Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Yπέρ των θέσεων της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής ο Ομπάμα

Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δυναμική παρέμβαση κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του υποψηφίου προέδρου της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, στο Ντόβερ του Νιού Χαμσάιρ, έκανε η πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, Νίνα Γκατζούλη. Ανταποκρινόμενος στην παρέμβασή της, ο προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών, τής είπε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζετε τις θέσεις μου και σας υποστηρίζω». Μάλιστα, ζήτησε από την κ. Γκατζούλη να του παραδώσει γραπτώς το περιεχόμενο της ομιλίας της.

Η πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής ευχαρίστησε τον Μπαράκ Ομπάμαγια την υποστήριξή του και του παρέδωσε το βιβλίο του Δρ. Γεωργίου Παπαβύζα, Claiming Macedonia και νόμισμα της Ενωσης που απεικονίζει τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Ήλιο της Βεργίνας.

Επίσης, η κ. Γκατζούλη παρέδωσε στον υποψήφιο πρόεδρο των Δημοκρατικών το ψήφισμα της Αμερικανικής Γερουσίας SR-300, το οποίο καλεί την ΠΓΔΜ να σταματήσει την προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και να διαπραγματευθεί επιμελώς ένα κοινώς αποδεκτό όνομα το οποίο θα συμβάλει στη σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή των Βαλκανίων.

«Με την υπογραφή αυτού του ψηφίσματος, ελπίζουμε ότι οι Η.Π.Α. θα στείλουν ένα σαφές μήνυμα στην ΠΓΔΜ ότι η προσπάθειά τους να ξαναγράψουν την ιστορία και να υφαρπάξουν την πολιτιστική κληρονομιά ενός περήφανου λαού δεν είναι αποδεκτή συμπεριφορά», τόνισε η Γκατζούλη και σημείωσε: «Η διακυβέρνηση του Μπους, αναγνωρίζοντας το κρατίδιο αυτό με το όνομα "Μακεδονία", καθόσον η ονομασία του τελούσε υπό διαπραγμάτευση μέσω των Ηνωμένων Εθνών, ενεθάρρυνε την ΠΓΔΜ να υιοθετήσει ακόμη πιο σκληρή και αδιάλλακτη στάση στις εν λόγω διαπραγματεύσεις. Αρνούνται να συζητήσουν οποιοδήποτε άλλο όνομα από το "Δημοκρατία της Μακεδονίας", παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, συμφώνησαν πως ένα νέο όνομα πρέπει να βρεθεί για τη χώρα τους. Η διακυβέρνηση του κ.Μπους αναγνωρίζοντας αυτό το κρατίδιο ως "Μακεδονία", συνετέλεσε στην απαράδεκτη αναθεώρηση της ιστορίας ανά τους αιώνες».

1 σχόλιο:

Jack Reylan είπε...

Blame professulas whose posh pensions graze on stumbent loan interest from
vacuous degrees in basket weaving commie nutty organizing. Turn grant
grubbing aghadhimmic blather into fuel, especially perverts like mayor crotch
who gas for obsama zbin biden. Your islamosympathic gutterswabbing clothing
and pierced privates spreads diesease. If you weren't such baby killing,
vermin snuggling perverts you wouldn't be driving up our health costs, then
collecting disability for your commie nutty organizing dementia. Your
passive aggressive labor unions grab our guns, cars (congestion pricing),
balls (SONDA), wallets, and homes but we will grab your throats and dang you
from trailer bone tolls. Repeal the seventeenth amendment before any VAT. All
the homeless are drugged out hippies. Second Amendment is the ONLY Homeland
Security. Wait until we waste all your stumbent subprimes, so you need to
sell your affectation glutton art and work instead of diverting tution and
Y2K scams to soviet freezeniks! When oil plummets, lych aghadhimmic peakies
abbetting soviet wealth funds.