Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008

ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν καταλάβατε καλά ΠΡΟΔΟΤΕΣ...εδώ θα μείνω μέσα στη γούβα μου για να ξέρουν που θα με βρουν θαμμένο.

Αλβανικό κόμμα στην ΕΛΛΑΔΑ, προαναγγείλουν τις τελευταίες ημέρες ορισμένα ΜΜΕ, ενώ την ίδια ώρα όλα τα άλλα συνεχίζουν την ακατάπαυστη μπουρδολογία με θέματα που…απλά βολεύουν στη συνεχόμενη ύπνωση.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βλέπει κάποιος όταν ξεκινάει μια προσπάθεια τέτοιας βαρύτητας ή βεληνεκούς από κάποιους, είναι το αν αυτή η επερχόμενη ενέργεια κρύβει κινδύνους όσον αφορά τα εθνικά συμφέροντα, αν οικονομικά βλάπτει, όπως επίσης τι διακυβεύεται πίσω από αυτή την ενέργεια με σκοπό να «ακτινογραφήσεις» το μέλλον.

Αλήθεια…υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο σε άλλο κράτος του πλανήτη;

Σε ποιο κράτος του πλανήτη εισέβαλαν 1.500.000 – 2.000.000 άνθρωποι ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη διπλανή χώρα, έκατσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε αυτή τα πρώτα χρόνια, αργότερα απόχτησαν τα απαραίτητα έγγραφα ορισμένοι από αυτούς, και μετά από 15 – 20 χρόνια έχουν την απαίτηση της εισόδου στο κοινοβούλιο αυτής; Σε κανένα…

Ποια η χρησιμότητα της σύστασης ενός Αλβανικού κόμματος στη δική μας κούρσα της διεφθαρμένης πολιτικής σκηνής;

Μήπως επρόκειτο αυτή να γίνει με σκοπό να μας θυμίσουν οι «φίλοι» γείτονες πως μπορούν να είναι περισσότερο διεφθαρμένοι από τους δικούς μας πολιτικούς; Δεν χρειάζεται το…ξέρουμε.

Μήπως έχουν σκοπό με αυτή τη κίνηση να προστατέψουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των εδώ μέχρι και πρότινος παράνομων συμπατριωτών τους, που συνεχίζουν να ανεβάζουν την εγκληματικότητα, συνεχίζουν να προκαλούν και να δημιουργούν συνθήκες «γκέτο» στις Ελληνικές συνοικίες; Επίσης δεν χρειάζεται, αρκετά σας ανεχτήκαμε ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

Μήπως θα ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια στην αρχή φιλικά ώστε να αποδειχτεί πως άδικα οι φασίστες, οι εθνικιστές, αυτοί οι κακοί άνθρωποι, θα βοούν και θα αντιδρούν, και αργότερα αυτή η προσπάθεια θα πάρει τη μορφή του σκουληκιού που υπόγεια θα «τρώει» και θα υποθάλπει, με σκοπό την επίτευξη του βρωμερού στόχου τους, που δεν είναι άλλος από την εθνική κυριαρχία της χώρας μας; Σας ξέρουμε φιλότουρκοι, δεν είσαστε καινούριοι. Είμαστε εδώ και σας περιμένουμε.

Υπάρχουν συνένοχοι σε αυτή την ενέργεια κύριοι και θα γίνουν αριθμητικά περισσότεροι όταν αυτή θα πάρει «σάρκα και οστά».

Οι πρώτοι συνένοχοι θα είναι οι πολιτογραφόμενοι σαν Έλληνες «προοδευτικοί» που βλέπουν πάντοτε με συμπάθεια το κάθε τι ανθελληνικό. Θα δώσουν βροντερό παρόν τότε στα τηλεοπτικά παράθυρα – που κρίμα δεν βρίσκονται σε ύψος – ώστε να διατρανώσουν πως όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη ψήφο αλλά και στην είσοδο του Ελληνικού κοινοβουλίου. Το ΑΛΛΟΘΙ; το Ελληνικό κόμμα στη Βόρειο Ήπειρο με το όνομα «Ομόνοια». Από την άλλη θα πρέπει να μας εξηγήσουν τότε οι εθελοντές ΠΡΟΔΟΤΕΣ πως θα δέσουν το πληθυσμό που ζει και ζούσε ανέκαθεν στη Βόρειο Ήπειρο έχοντας σπίτια και περιουσίες, με το πληθυσμό που απλά μετά τη κατάρρευση του κουμμουνισμού εισέβαλε – γιατί αυτό έκαναν – παράνομα στη διπλανή χώρα και μετά απόχτησαν περιουσίες;

Οι δεύτεροι θα είναι οι δήθεν πατριώτες πολιτικοί μας που ΔΕΝ θα έχουν προβλέψει τη κατάργηση ή την αλλαγή του σχετικού νομικού πλαισίου που επιτρέπει τέτοιες ενέργειες. Και αυτό γιατί; Γιατί απλά ποντάρουν πως οι «εισαγόμενοι ψηφοφόροι», γνωστοί απάτριδες αλλά και με έλλειψη παιδείας είναι το κατάλληλο όχημα που θα τους φέρει στην εξουσία. Θα υπάρξουν δυσκολίες κύριοι Έλληνες πολιτικοί γιατί θα στριμωχτείτε…στη πόρτα, μιας και είναι αρκετοί αυτοί που χαϊδεύουν τους νέους ψηφοφόρους με σκοπό την αρπαγή των ψήφων τους.

Πιο κάτω παραθέτω κάποια σημαντικά στοιχεία που φωτογραφίζουν πρόσωπα και πράγματα όσον αφορά τις αληθινές βλέψεις τους σχετικά με τις επερχόμενες εξελίξεις.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΕΝΑΪ:

Ελληνικό το «μικρό» όνομα, έκανε ότι και οι πρόγονοι του – κοινώς το έκλεψε – με σκοπό να «νιώσει» το μεγαλείο της Ελληνικής συνείδησης. Σφάλμα, το μεγαλείο της Ελληνικής συνείδησης δεν αρχίζει και τελειώνει σε κάποια γράμματα που έτσι και αλλιώς συνθέτουν ένα τιμημένο όνομα. Το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής και ταυτότητας το αποχτάς ΜΟΝΟ όταν γίνεις ΕΛΛΗΝΑΣ. Την Ελληνική ΣΗΜΑΙΑ θα τη σηκώσεις όταν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ή εναλλακτικά όταν η καταγωγή σου δεν είναι τέτοια που να «προκαλεί» στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ή αυτή της 25ης Μαρτίου. Αν μη τι άλλο είναι σε όλους γνωστός ο ρόλος των Αλβανών στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Αν επιστρέψουμε πίσω στα χρόνια που βαφτίστηκε ο επερχόμενος «σωτήρας», από τον γνωστό δημοσιογράφο με το προσωνύμιο «Ζουγκλάρχης», την ώρα που ορισμένοι Ελληνόψυχοι αντιστάθηκαν στο να παρελάσει ο ΑΛΒΑΝΟΣ Τσενάι σαν σημαιοφόρος, τότε τον έβγαλε σαν «πρώτο θέμα», τον βάφτισε Χριστιανό ο ίδιος, και να τον εκμεταλλεύτηκε ώστε να ανεβάσει τα τηλεοπτικά νούμερά του. Η απαξίωση και οι αντιδράσεις των ΕΛΛΗΝΩΝ, τότε στις παρελάσεις, που νομικά αλλά και ηθικά κυρίως έστεκαν θα χρησιμοποιηθούν σαν ΑΛΛΟΘΙ στις ανθελληνικές ενέργειες του.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΣΕΝΑΪ.
Ο πατέρας Τσενάι πρώην Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών, ήταν και είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.
Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός, αλλά σαν….τίμιος λαθρομετανάστης, με σκοπό να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή για τις απάτες, που σύμφωνα με τον Αλβανικό τύπο είχε διαπράξει εκεί.

Ερώτηση. Ο πατέρας Τσενάι που βρήκε τα χρήματα να σπουδάσει τον συμπαθή γόνο του στα Αμερικάνικά κολλέγια; Ο πρώην μικρός και νυν μεγάλος Τσενάϊ σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα «πέρασμα» - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.

Πότε θα μάθουμε ποιος πληρώνει τις σπουδές του Τσενάι;

ΤΑΧΙΡ ΜΗΤΣΙ
Πρωταγωνιστικό ρόλο, στη δημιουργία του κόμματος των Αλβανών στην Ελλάδα έχει και ο πρόεδρος του συνδέσμου Αλβανών μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, ο οποίος προβλήθηκε ιδιαίτερα από το νονό του Τσενάϊ – Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (Ζουγκλάρχη) – από τις εκπομπές του, αλλά και αυτές του Νίκου Ευαγγελάτου. Κατά καιρούς έγινε γνωστός, και έκανε αίσθηση, για τις εμπρηστικές δηλώσεις του σε βάρος των Ελλήνων.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ALBANIA PRESS

Είναι αν μη τι άλλο δύσκολο να αντιληφθεί ο κάθε υγιείς νους πως μπορεί να συντηρηθεί μια εφημερίδα με ελάχιστη πώληση φύλλων, αλλά και με μηδενικές διαφημιστικές προσφορές. Η ελάχιστη πώληση φύλλων αποτυπώνεται από την απόφαση της εφημερίδας να αποφύγει την άγραφη δημοσιογραφική δεοντολογία ώστε να αναγράψει τον αριθμό των φύλλων που πουλάει. Αυτό αν μη τι άλλο παραπέμπει στο σκεπτικό της ΜΗ πώλησης και αυτόματα μας κάνει να σκεφτόμαστε που βρίσκει τους πόρους ζωής.

Ερώτηση. Τελικά ο ισολογισμός της κάθε εφημερίδας ελέγχεται; ή όχι ; από αυτό το διαλυόμενο κράτος;

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα κύριοι που καλείστε να απαντήσετε όσον αφορά τη δημιουργία Αλβανικού κόμματος.

- Σε τι αποσκοπεί η συγκεκριμένη ενέργεια;

- Ποιος τη χρηματοδοτεί και με ποιο σκοπό τη συγκεκριμένη προσπάθεια;

- Πότε με την «απλή γλώσσα» θα μας τη πέσουνε οι φίλοι των Τούρκων που απλά λέγονται Αλβανοί;

Από την άλλη θα πρέπει εσείς οι Έλληνες πολιτικοί να αντιληφθείτε τα κάτωθι:

Σήμερα υπάρχει μια δύσκολη ημέρα κοινώς και η «αποφράδα ημέρα» που με αυτή εννοούμε τη Τρίτη 29 Μαΐου 1453.

Σας παρακαλούμε δεν χρειαζόμαστε δεύτερη…

Έχετε καταλάβει πως η ΕΛΛΑΣ ανέκαθεν πολεμούσε με το αριθμητικό μειονέκτημα;

Δεν μας ενδιαφέρει κύριοι να πολεμήσουμε για το καλό του έθνους και της πατρίδας. Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ και διπλασιαζόμαστε λόγω ψυχής…Δεν καταλάβατε καλά ΠΡΟΔΟΤΕΣ...εδώ θα μείνω μέσα στη γούβα μου για να ξέρουν που θα με βρουν θαμμένο.

Το Τούρκο δεν θα το κερδίσω λόγω της αριθμητικής υπεροχής ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικοί, θα τον νικήσω γιατί θα ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Στο πρόστυχο κόσμο να καταλήξουν όσοι επιβουλεύονται το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική Ταυτότητα. Ποτέ κύριοι δεν θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε το Ελληνικό έθνος. Είσαστε όλοι ελάχιστοι και μικροί…

Σας περιμένουμε…και θα χάσετε γιατί απλά δεν μπορείτε να ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. Εμείς θα το κάνουμε λόγω ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

«Ελληνική Φυλή πάψε τις Ψευτιές και τους ΨΕΥΤΕΣ κι' αρχήνα να σκεφθής».

Πιο επίκαιρος από ποτέ…Περικλής Γιαννόπουλος.

Τέλος / γράφτηκε από έναν Λουκά…που παρακαλεί να φύγει πρώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: