε πολυκατοικία απέναντι απο τις φυλακές.
Ανανεωμένο: Η Βομβα ηταν πολύ δυνατή και ο θορυβος ακουστηκε σε μεγάλη απόσταση. Υπήρξε μαλιστα και πρειδοποιητικο τηλεφωνημα στην ελευθεροτυπία και στο Αλτερ.
Ανανεωμένο: Η αστυνομία απόμακρυνε τον κοσμο από την περιοχή, ενω προειδοποιεί πως υπάρχει κινδυνος και για δευτερη εκρηξη!

Συνδεθειτε στο άλτερ οπου στην εκπομπή του Ταρζάν θα δειτε αποκλειστικά βιντεο από την εκρηξη

Προσφατο: Μπράβο στους τρομοκράτες. ¨αντε να έχουμε και κανένα θυμα πάλι. Δεν μας φτανουν ηδη τα 4 που είχαμε θέλουμε και άλλα;Προς το παρον μετρουμε έναν τραυματία αλλά ευτυχως ελαφρα. Ελπιζουμε , να μην υπάρξει κατι χειρότερο αν και ευτυχως ειναι λιγο δυσκολο γιατι η αστυνομια είχα κάνει καλά την δουλειά πιο μπροστά

Επίσης σημειωθηκαν πολές υλικές ζημιές υψηλου κοστους.
 Ποιος θα τις πληρωσει πάλι αυτές;


    Η βόμβα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας είχε τοποθετηθεί σε κάδο απορριμμάτων μεσα σε σακου βιαζ, δίπλα στον τοίχο των παλιών γυναικείων φυλακών που πλέον δεν λειτουργούν.

Δειτε εδω το εκτακτο δελτιο του αντ1

Εδω η εικονα από το σημείο που σημειωθηκε η εκρηξη

Σύμφωνα με πληροφορίες (www.newsblog.gr) υπάρχει και άλλο τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό που έχει τοποθετηθεί στη Νέα Σμύρνη.



ΕΝΗΕΡΩΣΗ: Η ειδηση έχει κάνει τον γυρο του Κοσμου ηδη. Πολλά ξενα site έχουν κανει αναφορά σε αυτη την πανισχυρη έκρηξη.


Συγχαρητηρια στους δημοσιοκάφρους: Βρηκαν τους ένοχους πριν καλα-καλά ακομα τους ανακλυψει η αστυνομία. Χρυσαυγιτες την έβαλαν την βομβα και ειχαν στοχο λαθρομεταναστες εντος τν φυλακών!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειστικο!
Η Εκρηξη ηταν παρα πολυ μεγαλη διοτι ο κροτος ακουστηκε στην Κυψελη!!!
Τουλαχιστον εγω το ακουσα εδω που ειμαι (Κυψελη).
Ευχαριστουμε για την Αμεση Ενημερωση σας!