Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΑΓΟΣ

Θυμάμαι , πριν κανένα μήνα πως η διαφορά ανάμεσα στο βάζελο και τον Ολυμπιακό ήταν στους 8. Όμως ο Παναθηναικός δεν είναι ούτε γεννημένος πρωταθλητής ούτε εθισμένος να βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι άρχισε να ζαλίζεται και η διαφορά να μειώνεται ολοένα και περισσότερα.

Ο Παναθηναικός πήγε να παίξει στην Τούμπα  πιστεύοντας πως είχε σίγουρη την νίκη εφ' όσον οι ίδιοι οι ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ θεωρούσαν πως αν έχανε ο ΜΠΑΟΚ θα ήταν καλό για το ποδόσφαιρο διότι θα ήταν πολύ πιθανό να πάρει κάποια άλλη ελληνική ομάδα(παναθηναικός) το πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι στην τούμπα ήταν σκέτη τσόντα στην οποία μέχρι και ο Γκουσγκούνης θα ήθελε να πρωταγωνιστούσε. Ο Βάζελος είχε τόν έλεγχο του παιχνιδιού (μες στην Τούμπα) αλλά λόγω υπερβολικής σιγουριάς πως το είχε το παιχνίδι δεν κατάφερνε να ευστοχήσει στο τέρμα του Χαλκιά. Από την άλλη ο ΜΠΑΟΚ βγήκε ελάχιστες φορές στην επίθεση και σημείωσε 2 τέρματα. Τέλος πάντων, δε θα μείνω άλλο στο ματς καθώς όπως είχα γράψει και τις προάλλες δεν μας ενδιαφέρει ούτε ο ΜΠΑΟΚ ούτε η αλογοτροφή παρα μόνον να νικάει ο Θρύλος. Είδατε αγαπητοί μου αδερφοί, είχαμε την ευκαιρία να ξαναπατούσαμε κορυφή αλλά στραβοπατήσαμε χτες στο Ηράκλειο. Δεν πειράζει όμως! Θα την ξαναπατήσουμε την κορυφή στις 21 Μαρτίου του 2010 ,η Νέα Λεωφόρος γαρ Εγγυς!

ο Λαγός φέρεται αλαζονικά και η αλαζονεία τιμωρείται απο αρχαιοτάτων χρόνων

ΥΓ:  Μετά τη σημερινή νιικη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΟ ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε όμως πρώτοι λόγω των 2 εκτός έδρας γκολ που σημειώσαμε στη Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: