Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2008

Σκοπιανοί hackers "χτύπησαν" ελληνικά sites

Δεκάδες ελληνικά sites, «χτυπήθηκαν» αργά χθες το βράδυ, από ομάδα εθνικιστών hackers της ΠΓΔΜ, που αποκαλούνται «Macedonian Cyber Elite».
Οι hackers παραβίασαν προσωπικές και επαγγελματικές ιστοσελίδες, τοποθετώντας την κόκκινη σημαία με το αστέρι της Βεργίνας κι ένα μήνυμα που απευθύνεται στους Έλληνες, ζητώντας τους να αλλάξουν τακτική στο Σκοπιανό, διαφορετικά θα συνεχίσουν να «εισβάλλουν» σε ελληνικά sites
Αναφέρει συγκεκριμένα το μήνυμα : «Αυτό το μήνυμα είναι στη μακεδονική γλώσσα, γιατί είστε απόγονοί μας και γνωρίζουμε πως την καταλαβαίνετε. Είναι καιρός για εσάς να σταματήσετε το πείσμα σας, που δεν μπορούμε να καταλάβουμε πού αποσκοπεί. Δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα φτάσετε, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να σας αντιμετωπίσουμε και να καταστρέψουμε ό,τι βρεθεί στο δρόμο μας. Από τη φύση είμαστε πολύ ήρεμοι άνθρωποι, αλλά δεν θα αφήσουμε την ιστορία να επαναληφθεί.
Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να απαντήσουμε και θα εντείνουμε τη δράση μας, αν δεν αλλάξετε πολιτική. Μπορείτε να λάβετε το μήνυμά μας, ως μια συμβουλή για ένα καλύτερο μέλλον και καλύτερες μεταξύ μας σχέσεις».
Την είδηση για την «εισβολή» των εθνικιστών hackers, δημοσιεύει το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων «MINA» με λεπτομέρειες για τα ελληνικά sites, που «χτυπήθηκαν».
Ανάμεσα σε αυτά, η ιστοσελίδα μιας εταιρίας ανοξείδωτων και ορειχάλκινων κατασκευών στη Θεσσαλονίκη, η προσωπική ιστοσελίδα ενός δημοτικού συμβούλου της Ερμούπολης, μια ιστοσελίδα με πληροφορίες για τα ελληνικά αεροδρόμια κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: