Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΑΚ ΝΤΟΥΓΚΑΛ

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία η Αμερικάνα;

Έσφιξε το πρόγραμμα της η "ανεξάρτητη" εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ και έρχεται τελικά ΑΥΡΙΟ στην Αθήνα και όχι την Πέμπτη όπως αρχικά είχε προγραμματίσει. Φαίνεται πως η κυρία τελειώσε τις επαφές της και στην Δυτική Μακεδονία μετά την Θράκη όπου βρισκόταν Παρασκευή και Σαββάτο. Η Μακ Ντούγκαλ μάλιστα θα δώσει και μιά συνέντευξη τύπου εδώ (δεν ανακοινώνουμε ακόμη μέρος και ώρα) και είναι μεγάλη ευκαιρία να μάθει την αλήθεια για όλους αυτούς με τους οποίους ήρθε σε επαφή.
Η αφροαμερικάνα με το σκωτσέζικο όνομα και το "ρέγγε" λούκ, πρέπει να γνωρίζει -για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία μετά ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία- πως συνομιλητές της ήταν, ένας ψευτοπαπάς κίναιδος που αποσχηματίστηκε γιατί τον πιάσανε όπως τον γέννησε η μάνα του και καβάλα σε άντρα, ένας Δημόσιος Υπάλληλος που δηλώνει "Μακεδόνας" για... πολιτικούς λόγους, ένας άλλος συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος που δηλώνει όμως βούλγαρος και λέει πως η Μακεδονία είναι βουλγαρική, ένας γενίτσαρος με ελληνική καταγωγή αλλά εχθρός της Ελλάδας για ιδεολογικούς λόγους, έναν πότε μέλος του ΠΑΣΟΚ πότε του Ουράνιου Τόξου, αναλόγως πως τον βολεύει και πάει λέγοντας... Κι όλα αυτά με στοιχεία που δεν μπορεί κανείς και με τίποτα να αμφισβητήσει...

Αυτή όμως είναι δική μας δουλειά ή είναι δουλειά των αρμόδιων Υπηρεσιών του ΥΠΕΞ που ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ?

(Σε λίγο ΕΠΕΙΔΗ εμείς δεν κοιμόμαστε θα σας αποκαλύψουμε τι είπαν στα "σκοπιανά" στο πατάρι της καφετέριας κάποιοι από την γνωστή παρέα στο Α2, το μεγαλύτερο κανάλι τον Σκοπίων)

"ΣΤΟΧΟΣ" - www.stoxos.gr (ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: